"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 076
  • 675
  •   1
Отговори
# 120
  • нейде там, където ....
Темата е страхотна, ама къде трябваше да кажа, че съм свалила килца? бях го казала, ама не виждам отразена промяната newsm78
69.8 съ-ъ-ъ-ъ-ъм! Впреки празниците!

# 121
Confused Cry Cry Cry Cry
аз днеска се изложих пак
и пак и пак

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мимка недей така мило, случва се...Хайде гуш от мене  Hug Hug Hug Междудругото не ми работи кюто иначе до сега да сме дрънкосвали там  Party или само при мене не бачка  newsm78 (нека само ANGYA ми отговори на въпроса за кюто моля)!!!   bouquet

напоследак сърварите на Кю-то постоянно падат изтегли си QIP -www.qip.ru
същото е като ай си кю  Hug
 ох  дано  от утре да съм пак на диета  че големи празници му дръпнах
 Hug Hug Hug  bouquet

# 122
Моми4ета,едва втори ден откакто запо4нах и ве4е запо4нах с издънките.
Аз живея в Испания(и мама и бате) и леля ми ми се обади да ми каже,4е милото ми баб4е е зле Cry CryСтана ми толкова тъжно и толкова се ядосах на леля ми(оставила я е съвсем сама,а тя и до тоалетната не може да стигне без да падне...),4е ми избиха нервите и ги погасих с едно пар4е пица току що.

# 123
  • София /Абсурдистан
И аз да се запиша, въпреки че надежда няма ...

# 124
  • Варна
Добро утро красавици, днес се чувствам страхотно след вчерашния ден на вода и кафе, е и две ябълки сутринта преди да започне лунната. Днес ще продължа така, смятам, че ще успея. Не съм се качвала на кантара, чак довечера след 21,04. До тогава смятам да лунувам и ще видим резултатите, че от това Великденско-козуначено-яйчено-агнешко плюскане нещата излязоха леееко извън контрол Animal Pig

# 125
Добро утро момичета!Как сте днес?Аз съм малко депресирана,вчера почти не ядох една салата и две яйца за целия ден и +0,750гр...това живот ли е?!Не е честно.Днес лунувам довечера се тегля и после чак в неделя...само ме дразни тъпия кантар Banghead newsm45Днес се надявам да мине успешно лунуването понеже съм доста заета и дори в обедната почивка сме при нотариус с милото,че строителят ни ще ни прехвърля правото на строеж.Стискайте ми палци всичко да мине по вода. Praynig

# 126
Добро утро, милички  Hug

Ето пе едно ароматно кафенце за събуждане    bouquet
Аз мойто го направих и сега на училище  Sick

Подута съм адски много и вече почвам да се съмнявам за МЦ, ама е ранооо #Cussing out

До после, сладурки  Hug
Лек и хубав ден   bouquet

# 127
Добро утро мили дами!  newsm51 newsm46 kaffeetrmker_2

# 128
Здравейте!
След вчерашния преживян шок,когато стрелката показа +2кг днес кантара отново ме заобича и показа -1.5кг.И на това съм доволна,а дай боже утре отново да съм 71кг  baby_neutral
Успех на всички диетуващи   bouquet

# 129
Здравейте и от мен
kaffeetrmker_2
Пия си второто кафе за деня, за съжаление с мляко, но не мога да пия чисто.
Вчера малко похапнах, но изгорих всичко със степа вечерта. Много добре ми се отразява диетата, сутринта успях да си обуя едни дънки, които не ми стават от лятото. newsm44
А от 11.30 съм на кормуване  newsm01 - който е в района на Люлин - да се пази.

# 130
Привет мацки! crazy_tikva за мен 2 кайвенца може ли, че днес много ми се спи и ще удрям глава у бюрото ако не е кайвенцето  Mr. Green
Да ви питам нещо - вчера си взех едни хапчета - Фемимодел - някой да има отзиви за тях ? - предварително се извинявам ако някъде във форума пише нещо за тях и е било обсъждано, но аз поне не съм срещала до сега. Ще споделям резултати  Peace

# 131
Хелоу гърлз.Сериозността ма привлече отново след неприятното преживяване с огледалото  Rolling Eyes Две килца качени от празниците са факт,затова стартирам с лунна  Shocked Цел до понеделник-мунус 3 кила  bowuu Друг е въпроса дали ще успея  Tired
Kpuccu,сто процента не са качени мазнини,задържане на вода и т.н. Мери се и с метърче,за да не се влияеш толкова от гадния кантар  Grinning
miranda_rs,поздравче,мила   bouquet
crazy_tikva и аз като теб съм се подула като плондер,а има още 11 дни до неприятното събитие  ooooh!
Успех на всички  Heart Eyes

# 132
  • София
Опалянкааа!!!
Ей ме - идвам след сутрешен фитнес.Мдам....синът ми направи безумен цирк пред градината - впи се в мене, не ме пуща туй дете, реве, не ще да ходи там.А аз, като го замятах през рамо, като го завлачих да му показвам как ще го оставя на улицата, като се качих до стаята им и слязох няколко пъти, носейки го на крехките си раменца...иха....колко ли калории съм изгорила? newsm78 #Crazy
Като прибавим към това и колко нервни клетки изгорих ,щото се ядосах ужасно, а при убийство на клетки нали гори енергия, все пак...Значи днес съм тренирала, мацки.Това е то.
ОСтава сега и да не ям.....

Мери Хуанита глиганГУРУ на плодчетата, мацка, докато ти изрека името и съм изгорила още някоя и друга калория, оформяйки красиви устни и скули...
Добра гимнастика, да знаеш, ще помогне и тя. Laughing

Та, пия кафе и пуша аз.....и МИСЛЯ...полезно занимание.
Вчера видях най-прекрасното място за новото ни жилище.Влюбена съм.Дано стане. PraynigКаква гледка в гадната, пренаселена София, и то в центъра й, направо се размечтах.Ако стане тая работа, обещавам на Бог да огранича максимално плюскането и да бъда добра Hug Praynig

# 133
Добро ютро и от мен.
Днес сутринта не се мерих,4е беше страшно галопиране.Пък и след в4ерашната пица не исках да си развалям пове4е настроението,4е и без това е доста развалено.
Гледам тук едно млекце с ванилия и две мандаринки дето след малко ще им ско4а

# 134
Добро утро и от мен!Този път ми е трудно на лунната #Cussing out и днес ще включа грейпфрути,но нищо друго...всъщност,ако гледаме лунната,която е от 11,04 ч. вчера съм издържала успешно,но по-късната- Whistling...кантара не съм го посещавала от понеделник и нямам намерение...чак в неделя,че иначе много ме разтройва Crossing Arms

crazy_tikva, Hug за кафенцето...преди не исках да помириша #Crazy...а сега съм станала една кафеджийка и само чакам поредната доза кофеин  food010

InaVulk, добре,че съм от Варна...шегувка..убедена съм,че ще станеш добра водачка на превозното средство.

Scorpi,майка ми също си ги купи преди 4-5 дни,а аз Инхуа и се хванахме на бас кое от двете ще е по-ефективно...засега нито едно ,ама си е рано още...

Общи условия

Активация на акаунт