Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
В Лили си взех корейска ув защита за лице на 50% намалена. Много доволна! На 1004 skin също са на добри намаления. Кремът с центела ми е любим. Тези дни ще заредя да си имам още.
Ако е тази, за която мисля аз също си купих даже две да си имам, че съм много доволна от цената в момента за това качество.
Ув защитата ли? Ето тази е https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579
Аз не съм я ползвала още,но се чудя дали още да не взема. Много добра цена. А ползвам ув ежедневно и целогодишно.
Тази някой я похвали миналата година по това време и купих, скоро я отворих. Харесва ми, много лесно се разнася и на моята смесена кожа се държи добре. Преди нея имах на Skin 1004, не ми хареса, супер бяло стоеше лицето от нея и лъсвах.

# 316
  • пустинята Гоби
Успях да профукам днешните талони - 15% за Сенсодин и 10% за определени марки продукти за коса. Аз ви взех любимия балсам на Доори и шампоан на ОЖХ.
Кой е балсамът на Доори?
Eто този е, от техните най-много ми допада.
Скрит текст:

# 317
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В Лили си взех корейска ув защита за лице на 50% намалена. Много доволна! На 1004 skin също са на добри намаления. Кремът с центела ми е любим. Тези дни ще заредя да си имам още.
Ако е тази, за която мисля аз също си купих даже две да си имам, че съм много доволна от цената в момента за това качество.
Ув защитата ли? Ето тази е https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579
Аз не съм я ползвала още,но се чудя дали още да не взема. Много добра цена. А ползвам ув ежедневно и целогодишно.
Точно тази, първата uv защита, която не ми остава лицето като калайдисан тиган. Колежка ме зариби, че тя е маниак на тема слънцезащита и е много доволна от крема.

# 318
Поръчах си за проба и тази лимитка на праха им за бяло, дано е читав като този в нормалния асортимент Thinking

С кутията ли се продава?

Скрит текст:

Бих го купила заради нея.
И аз бих го купила заради хубавата кутия. Много е удобно да се държи сух прах за пране в такава кутия, а не да се сипва прах от найловата опаковка. Разпилява се и става повърхността в прах

# 319
  • София
Поръчах си за проба и тази лимитка на праха им за бяло, дано е читав като този в нормалния асортимент Thinking

С кутията ли се продава?

Скрит текст:

Бих го купила заради нея.

С кутията да, доста е джиджана Simple Smile

# 320
Благодаря! Отивам за прах с кутия. Simple Smile
За цветно купих кутия за кучешка храна от Тему, а за таблетките с гел пазя от старите пласмасови кутии, в които ги продаваха "едно време".

# 321

Какви са размерите на тази кутия ?

# 322
Не ми харесват и новите талони.
Ще пестя този месец. Simple Smile

# 323
Какво препоръчвате за почистване на лице (мъже)?
На ММ му взимам от серията на Балея  хубави са. Веднъж и аз пробвах.

# 324

Какви са размерите на тази кутия ?

15 см х 15 см х 19 см
Ако изсипеш пакета прах в кутията, ще има място за още около 1/2 пакет.
Т. е. сдобих се с кутия. Simple Smile
И с разни консумативи, които купувам редовно - Листерин, четки за зъби, боя Палете, лимитиран шампоан с балсам (2-в-1) на Балея и пакетче дълбокопочистваща маска за коса.

# 325
Аз съм много доволна от споменатата слънцезащитна на Beauty of Joseon. За града е чудесна. Даже сестра ми зарибих по нея. Много добър продукт. Лек, предпазва, попива добре. Не случайно е световен хит.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:59 от Lale_Lili

# 326
Имамм spf  то на  beauty of johson. И съм много доволна.А да ми препоръчате нещо за финни линии от азиатските,които са намалени.Серуми или ампули ?

# 327
Преобладават талоните с 10 %, някаква тенденция следват от дм - 20% - 15% - 10%... Да спрат дотук поне.

# 328
  • Русе
Каква паста за зъби купувате, от която сте доволни?

# 329
Доволна съм от пастата SPLAT. Оставя усещането за наистина чисти зъби.

Общи условия

Активация на акаунт