🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 742
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 240
Цитираният потребител беше сложил точно скрийншот от трейлъра и го беше обяснил, вече за интервютата е друга тема. Най-вече визирах този пост - нищо не е разказано за развитието в дълбочина.

Нищо ново под слънцето, БТВ никога не са успявали да озаптят участниците си, нито пък монтажистите на анонса.

Алкор, без значение какво е писано в темата - а аз я следя от самото начало и не съм видяла такъв пост, написаното от теб беше огромен спойлер. Ти направо разказа как се развива играта. За спойлерите е коментирано много пъти, има и отделна тема и единственото грубо нещо в случая е незачитането на потребителите, които не искат да знаят предварително.

Всеки може да се обзалага кой докъде стига, аз също мога да напиша, че Пешо печели, но да е само догадка и накрая да се окаже вярна. Някои от тези 25 ще спечелят, 3-4 от тях ще бъдат Предатели, 1 със сигурност ще е първият убит и т.н. Догадките не са спойлери.

# 241
Имала си късмет да не видиш целия пост, преди да бъде редактиран.
Не беше догадка, а преразказ на подкаст на участник, който се е изпуснал как се развива играта.

# 242
  • Разпиляна във въображението
Линкът беше от предаване на живо. Там няма как да се реагира веднага. Не трябваше да правят такива интервюта, или поне да са били на запис, за да премахнат всяко изтичане на информация.

# 243
  • Другата България
За различни неща говорите.
Не става въпрос за линка на Ангелова.
Аз поне така разбрах.
Наистина са недопустими такива спойлери тук.

# 244
Говоря за пост #214, който по-късно беше редактиран.
Постът с линка беше друг.

# 245
  • Разпиляна във въображението
А аз за линка към предаването Тази неделя.

# 246
И на мен интервюто на Оля и Даниел не ми хареса, защото ми даде някаква представа как се развива играта, но ви гарантирам, че като човек, който човърка за спойлери във вече сигурно над 10 предавания, не съм чула никаква СИГУРНА информация. Нито от това интервю, нито от тълкувания на промото, дори и в спойлерите няма нищо категорично за напредването на играта. Нелепо е да се напада потребител, който е преразказал официално интервю, при положение, че масово по темите си преразказваме, защото не всеки има желание да гледа допълнителните материали.
Бройката на предателите е по библия, то още малко ще се твърди, че регламентът на предаването и участниците са спойлери...

# 247
  • София
По библия, но варира все пак.

# 248
Дидичка, не си разбрала моя пост и поста на Alcor, а спориш...

Моят пост, който наричаш спойлер, говори за регламента на предаването. От два до шест предатели, които водещият на предаването избира на кръглата маса в първи епизод - т.е. може да са 2, 3, 4, 5 или 6. Оттам нататък как ще се развие играта си зависи от играчите - единствено има правило, че не може да има само 1 предател.

Никой от нас не е казвал, че от тези 25 играча точно 6-ма ще изиграят ролята на предатели (примерно първоначално избират Пешо и Гошо, но ги гонят, стават Иван и Андрей, а после и Драган и Петкан). Никой не е изпускал информация колко от целия каст изобщо ще бъдат в ролята на Предател дори и за по един епизод. Казваме, че по регламент първоначалните предатели могат да са от 2 до 6 и никой Праведен няма да знае колко точно са те.

# 249
Твоят пост не беше "регламентът е...", а "участникът каза".
И постът на Алкор беше такъв преди да го редактира.

# 250
Да??? Анна-Мария казва нещо от регламента, което тя знае, защото е била там и е чула правилата 54893435 пъти, на нас още не ни е обявен?
Не се засичаме с теб по темите, но ми е изключително обидно да се смята, че ще изпляскам СПОЙЛЕР ей така, без скрит текст в основната тема. Вижда се колко мнения имам и че пиша единствено в този раздел.
То дори от преден и следващ пост си личи контекста - че обсъждаме колко ли ще са предателите, за да знае Дяволо как да направи анкетата.

Толкова безпредметен спор... няма спойлери, не е имало спойлери и престанете да търсите под вола теле. Аз дори все още не съм сигурна, че асимилирам как точно превърнахте тази информация в потенциален спойлер.

# 251
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо не съм отваряла от линковете,нито съм гледала подкасти и занапред така ще процедирам,защото при толкова много замесени участници,все един ще издаде спойлери.

Алкор,ти си имай твоите теории и конспирации,обаче не ми преиначавай думите и да твърдиш нелепости.

Приключихме днес с Австралия сезон 1. Ок беше,но не ми е сред любимите.
Ще започнем довечера НЗ сезон 2 по препоръки тук.

# 252
Adoralova, чуждото мнение не е нелепости. Няма една истина за тази игра. Наслади се на новозеландския сезон.

Снощи започна дебютът на Предатели в Ирландия. Ще го излъчват три пъти в седмицата, в рамките на месец. Почвам да си мисля, че беше грешка на бТВ да правят шоуто един път седмично. Кой ще ти помни какво са обсъждали миналата седмица? Тази игра си има динамика, която не върви с едноседмични паузи.

# 253
По един епизод на седмица ли ще е?

# 254
Нашият формат ще е един път седмично. Перфектно е така и ако играта е достатъчно вълнуваща, нищо не се забравя.
То и американският Сървайвър е веднъж седмично, но това не го прави по-малко гледаем.

Аз дори все още не съм сигурна, че асимилирам как точно превърнахте тази информация в потенциален спойлер.
Постът ти беше намесен от друг, а информацията представена като "участникът Х се изпусна, че...". Има разлика между "това е регламентът" и "участникът ни снесе". А въпросната участничка е достатъчно ограничена, за да изпляска ей така точна бройка от действителната игра, не от регламента. Направих забележка да се редактира и да няма повече спойлери, а потребителят взе, че се обиди.

Малко по-спокойно трябва, това е все пак само едно шоу.

Adoralova, чуждото мнение не е нелепости.
И затова не е необходимо да се репликира всяко едно мнение, с което не сме съгласни.

Общи условия

Активация на акаунт