"Дневникът 9" - да отслабнем всички заедно

• 27 041
  • 675
  •   1
Отговори
# 90
Като заговорихте за цели моята е до края на седмицата да стана 60кг. малко мисията невъзможна, но ще опитам  smile3521
не мисля да се наказвам защото зависи и от метаболизма на човек може тази седмица да свалиш 2-3кг. а другата нищо дори и да си спазвал стриктно някакъв режим. Така, че предлагам на всички да се въоръжите със сили да стискаме зъби и да продължаваме смело на пред дори и да ни изкуши нещо и да паднем ще се изтупаме и ще продължим напред за това сме тук всички да си помагаме а не да се наказваме един ако падне всички да му подадат ръка  Hug

# 91
Хайде мацки на каЙве. Mr. Green

# 92
Ауч предпочитам да съм дебела от колкото с тяло като тази  Sick Embarassed Съжалявам ако обидя някого!  ooooh! Peace

# 93
Белинея, ти как свали 12 кг?

# 94
Нека и аз да си покажа капацУната 15 (тялото не е мое..., но се надявам да бъде)  Peace

Мери Хуанита глиганГУРУ на плодчетата

Belinea и на мене не ми хареса мацката от снимката  Mr. Green Не че аз съм цъФнала и завързала...  Mr. Green

Дими благодаря за информацията и приемам кафето с най-голямо удоволствие    bouquet

GlaDneSS пожелавам ти успех мило  Hug

kiticat съжалявам, че пак си показвам зомбиралото лице на показ (ще ходя да си сложа фередЖето после), но днес реших да го покажа и на останалите... Не съм толкоЗ мангУста и кай дЖас калео, ама то от тена на слънцето когато се препичах на плажа на снимката... Ти и някои други са го виждали вече от миналата седмица  Peace

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 18:42 от miranda_rs

# 95
Да се запиша и аз в новата темичка, която е станала прекрасно  Simple Smile
Аз чакам цикъл, а още го няма....  Rolling Eyes 3ти ден закъснява и се чудя какво става, винаги е точен като часовник.

Добре дошли на новите. Виждам, че има доста желаещи Simple Smile
Мерки ще давам след като ми дойде и свърши цикъла. Даже няма да се меря.  Wink

# 96
  • Варна
Че какво му е на девойчето. Аз пък харесвам такива спортни тела, а тена е убийствен. Мое мнение. Пия си кафето с вас в момента и се чудя аджеба, щот почнах лунната какво да сготвя на мъжът ми дето да е толкова гадно, че да не ми се дояде  newsm78.  Трудна ми е май задачката.

Благодаря на всички ви за топлия прием  bouquet

# 97
Хайде момичета нещо весело да ви мотивира Simple Smile

# 98
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ КАК Я КАРАТЕ?МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ЗНАЕТЕ СЕГА УМИРАМ ОТ ГЛАД ОБАЧЕ ЩЕ ПИША ТУК И НЯМА ДА СТАНА ВЪОБЩЕ!

# 99
 Hug HugХЕЙ КЪДЕ СТЕ ВСИЧКИ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИШЕ? newsm78

# 100
miranda_rs - това наистина ли е твоето лице с друго тяло или беше майтап ако е така си много сладка  Hug  bouquet

ДИВА-3 - добре си дошла и успех   bouquet

# 101
GlaDneSS това е снимка от един сайт... но чертите на лицето ми са подобни... или ако не, то това за мене е чар, макар че не на всички им допадат такива черти и смятат че това не е красота..., но това е за разискване в друга тема, а не тук..., а иначе аз казах че снимка няма да пусна докато няма за какво... просто гледката е доста коФтейШън... Тази я пуснах по повод снимката на Дими... Иначе тялото и е хубаво на мацката, за лицето не знам кой как го възприема... Аз чак така мога да не мога да съм никога, но няма лошо човек да помечтае малко и да гони високите върхове в целите си, пък току виж стигнал, кой знае... 15

ДИВА-3 добре дошла и успех  Peace

# 102
ДИВА-3, welcome..нещо май съм пропуснала ...на лунна ли си(щом си гладна Mr. Green,няма начин)..а след нея какво смяташ да спазваш?

Както не обичам и не пия кафе,днес така ми се услади,че отивам да правя 3-то  вече Joy....странна работа...иначе и с Инхуа и вода се наливам...винаги по време на лунна съм една голяма жаба-жабурана.

# 103
Здравейте и от мен,
много весели постове момичета:) Shocked
познайте не освинях ли с 1 кг.!?!що коломби изядох, не е истина просто.днес няма да вечерям.знаех си че съм прасе, ама...

# 104
Честита нова темичка със закаснение!  bouquet Миранда този път мацката е точно по мой вкус!Днес съм на лунната диета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт