Jalupro Young Eye – нов подход в грижата за околоочния контур

• 3 016
  • 249
  •   1
Отговори
# 240
Начинът на живот и грижата за кожата с подходящи продукти.
От изброените продукти бих избрала Jalupro Glow Peel.

# 241
Смятам,че начинът на живот е от основно значение,или по-точно достатъчно сън и много вода.От изброените продукти бих избрала добавките за пиене Simple Smile

# 242
За мен, на първо място за поддържането на младежки вид е начинът на живот - добра храна, спорт, по-малко стрес и сън. За да прикрия признаците на естественото и неизбежно стареене на кожата ми, обичам да правя процедури при козметик, да взимам хранителни добавки и да използвам качествена козметика. Бих искала да опитам Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets), защото красотата, за мен, се съхранява най-добре, когато се грижим за себе си отвътре.

# 243
Според мен поддържането на младежки вид е комбинация както от начина на живот, така и от естетичните процедури. В момента имам нужда да се погрижа за здравето си отвътре чрез Jalupro добавки (Jalupro Drink/ Tablets).

# 244
Според мен на първо място е начина на живот. Той е фундамента за това как ще изглеждаме в зряла възраст /заедно с генетичните обусловености, разбира се/, но винаги ситуацията е по-добра, когато полагаме грижи за себе си.
Естетичните процедури обаче също са важни за задържане на текущото положение и за подобряване на нещата, които дори и добрия начин на живот не може да предпази от промяна. Освен това естетичните процедури помагат за забавяне процеса на стареене.

Бих се спряла на Jalupro Glow Peel, заради регенериращия кожата ефект и заради синтеза на колаген и еластин.

# 245
  • София
Какво според вас има по-голямо значение за поддържането на младежки вид – начинът на живот или естетичните процедури, и кой от представените продукти бихте избрали като най-подходящ за вас и защо?

И двете , начина на живот оказва огромно значение , осолено /за жалост/ в по - ранните ни години, когато още не сме силно образовани и заинтересувани по темата. Аз за жалост до 20 - 23г въобще не ползвах слънцезащита , което оказва огромно влиание на кожата ми в момента.

С удоволствие бих изпробвала Jalupro Young Eye е биоревитализираща терапия,

# 246
Начина на живот, според мен, има най-голямо значение за младежкия вид. Бих използвала Jalupro добавки, защото всичко трябва да се промени първо от вътре.

# 247
  • София
Комбинацията от начин на живот - достатъчно сън и правилно хранене, комбинирани с ежедневна грижа за кожата с подходящите козметични продукти, дава най-добри резултати в запазване на младежкия вид.
Бих избрала един от двата продукта:
Jalupro Young Eye или Jalupro Glow Peel, въпреки че се притеснявам от инжектиране в областта на окото, ако правилно се ориентирам в употребата на първия продукт и по-скоро бих се спряла на втория по тази причина.

# 248
1.Начин на живот
Балансираното хранене, редовната физическа активност, добрият сън и управлението на стреса оказват най-дългосрочно въздействие върху младостта на кожата. Хидратацията, антиоксидантите и избягването на тютюнопушене и прекомерно излагане на слънце предпазват клетките и забавят процесите на стареене.

2. Естетични процедури
Процедури като мезотерапия, хиалуронови филъри или професионални козметични терапии дават бърз и видим ефект – заглаждане на фините линии, стягане и хидратиране на кожата. Те обаче са временно решение и най-добре действат в комбинация със здравословни навици.

Заключение:
Начинът на живот е основата за дългосрочно запазване на младежкия вид, докато естетичните процедури са полезно допълнение за по-бърз резултат или корекция на конкретни зони.

Ако трябва да избера един продукт от козметичната линия на Jalupro, бих комбинирала Jalupro Classic за общо подмладяване с техния Jalupro Eye Contour Serum (или Eye Gel) за зоната около очите. Причини:

Eye продуктът е създаден специално за деликатната околоочна зона, която най-бързо издава възрастта. Формулата му помага за намаляване на тъмни кръгове, подпухналост и фини линии.

Съдържа хиалуронова киселина и аминокиселини, които хидратират и стимулират колагеновия синтез, като правят погледа по-свеж и отпочинал.

Може да се използва както сутрин, така и вечер, което го прави практичен за ежедневна грижа.

Обобщение:
Ако трябва да избера един продукт от козметичната линия на Jalupro, бих комбинирала Jalupro Classic за общо подмладяване с техния Jalupro Eye Contour Serum (или Eye Gel) за зоната около очите. Причини:

Eye продуктът е създаден специално за деликатната околоочна зона, която най-бързо издава възрастта. Формулата му помага за намаляване на тъмни кръгове, подпухналост и фини линии.

Съдържа хиалуронова киселина и аминокиселини, които хидратират и стимулират колагеновия синтез, като правят погледа по-свеж и отпочинал.

Може да се използва както сутрин, така и вечер, което го прави практичен за ежедневна грижа.

# 249
За мен и двете имат заслуга и правилното хранене и козметичните продукти .
Бих избала Jalupro Glow Peel.

Общи условия

Активация на акаунт