Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 165
  • 521
  •   1
Отговори
# 270
Снимки , обичам да ги разглеждам ,аромата на син ленор също.

# 271
Освен снимките, които остават в телефоните и понякога случайно ни напомнят за прекрасен летен момент, обичаме да си купуваме тениски от местата, които посещаваме. Така спомените се връщат , когато избера да облека дадена тениска.

# 272
  • някъде
Дребните сувенири, магнитчета, направените снимки и разказите за отминалите дни.

# 273
Снимки и сувенири.

# 274
  • оттам, откъдето започва България
Обикновено лятната почивка я свързвам с почивка на море и тя разбира се е с любимите ми деца и внуци.
След като си заминат за мен от лятната почивка остават снимките, които си правим, камъчетата и мидичките, които внучетата ми събират и оставят у дома (аз разбира се ги пазя в една кутия, че са ми много скъпи), магнитчетата, които купуваме от местата, където почиваме (сложени са на хладилника и се виждат ежедневно), и разбира се плажните хавлии и детските пончота, прибрани в гардероба и ухаещи на омекотител, чакащи следващото лято (виждам ги всеки път, когато отворя гардероба). Heartpulse 👨‍👩‍👧‍👦

# 275
Освен снимките, задължително си вземам магнит за спомен.
Поставям ги на хладилника и всеки път щом погледна магнит от конкретно място, споменът за преживяването са живи.

# 276
  • Пловдив
Правим снимки и запечатваме моментите, след това ги разглеждаме с децата и си спомняме.

# 277
От лятната почивка ми остават снимките, дребните сувенири и магнитчетата за хладилника, които ежедневно са пред очите ми.

# 278
Снимките винаги напомнят за любимите моменти. Аз си купувам магнити от посетените места и бижу. След това като сложа тези обеци/гривна или каквото съм си взела - спомените се завръщат и чувството е много хубаво.

# 279
Снимам през цялото лято. Всеки ден. Правя албуми и се наслаждавам на моментите с любимите хора.

# 280
  • София
Правя много видеа, снимки и разбира се спомени. Купувам и сувенири, и за подаръци.

# 281
  • Ямбол
А сега ни сподели – кои са твоите малки тайни, с които успяваш да удължиш спомена от твоята лятна почивка?
Обичам да правя снимки и клипчта от почивката за да си припомняме хубавите моменти.

# 282
Правя снимки, за съжаление не много, защото не съм постоянно с телефон в ръка.
Ползвам прах за пране, омекотител и ароматизатори с аромат на морски бриз.
Опитвам се да направя тен, който после дълго ще ми напомня за слънчевите бани Grinning
Обличам се свежо, не нося черно и все още ходя с къси панталонки, поли, рокли Grinning
Сигурно има и друго, което не се сещам в момента.

# 283
  • София
Правим много снимки, купувам сувенири-магнити и ключодържатели, събирам мидички и рапани.
Всеки ден като изляза на терасата се усмихвам като ги гледам, носят ми настроение!

# 284
Обожавам морето, живея близо до него, но винаги имам морски мидички у дома, колба със златния ни фин пясък, рапанче, от което се чува шума на вълните. А от горската ни почивка пазя малки шишарки и  горски листа, хубави снимки и малки камъчета от горските ни разходки.

Общи условия

Активация на акаунт