Третокласници - 2025/2026

• 5 235
  • 199
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Как да стане автоматично?

Добре де, не съм се изразила правилно - модераторите променят наборите.

Какъв Ви е проблемът, че има нова тема? Не стана ясно..

# 16
Наборчето натисна книгите от летния списък, сега се бори с Алиса. Помня, че и на мен ми беше странна, не я разбрах много и съответно не ми беше особено любима. Баткото започва учебната година на 1.9., та ще трябва да водим малкия няколко дни с нас на работа, няма да има кой да го гледа. Предполагам, че тогава ще прочете и напише всичко, което му е останало Grinning Поръчах вече и кашпите с ароматен глицерин за първия учебен ден.

# 17
Хепи, при вас има ли развитие?

# 18
  • София
Хепи, при вас има ли развитие?

Елени чакаше за прием , не аз Simple Smile

# 19
Извинявам се, объркала съм се. Елени, кажи как сте, уредихте ли третокласника?

Не натискам децата да четат, имат няколко книги, периодично четат по някоя приказка, има и повтарящи се. Басни, Доналд Бисет, приказки разни.

# 20
  • ту тук, ту там
Извинявам се, объркала съм се. Елени, кажи как сте, уредихте ли третокласника?

Не! До МОН стигнах и ги чакам тях да ми отговорят, ама изгубих всякаква надежда за приемлив развой.
Не ми се споделя много, че много раздухах случая и ме прави много разпознаваема. 😔

# 21
Разбирам, успех!

# 22
  • София, България
Записвам се и аз в темата. Имам бъдеща третокласничка, мързи я доста, с четенето няма никакви проблеми, математиката е голям зор, таблицата за умножение я повтаря втора година и пак бърка някои сметки.

# 23
  • София
Мона Лиза, радвам се да те "видя" тук! Simple Smile
Не знаех, че и ти си с дете-третокласник Simple Smile

# 24
  • София
Някоя от вас дали има впечатления от 142-ро ОУ? Моя позната мисли да мести там детето си и събира мнения..
Всяка информация ще ѝ е от полза, ако някой нещо знае за това училище..

# 25
Някоя от вас дали има впечатления от 142-ро ОУ? Моя позната мисли да мести там детето си и събира мнения..
Всяка информация ще ѝ е от полза, ако някой нещо знае за това училище..
Това училище имаше лоша слава. Най - добрият вариант е да се разпитат родители от квартала. Една позната работи като учител там и много хвали директорката и колегите си, но нейното мнение е много субективно. От нея съм чувала, че сградата се ползва от две училища - гимназия и основно. Директорите водят постоянни битки,  съответно няма контрол върху гимназистите. Един от проблемите е, че гимназистите пушат в тоалетните предназначени за малките.

# 26
  • София, България
142-ро не бих препоръчала в никакъв случай. Да видят 36-то.

# 27
  • София
Ваканцията вече върви към своя край и съм сигурна, че отдавна сте разчистили умалелите дрехи и сте започнали шопинг на нови.
В неделя ходихме до Декатлон и в тази връзка влизам да споделя, че все още няма навалица, всички номера на маратонки са заредени и има бройки, както и анцузи и бели тениски по ФК.

# 28
  • София
Ние от август сме готови, лудницата на септември не ми понася. 😃
А някой вземал ли е универсални подвързии, вършат ли работа? Само това ни е останало. 😃

# 29
Аз да, от Озон. Взех размерите на учебниците и поръчах такъв размер подвързии, пасват чудесно. Дрехи не съм купувала, при нас са изцяло с униформи, които ѝ стават от миналата година. Поръчах само две нови тениски и две поли по-голям размер за всеки случай. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт