Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 159
  • 521
  •   1
Отговори
# 285
снимките и малки сувенири, които си нося от пътуванията винаги ми напомнят за местата на които съм била.

# 286
  • Ruse, Bulgaria
Купувам сувенири от всяко ново място, което посещавам.

# 287
  • Бургас
Обичам да правя снимки и видеа по време на почивката си, защото така мога да се връщам към най-хубавите моменти.И с аромати, които ми напомнят за лятото.

# 288
От всяка дестинация задължително си купувам магнитче, което си слагам на хладилника. Така ежедневно ги виждам и се връщам в приятните преживявания.

# 289
Съхранявам банския, слънцезащитата и плажната кърпа в чантата за плаж. Като я отворя, ме обгръщат спомени.

# 290
Правя снимки и купувам сувенир .

# 291
О, колко много обичам този момент, когато се прибереш от морето и все още усещаш соления въздух в косата си и звука на вълните в ушите си! 🌸 И точно това ми напомня за аромата на гръцките острови - топлина, свежест и безгрижие.
Представям си как с продуктите на ARIEL и Lenor домът ми ще бъде пропит с този невероятен аромат на жасмин и морска сол, дори и когато зимата настъпи. Просто идеално за запазване на спомена за лятото!
А ако имам шанс да спечеля една от тези стилни плажни чанти, ще бъда още по-щастлива,че ще имам и малко парче от морето при себе си през цялата година! 🌸🪸

# 292
Запазвам спомена за лятото освен с ароматите на ленор и разглеждайки снимките и сувенирчетата и мидичките от посетените морски дестинации.

# 293
  • Ямбол
Снимките и спомените са тези, които напомнят за хубавите моменти през лятната почивка.

# 294
Гледаме семейно снимките, които сме си правили цяло лято и си разказваме истории за преживените хубави моменти. Купуваме си по нещо за спомен от всяко място, на което сме били, за да ни напомня с усмивка за емоциите през изминалото време.-чаша за кафе, сувенир или някоя чинийка, магнитче, което да видиш на хладилника и други. За дрехите, които си купуваме през лятото и носим дори есента, ползвам аромати, които ни връщат времето назад. Определено Ариел и Ленор са професионалисти, на които да се доверим за аромат, свежест и
дълготрайност на тъканите.

# 295
Често разглеждам снимките от почивката, за да си представя че отново съм там Simple Smile

# 296
Освен традиционното - правене на снимки, купуване на нещо за спомен от познатите места, също така и залагам на аромати, които да ми напомнят за мястото, което съм посетила.
Обикновено това са сезонни спрейове в лимитирано лятно издание, което спирам да ползвам след почивката за кратко и после възобновявам през есента, дори и зимата, когато всичко вън е сиво, а аз се пръскам с тропически аромат Simple Smile

# 297
  • София
Обичам да правя снимки,купувам сувенири,чаши,тениски от почти всяко място където сме били ,даже и чадъри с надпис името на града Simple Smile Но най-важни са спомените,който остават завинаги.

# 298
От всяка почивка си купувам нещо малко и типично за мястото, което съм посетила, което да ми напомня за хубавите моменти които сме имали и местата които сме посетили.

# 299
Обожавам аромата на Lenor парфюмни перли, имах удоволствието да ги ползвам преди да навлязат в България. Сестра ми живее в Лондон и така се запознах с тези "вълшебни" перли. И сега продължавам да ги ползвам, защото имат дълготрайна свежест и аромат, който ми напомня за лятото. Това е моята малка тайна, да пазя спомените от летните почивки, морето, плажа и шума на вълните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт