"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 112
  • 675
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета   bouquet

Първо към тези които са със сгрешени данни в таблицата, съжалявам че така е станало, но просто понякога изтрещявам в правенето на темата и за сега все още правя явно пропуски, незнам... мислех си че съм ви записаа всичките но явно не съм, ще го коригирам следващия път и се опитвам да не допускам грешки по възможност...   bouquet

А за мене, аз още лунувам, до довечера ще гледам да я откарам... Резултат кажи речи няма... Некви колебливи 100-200 и един голям кошмаррр...  #Cussing out

friki съжалявам за бабчето ти дано се оправи скоро милата... А за хапването днеска ще влезнеш обратно в строя и готово   bouquet

Unknown_lady какви са тия думи за празнио надежди... сподели повече и започни от някъде...  Hug

Крисси съжалявам, че така е станало с кантарю ти, но може да си задържала повечко вода... утре ще покаже надолу ще видиш  Hug

crazy_tikva мерси за кафенцето   bouquet

bori7 браво за кантарю ти   bouquet

InaVulk приятно кормуване  Joy hahaha Joy добре че съм далече...  Wink

КЛОНКА бая калорийки си изгорила  Wink а за апартаментчето дано всичко ти се нареди и плановете станат... и давай с диетата, трябва да обориме килата... какво каза ти?!? Ако не се лъжа веднъш постна следното... ''до 10 юни трябва да съм 48 кг.''  Peace Ти беше май май  bowuu Давай и се цели в зелта си...  Hug

Tristania добре дошла отново и ти пожелавам успех с килцата, а тия 2'ма братя отгоре ще ги свалиш за нула време Wink

Scorpi http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151060.0

Цунки милички  Heart Eyes

# 136
Tristania,много ти благодаря Hugмерих се и съм си на минус още 1 см в талията и ханша..ама кантара е просто ужасен. ooooh!

# 137
  • София
Да, бе,Мери Хуанита глиганГУРУ на плодчетата, аз бях със срока - много обичам да си поставям срокове, те ме мотивират.Почвам да правя изчисления, броя дните, смятам, голям майтап е, ама понякога действа, а и така "задавам" на мозъка си определена цел и я формулирам ясно, та да може и подсъзнанието  ми да "работи" в моя полза.Обикновено не постигам точно целта, но когато съм го правила, винаги е имало няккаъв ефект, дори доста добър.Обаче нещо много съм вдигнала летвата, като гледам тези 48 кила.Те са ми цел, де, ама до 10юни.....Абе, може, не е невъзможно.Айде, няма да си променям целта засега. Mr. Green

За всички, които имат проблеми с кантара, не мога да помогна.Аз съм пристрастена към тая пущина.По-лесно ми е да не ям, оъколкото да не се кача връз него.Даже и върху мъжа си не залазвам с такава ярост и постоянство.Обаче днес все още не съм му се метнала/на кантара, де.Не че на мъжа ми му се метнах, де, пощадих го тези дни човекът, че то сексът с мене е някак като фитнес тренировка с вдигане на тежести от лежанка.... Mr. Green/

# 138
грухГУРУ на кантарю голям си образ  Joy hahaha Joy С кантаря и аз съм така все си казвам чак в неделя, но не мога да не стъпя, ако имаше начин щях да спя отгоре му с едното ми око отворено, че да не изтърва какво става... Ама милинкия хич не ме люби, а какво остава за някой друг...  Mr. Green

# 139
миранди благодаря ти за сайта  Heart Eyes  bouquet - сега отивам да се светна по въпроса там, въпреки че вече ги купих и ще си ги изгълтам \няма зян да стават я  Grinning Grinning Grinning\

# 140
Hello отново  Flutter
Върнах се от лекции и сега отивам да тичам в гората с една колежка (германка) Тя е слабичка, ама от тази бира има по-голям шкембак от моя  ooooh!

После пак ще се включа  Wink

Hug  bouquet

# 141
  • София
Ей това е ентусиазъм, тиквичке.
Тичкай, аз ще развивам мускули на пръстите, обработвайки активно калвиатурата на компютъра.

Миранда, хич не е смешно, това с кантара си е драма,направо съм пристрастена.Засега удържам, още не съм му се метнала.

А при нас ръми.
Дори не е дъжда.....някак е мрачно...

# 142
Добро утро на всички дневничета и от мен   wavey

Много ми беше мъчно за вас, знаете ли, чувствам ви като най-близки приятелки Heart Eyes всички  bouquet
Както обещах от днес съм редовна, тъй че може и да ви писне от мен Wink

Не съм чела назад, но после ще попрехвърля туй - онуй и пак ще пиша. След Великденското накозуначване съм успяла  newsm78 да си задържа 59-те килца, незнайно как, но съм доволна разбира се, защото явно са трайно свалени. Сега не съм на конкретна диета, просто внимавам какво ям - предимно салатки, и смятам че ще се получи Rolling Eyes

Хайде милички до после и хубав, макар и мрачен ден  bouquet

# 143
  • София
О, браво на тебе!!!  bouquet

Щом са трайно свалени и задържани, сега по-лесно ще свалиш, ако се сложиш на някой по-хард режим.

Значи и при вас е мрачничко... Sad

# 144
Здравейте и от мен! Вчера от много разходки не ми остана време да се включа в новата темичка. Тази седмица и аз обещавам да съм по-редовна.Пожелавам на всички момичета успешна борба с килограмите!

# 145
  • Ловеч
Здравейте и от мен =) Присъединявам към диетуващиите...
Имам дооооооста килограми да свалям ( към 10) , защото лятото идва и изглеждам ужасно.
Днес съм само на плодове и мин. вода. Определена диета още нямам... в момента обикалям форума и се чудя коя да почна...
Някой може ли да ми препоръча диета за мойте скромни килограми, който имам да свалям...  Embarassed

Лек ден на всички и успех със свалянето на килограмите.

# 146
Хаха, девойки аз се прибрах (бързичко, нали  Mr. Green ) Ама не е заради мен. Колкото и странно да звучи, аз дебеланата се оакза, че съм много по-фит от германката, която е с 10 кила по-лека от мен  Sunglasses Ама това си е балканско отроче  Blush
към 30 мин. бегание и на връшане ходене, по-скоро влачене,  ама нея я заболя всичко  Laughing

galiq_82, мила много се радвам да те видя  Hug Липсваше на компанията   bouquet

КЛОНКА, абе то моя ентусиазъм бързо умира  hahaha Нещо не съм постоянна в действията си  ooooh!

А, и успех на лунуващите, дано утре кантара ви зарадва  Heart Eyes

# 147
galiq_82 радвам се че си сред нас отново, липсваше ми  Hug Галка аз говорих с Еманоелита и днес си взех Инхуата, колкото и да не исках да прибягвам до нея, но ми опря ножа до кокала  Confused Кажи ти продължаваш ли да го пиеш и какви са ти мненията за него?!?  newsm78

Ивету добре дошла  Hug

crazy_tikva как беше в гората  Rolling Eyes много си издръжлива ма булко  Hug

# 148

crazy_tikva как беше в гората  Rolling Eyes много си издръжлива ма булко  Hug

Абе яка кака съм  hahaha hahaha hahaha
Приятно беше, времето е супер   Nature Sunny

# 149
  • София
Здравейте и от мен! Добре дошли на всички нови!   bouquet
galiq_82 , радвам се да те видя!
Аз вчера издържах на два банана, един грейпфрут и една ябълка! И съм супер щастлива...  Crazy Макар че няма разлика в см-те и кг-те!  #Cussing out
Днес засега съм само на едно мляко с нес и никаква храна! Ще измисля какво да подхвана...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт