RYANAIR - 30

• 24 286
  • 417
  •   4
Отговори
# 405
Ох, да , Esmee,  права сте. Може би продължават с пътуването след самолета Hands V

# 406
  • София
Падна ми се билет 2 А, на случаен принцип. Дали има прозорец там, винаги съм летяла отзад?

# 407
Трябва да има, а ако няма това зависи от точния модел на самолета...

# 408
Може да се махне пълнежа на възглавницата за врата и да се напълни с дрехи навити на руло. Така де, ако се пътува само с раница и не е останало място за всички дрехи.

# 409
Може да се махне пълнежа на възглавницата за врата и да се напълни с дрехи навити на руло. Така де, ако се пътува само с раница и не е останало място за всички дрехи.

Вчера гледах публикация във Фейсбук, че са глобявали за допълнителни дрехи във възглавница за врата, било счетено за допълнителен багаж.
Хората все се опитват да хитреят и после мрънкат, че ги глобяват..... Дори имаше коментари, че никъде не било описано какъв трябвало да бъде пълнежа на възглавницата, нямали право да се заяждат и щели да спорят на летището, ако на тях им се случи..
Абе и на наземния не им е лесно.

# 410
Миналата година специално питах съпорта за възглавницата за врат. Отговорът беше, че са позволени, НО не е разрешено да се пълнят с дрехи.

# 411
И защо ще ми проверяват какво има във възглавницата? Все едно да ми пребъркат джобовете... Аз не ползвам такова нещо, но не бих я отворила.

# 412
  • Наблизо
Следващата стъпка каква е? Да те преджобват какво имаш в джобовете ли? Да не би да е багаж?

В интерес на истината в София никога не са ми се заяждали,а обикновено имаме разни неща за вдене в ръцете с детето.Случвало ми се е и допълнителна торбичка.Била съм в готовност да напъхам неща в чантата и да хвърлям,но не се наложи.

# 413
И защо ще ми проверяват какво има във възглавницата? Все едно да ми пребъркат джобовете... Аз не ползвам такова нещо, но не бих я отворила.
Защото реално това е втори багаж. Ако не си платила за прайорити имаш право на 1 парче багаж. Такива са правилата. За тези цени - толкоз Wink Който не иска само с базов багаж (на най-ниската) цена, си плаща за прайорити и няма драми Wink

# 414
Пак пишеш за спорта!
Имаш право освен на 1 бр. багаж и на въпросната възглавничка.
Аман от всичко знаещи!

# 415
Обективно погледнато, има смисъл и биха били в правото си да те глобят, защото си напълнил възглавничката със съдържание, различно от пълнежа/въздуха ѝ. Ако имаш право на възглавничка, е едно, но и добавеното съдържание е + багаж, за което реално би трябвало да се търси заплащане, въпреки че реално колко багаж е това - 1 тениска/ 3-4-5 чифта бельо/чорапи, а и не пречи на останалите пътуващи. Разсъждавам си, нямам информация по въпроса.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 16:48 от anmasu

# 416
По тази логика и джобовете трябва да са празни. Възглавничката е моя, имам право на нея и мога да я напълня с каквото реша. Ако зашия ципа ще го разпорят да проверят какво има ли?

# 417
  • София
Честно казано, не ми беше хрумвало, че може да се пълни с дрехи Laughing Сега проверих нашата - няма цип, вътре си е само дунапрен (предполагам).

Общи условия

Активация на акаунт