"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 179
  • 675
  •   1
Отговори
# 375
smetana как върви диетата при теб, на какво си сега?!?  newsm78

# 376
Smetana   love001 smile3501
Кажи им, че не ми вярват! Пък аз го изпитвам на себе си и не говоря празни приказки. Искам да ги мотивирам, само малко воля трябва! Аз никога не съм била много по спорта, в училище даже бях освободена от физическо. Щом аз се навих, значи всички можем. И като съчетаем с диета - има да си се хвалим една на друга! Laughing
Дано не съм досадила на някой с тая моя тема за аеробното натоварване, но ако е така   #Splat

# 377
  • Някъде на път....
asja, ти на каква диета си?

# 378
  • София
Други ентусиасти за велото? Hug

Мене от велото ме боли малкият таз.Ужасна болка.Може и хемороиди да имам, знам ли, след раждането съвсем се "повредих".
Предпочитам пътечката, там ми е по-добре на мене лично.

Иначе ентусиазъм за кардио - бол, ама нещо с изпълнението се провалям. Crazy

# 379

smetana как върви диетата при теб, на какво си сега?!?  newsm78

На всичко  Embarassed !
Утре съм на рожден ден и ми е последен ден в който ще се тъпча ... щото аз не мога да ям нормално - не съм ли на диета се тъпча . Sick #Cussing out
От неделята съм взела мерки - хладилника се изпразва , нашите заминават на почивка в Италия за две седмици без мен  Twisted Evil ( всички планове за пътуване и почивка пропаднаха със  започването на нова работа - почвам в понеделник ) и в нас настава Diet Zone !  hahaha hahaha hahaha

# 380

Аз от довечера почвам кростренажора ми да го моря JoyМомичета как мислите дали всеки ден да тренирам на него или в3 пъти седмично е достатъчно?

smetana-направо ти завиждам...идвам и аз у вас Joy

# 381
Дубрутро и от мен, сладурани  Grinning !

Днес е петък 13ти! На мен винаги ми е вървяло на този ден  Mr. Green !
Вчера бях само на плодове и днес съм -2кг!
Надявам се и вие да сте олекнали поне малко!   bouquet

# 382
Браво на  теб  bouquet

# 383
ZiMa благодаря ти ! 2 кг супер няма да ям салата на обяд  Laughing

# 384

Аз от довечера почвам кростренажора ми да го моря JoyМомичета как мислите дали всеки ден да тренирам на него или в3 пъти седмично е достатъчно?

smetana-направо ти завиждам...идвам и аз у вас Joy

офф а аз се само съжалявам , хем самичка , хем гладна ще бъда !  Confused
А гадовете ще ми пращат есе меси да ми обясняват на коя гондола са ! Crossing Arms
Няма да е лесно !  baby_neutral

# 385
  • София

! Crossing Arms

Хич не те съжалявам аз, като погледна, че си ВЛЮБЕНА Grinning

# 386
момичета Hugднес съм на чай с лимонче и медец,1ябълка и една купичка таратор Peaceборя се и никак не се чувствам зле,но все пак се притеснявам като започна след туй да си хапвам рибка,картофки,да не си върна килцата иначе сладкишите и шоколада никак не ме впечатляват,аз също като [size=18ptКЛОНКАне си падам по кардиото но пътечката и ходенето ми допадат страшно много  StopСПОКО всички ще се справим и вярвам,че ще намерим разумния начин за хранене....Е тръгвам на работа скъпички мои да ви направя малко ток(работя на смени) HugУспех на всички Ви до утре  bouquet

# 387

Аз от довечера почвам кростренажора ми да го моря Joy Момичета как мислите дали всеки ден да тренирам на него или 3 пъти седмично е достатъчно?

От 4 до 5 пъти е напълно достатъчно..., а 3 пъти си е средна работа...  Mr. Green

smetana стягай се мацка и до края на месеца, началото на другия да си под 100 вече, пожелавам ти го  Hug Hug Hug

ZiMa на плодолечение ли си, или смесен режим (до колкото май разбрах)  newsm78

# 388

! Crossing Arms

Хич не те съжалявам аз, като погледна, че си ВЛЮБЕНА Grinning

Flutter Дамм

# 389
  • София
Адаш, докопай някакъв велоергометър и почвай.   love001 В началото по 10-15 минути, постепенно увеличавай, докато стигнеш поне до 40 мин. Аз не въртя много бързо - около 23-24 км/час, изгарям около 500 ккал за 60 минути. Повярвай ми, след месец постоянство ефектът ще е поразителен. Ама без такива - спи ми си, нямам сили, преяла съм и други такива оправдания. 30 минути преди велото - 1000 мг карнитин.
А митовете и легендите, които се носят - че ако имаш пълни бедра, от велото се напомпват, хич, ама хич не са верни! И прасецът освен това много красиво се оформя! Като сложим после едни къси поли, едно чудо, стой, та гледай!

Оф, отдавна ми е мерак! Нямам време за фитнес, че с тая работа, а и лекции... Но едно колело ще ми дойде добре, още повече, че аз много- много не се движех преди, но от месец- месец и половина само ходя (работата ми е такава!) и усещам, че съм се стегнала...  Crazy А имам и едно уредче, специално за крака и бедра и мисля и него да го почна...
( http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/663.htm )
Макар да не знам много упражнения с него! Някакви идеи?!?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт