🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 623
  • 913
  •   52
Отговори
# 870
  • Другата България
Във войната Бачор срещу Неве, ако има такава разбира се, твърдо съм за Бачора. Мисля, че той ще стигне доста далеч. Неве е точно като беше писано, леко истерична и неотстъпчива жена на средна възраст. Не разбрах защо пази Гъмов. Познавали се, били колеги, ми нищо, а 150 бона?
Даниел каза, че брат си ще ожени още в първи епизод и грам няма да се поколебае, тя колега пази..

Гъмов не взе ли щит още от първата игра? Или нещо се бъркам? Мисля, че ще си го гледаме.
Този щит важеше само за вечерта, в която “убиха“ Иван.

# 871
Единственото ми обяснение за нелогичните заподозрени е че на този етап Праведните искат да се отърват от баласта. Бачорски и той това ще се опита да направи с Неве. Интересно ще бъде на следващата Кръгла маса Simple Smile

# 872
От една страна ще е хитро Бачорски да насочи подозренията към Неве, ако тя продължава да му пречи и да имат конфликти. Хем няма да трябва да се съобразява с нея, хем ще се затвърди в очите на другите като праведен. От друга страна обаче трима предатели от 20+ играчи не е никак много и всеки отстрелян предател ще им намалява много шансовете. Жорката не вярвам да издържи дълго без да се издаде и на практика Бачорски ще остане сам.

# 873
  • София
Съгласна съм с Ния. Даже според мен Антон още е убеден на 100% за себе си, че Бачорски е предател, но не е дошло времето да си разкрие всичките карти. 😃

# 874
  • Другата България
Съгласна съм с Ния. Даже според мен Антон още е убеден на 100% за себе си, че Бачорски е предател, но не е дошло времето да си разкрие всичките карти. 😃
Той докато чака да /му/ дойде времето само да не попадне в списъка /му/ - на Бачорски.
Че видяхме колко /му/ е лесно да насочи вниманието към когото той иска.

# 875
  • София
И това е така, само че за да постигне нещо, ще има нужда от по-голяма подкрепа. Общо взето няма ход в играта, който да не крие риск. 😃

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 12:52 от sea.sea

# 876
  • Stockholm
Аз не разбирам как никой не подозира, не следи и не се опитва да изгони Бачорски. Не знам дали има хора, които да не го познават онлайн и да не са чували поне колко е агресивен, нахален, сметкаджия, брутален и искащ изяви. Извира  и от чешмата и се бута навсякъде за слава и пари.
Това е първи човек, който трябва да се изгони или поне аз веднага бих му подложила динената кора.
Неве няма никакъв шанс да го прецака според мен. Тя играе малко глупаво и бих се радвала да я махнат.
Аз съм убедена, че всички го подозират, но не смеят да го нарочат.  Най- безхарактерен е Венци Венц, който съзнателно му влезе в коалицията. Мая също съзнателно се присламчи към него, доста наивно смятайки, че ще я пази. Антон и Ева също знаят, но си траят. Може би само Гъмов и Владо са реална заплаха, същите които той иска да елиминира. Ако не му отрежат главата скоро, има вероятност да спечели формата.
Относно Жорката, който е моят фаворит, наистина ще го призная, ако прецака Бачорски. И да не го подценяваме, защото в ИВ успя да "свитне" един изявен манипулатор Жени Джаферович. Успех, Жорка 🩵

# 877
  • Другата България
Да, Венци Венц е най-безхарактерния там, повече от Тино дори.
И съвсем целенасочено Бачора си го взе за “пълнеж“.
Виж, Мая е друга “бира“, според мен при тях се получи взаимно привличане, защото и двамата са доста обиграни и хитри, но докато единия иска да доминира, другия просто търси кой да го “носи“ напред, докато същевременно си има “Бистра“ за изгаряне при нужда. Blush
Мая просто все още не се е проявила, засега просто изчаква. Blush

# 878
Това, което ми направи впечатление е как доста от хората не повярваха на интуицията си в първия момент, когато те почти веднага разпознаха Неве. Но после се оплетоха в размисли, мнения...и пр. Човек трябва да знае, че интуицията говори най-ясно в първия момент, преди ума да е затрупан с всякаква информация и че трябва да и вярваш на тази първа интуиция. Поне трима-четирима го направиха това и се самопредадоха.

# 879
  • София
Simple Smile Видяхте ли се с домочадието на закуска тази заран? Значи сте получили писмо, че сте спасени! Но не бъдете толкоз сигурни в очевадното: предател може и да не е съседът ви, дето си хвърля пликове от терасата...

Изчетох всичко до тук, няколко размисли:
Ако - все пак - има къртици на продукцията (по Дидо и др.писали), Антон Ст. би бил подходящ. Виждам като такива обаче и Боби Л. и самият Коджабашев (като го върнат) - понеже са много по-"предвидими" за другите като предатели. Но пък всеки такъв (ако наистина има) трябва не толкова да ни е интересен на нас в монтирания ефир, а да има подкрепа от продукцията на терен (да не бъде бързо заподозрян като предател, нито като безличен за гонене). Толкова за плъховете. Оруеловата Ферма на животните във формата има няколко различими представители.
Скрит текст:
Тримата колещи и бесещи в момента. Не съм фен на Бачорски, но успешно влезе в ръкавицата на ролята си. Сред тримата обаче е най-агресивен и това вероятно няма да му донесе дивиденти. Жорката почти не съм го отразявал от другаде, но пък ми изглежда като най-разумен в заверата. Неве е пътник, не тъй далечен. Грешки сред "колектива", несъгласия в тройката: мишената е на челото й.
Скрит текст:
В агитката на дразнещи/антипатични/миманс засега "имам" поне 3-4 жени (сред тях Силвия, Искра, "Лейди Ди"). Има тихи мъже (поне 2-ма са ми безлични, Венц най-вече), чудя се дали да очаквам нещо. Мн.съжалявам за Юруков, но грешката си е негова и не му бе простена. (Впрочем, каквито и да са участниците в следващ/и сезони - след едно гледане как действително се случват нещата в тази игра, ще има по-подготвени манипулатори. Мая например, има такава "природна" дарба.)
Скрит текст:
За последния влязъл на закуската. Повече съм склонен (пък и аз не съм гледал други чужди) да приема мнението на spidrer (https://bg-mam.ma/p/1807828/50221779). И дори да спекулирам, че понеже има хора, които познават играта, нашите може мъничко да са променили/подбутнали нещата в необичайната посока.
Веднага под цитирания пост, със смях - ама сериозно - си задавам същия въпрос (като densi) за Бачорката и масовката на "инфантилните". От друга страна, да четеш картичка на закуска, не е задължително да е каквото е...
Скрит текст:
Тъй. Основният ми извод след снощи (социално-психологически Simple Smile). На кръглата маса витае инфантилизъм, затаяване, пресметливост - прикриваща/заместваща липсата на кураж; ала (ако трябва да ги оправдая) всичко е ново за всички и повечето още не знаят какво да правят. Именно, понеже и се познават. (С големи жълти титри в съзнанието ми изниква питанка: Защо, аджеба, продукцията избра тъкмо тези тримата за първите "злодеи"?)
Скрит текст:
Imp
Абе, почакайте да излязат от мазето ония изгонените... Говорещият със звездите хубаво ще ви пренареди... Красавицата също не е за пренебрегване.
Скрит текст:

# 880
Sarcast във видеата си преди старта на сезона беше коментирал, че продукцията разпределя участниците в колите, когато пътуват за мисиите. Често казано досега не бях обръщал толкова внимание дали винаги в началния етап на играта това е така (за по-напред е ясно, че ще почнат да пътуват в една кола). Но в нашата версия ми направи впечатление, че още на втората мисия имаше 2-ма предатели в една кола - Неве и Бачорски, пътувайки към мисията. Та се замислих дали пък при нас не са решили да оставят на участниците по тяхно желание да се разпределят в колите, защото ми изглежда доста нестандартно решение продукцията да събере 2-ма предатели в една кола, вместо да ги разпределят в различни коли, за да могат да събират максимално най-много информация Thinking

Надкаст Live:

# 881
Според мен доста от участниците не са много на ясно с концепцията на играта, не са гледали форматите на други държави, не са подготвени с ясна стратегия и тактика.

# 882
Абсолютно сигурна съм в това. Някои влизат за популярност, други за хонорар, трети за играта.
Даниел е гледал със сигурност. Жорката разбира се също.
Няма да се изненадам, ако на интервютата са ги питали вие следите ли и да са избрали, тези които имат понятие и знания, защото иначе отиде рейтинга.

# 883
И тук е момента директно да същия Дани Петканов с “празния“ си глас за Гъмов. Защо го направи, вероятно и той не знае.
Такива "празни" гласове обикновено означават слабохарактерност и нежелание да се заеме позиция. Това си е директно "пас" - не искам да гласувам за никого от вас, скъпи и прекрасни хора, но трябва, затова - за някой съвсем незастрашен... Интересно ми е докога ще успее да се "скатава" по този начин, и да не заема позиция.

Според мен го направи, за да създаде впечатление, че няма предположения, че не знае къде се намира и че няма да бъде потенциална заплаха за предателите, за да не бъде убит. Защото на синхроните виждаме, че изказва адекватни мнения.

# 884
  • Другата България
Дано си права.
Аз мисля, че го надценяваш. Blush

Общи условия

Активация на акаунт