АПРИЛ е тука вече, кога ли ще се появи малкото човече?

• 15 761
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички нови мамчета! Да гушкате най-щастливите и най-послушните бебчета на света!

450, разкажи за раждането в Тина Киркова, когато имаш време. Доволна ли си от екипа? Успя ли да си вземеш двоен ВИП? Как са условията?
Аз вчера бях на косултация и там много се учудиха, че още съм 2в1. Те от миналата седмица ми дадоха инструкции да раждам вече, макар че терминът ми е на 26-ти  Crazy. Казаха ми, че околоплодните ми води са доста намалели и бебето си е фиксирало главичката в стартова позиция. Така че вече съм на сденд-бай Laughing.
За сърбежите по дланите и ходилата нищо не можаха да ми кажат Rolling Eyes. Тевореле, а при теб как установиха, че е алергия, имаш ли обрив? А какво ти изписаха за мазане?

# 106
Здравейте момичета, ще има да чакаме май ! Аз след малко отивам на доктор , че да видим какво ще каже дали всичко е наред ! Последно време много ми се стяга корема , но не е болезнено , но пък имаме още 14 дни до термина , а не се знае кога ще се ражда ! Пожелайте ми успех  Simple Smile

# 107
  • Разград-София
Честити бебчета на всички !!   bouquet  bouquet  bouquet

kler -успех миличка  fingerscrossed fingerscrossed

# 108
Маргарет, радвам се, че наминаваш Hug
Аз се върнах от у-щето и лягам да спя, буквално заспивах на масата, но това е заради спането на пресекулки през нощта.  Tired
За "тоалета" - аз във вторник бях на козметичка, страшно съм доволна от нея, много внимателна, даже ме боля по-малко от обикновено  Crazy Принципно съм много издръжлива на болка, ама този път направо си нямаше болка, а само лек дискомфорт  Whistling Та съм готова за бебкааааааааааа, ама тя се прави на ударенааааааа и ще взема да родя май месец
Close

# 109
  • София
Да се направя и аз на щъркел-вестител:

вчера, 11.04.2007, Альона е родила своя син, 3250 г., 51 см. Не разбрах името, но тя се чувства нормално, бебо бил сладък и беличък  Mr. Green

# 110
  • София
Вчера се прибрахме с Малката Мария в къщи! Е, по-хубаво от това няма!
Момичета, благодаря за поздравленията!

Раждането мина леко. След една дълга разходка в събота вечерта започнаха леки болки. Засичах през нощта контракциите - доста нерегулярни - между 7 и 17 мин. Доста се чудих да зъня ли на лекарката (беше ме предупредила, при най-малки симптоми да й кажа, защото не беше в София). Е, дочаках сутринта и в 7.30 се чухме.
Аз отидох на запис  в болницата, а тя тръгна към София. Контракциите продължават да са леко болезнени и нерегулярни - между 6 и 15 мин.
Убедих ги да ми направят и преглед, за да знам какво да кажа на док - е оказа се 7 см. Mr. Green
А аз мислех да се разхождаме с тати и Ида докато станат нещата за раждане Embarassed

Е, приеха ме, клизма и т.н. и в 11 ми сложиха системата с окситоцин да се регулират контракцииите. Още около 1 ч нещата бяха все така безболезнени. После малко зор и бебка се роди в 13.00ч!
Тати пак беше с мен в залата и преживяхме отново заедно раждането на нашата рожба! Продължавам да съм с 2 ръце ЗА! 
После имахме още 2 ч заедно тримата докато ме преместят в стаята.
Оказа се, че двете ни дъщери си приличат страшно много (в дните след раждането)!

Мария донесоха за кърмене след 6ч и веднага засука много хубаво! Още в болницата (последната нощ) гърдите ми изведнъж  се препълниха и трябваше да се включи и помпата... че беба още не може да изпапа всичко. Е, надявам се скоро да се регулират нещата и да остане само приятната част от кърменето! Hug

И понеже имам база за сравнение - втория път раждането е много по-осъзнато!!! Ценни моменти, които не помня при Ида сега изживях на 100 %!!!
Спокойствието и увереността също са много по-големи.

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВСИЧКИ МАМИ И ТАТКОВЦИ, КОИТО СА СЕ СДОБИЛИ С БЕБЧЕТА ДОКАТО НИ НЯМА!

# 111
Честито на всички мамчета!  newsm51
Тъкмо се връщам от консултация, водите са ми много, главичката на бебка се е врязала дълбоко надолу, усещам я да се движи доста .... А според акушерката ми ако се кротне е знак, че ще се почва....

Мелодия успех на изпита утре! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
клер стискам палци и на теб fingerscrossed

сега ще излизам да се разхождам малко, по-късно пак ще намина

# 112
Честито на новите мами  bouquet, да са живи и здрави бебоците!

Mariah,
Къде се намира този магазин?

За магазина-това е сайта http://www.piggyshouse.com/. Намира се между кв. Св.Троица и Банишора (близо до Централния затвор Mr. Green на един нов булевард).Има карта в сайта.

Айде,чакаме повече подробности покрай ражданията на завърналите се вече майки.Предполагам,че хич не им е до форума,ама...поне с 2-3 изречения да разкажат.

# 113
Честити нови бебоци   bouquet

Ммеги, моля кажи по каква схема пиете Долче Наната - това е последното, което не съм пробвала и сега го купих, но нашата педка не го е изписвала до сега, защото било много ново и не можа да ме посъветва за схема, а тази от листовката ми е малко странна  Thinking.
И още, кажи какво не е препоръчително мамите да ядат заради коликите на бебчовците  newsm78.

Бяхме на първа консултация + ваксина днес. Юнаците се държаха много мъжки и устояха. Бобо е вече 3,330кг и 50,5см; Кико е цели 4,290кг и 52,5см!

# 114
  • София
Здравейте!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ, СЛУШКАЩИ БЕБЕНЦА И НИКАКВИ КОЛИКИ!!!

Аз чак сега се поосвестих. Не мого да кажа, че съм съвсем наред, но щом успях да изчета темата - значи се подобрявам значително. От това повръщане и гадене съм се разбила съвсем и сега съм на солидна диета - преяждане нон стоп и тъпчене едва ли не денонощно. Иначе не мога да ходя без придружител... Но то пък бебето не ми е оставило кой знае колко място за храната...

Тоновете - викат ме на тонове 2 пъти седмично. Въобще не ми е ясно какъв е смисълът. newsm78

# 115
  • Стара Загора
Aya аз давам по две капки, когато започне много да се свива и да се напъва от газовете в корема. И аз не съм се консултирала с педиатърката за него  Blush Сега като ходим на консултация ще я питам. Иначе тия две капки като й ги дам и се успокоява. Гледам да не давам повече от три пъти, че не ми стана ясно за деня пет ли са капките или десет  newsm78
За коликите - четох, че не се препоръчват мляко и млечни продукти, шоколад, зелена салата, домати, бобови, лук, цитрусови плодове, имаше и още, но не се сещам. Ще потърся къде ги четох. Не знам дали при всички бебета е така, но аз онзи ден си хапнах няколко шоколадови бонбона и момата се утрепа да се пъни и да изкарва едни газове  Crazy

# 116
  • Стара Загора
Ето това намерих за коликите и храните  baby_neutral
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/675/51/

# 117
Здравейте! bye
Честити бебчета на450   Виктория   Альона
Много да слушкат и папкат!
И аз останах изненадана от 450 Smile, май бебка си е имала свои планове kyllmg.
Добре дошли на завърналите се мами с бебоци! welcome Никакви колики и много сладурски моменти! Mr. Green
Ние днес си направихме една голяма разходка yes. Нашият тати вече е в отпуска и само чакаме беборанка да се реши Crazy. Тя пропусна вчера рождения ден на дядо си....сега остава и моя да чака smile3516. Ядох ананас, пих капучино с канела.....довечера и другото ще изпробвам luvbed и ако не тръгне....се предавам Smile. Толкова хора започнаха да ми се обаждат и питат за беборана, че вече ще си запиша на гласовата поща: "Бебе все още няма,не ме безпокойте!" А-ма-ха! Crossing Arms
Успех на всички, които днес ще се сдобият с бебок, дори и да не го знаят baby_neutral.
Мелодия, успех утре на изпита Flowers Four Leaf Clover
Всички много лаконично разказват за раждането Thinking....то наистина докато не го преживееш няма как да разбереш какво е, но все пак Rolling Eyes....Мен примерно ме е страх, че няма да дишам правилно, че точно в този момент няма да имам силички и това ще навреди на бебка, че няма да мога да се справя с кърменето, с къпането, с това колко и какви дрешки да обличам на бебчето Rolling Eyes.....въобще  33uu.
Приятен ден на всички от мен sun, аз продължавам да си се тормозя...ама по малко Crazy

# 118
ЧЕСТИТО БЕБОЧЕ НА ВИКТОРИЯ 27!ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА!!! Тя много се притесняваше, но ето че всичко е минало безпроблемно!
ЧЕСТИТО И НА ОСТАНАЛИТЕ МАМИ!!!

# 119
Честити бебони на новите мами!!! Да са им живи и здрави!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Страчи ще кажеш ли къде се намира твойта козметичка, координати ала бала? Ти всичко ли махна? Че мойта не смее да маха всичко и въпреки че търпя си боли яко...

Пролет как така не можеш да ходиш без придружител? Хайде освестявай се напълно не на полувина ... А за тоновете аз ходя по веднъж седмично,  но ми казаха че не съм длъжна, просто ми го препоръчват ... А на теб кой ти каза да ходиш 2 пъти?

Кой ще роди на 13 петък ?  Crazy Пу искам аз  Crazy

Хайде цунки на всички малки маймунки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт