Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 154
  • 521
  •   1
Отговори
# 300
Обичам да правя снимки по време на почивките си и не само – след това ги изваждам на хартия и ги подреждам в албуми. Така винаги мога да се върна към любимите моменти и да ги изживея отново.

# 301
  • БГ
От почивката на морето винаги си събирам мидички, рапани, купувам си нещо дребно, за спомен. 😉
От лятната почивка в планината събирам билки, за чай, за аромат, за лек. 🤗
Любимият аромат от омекотителя задържам по-дълго и с добавяне на перличките му в гардероба, в чекмеджетата.

# 302
Правим снимки и си взимаме  сувенири на морска тематика, магнитчета  и най-вече носим с  в сърцето хубавите спомени и преживявания.

# 303
Старая се, докато съм там, максимално много да се отдам на мястото и на момента. Това остава като усещане по-трайно в съзнанието и човек на по-късен етап по-лесно успява да усети и изживее емоцията отново. Отдавна спрях да купувам магнити и ненужни вещи. По-скоро си взимам нещо практично, което ползвайки, ми напомня за мястото.

# 304
За да удължа спомена от лятната си почивка, правя снимки и купувам дребни сувенири или картички от местата, които съм посетила. По този начин ще се връщам към онези моменти всеки път, когато ги видя.

# 305
На аромати залагама аз. До късна есен не ги пускам. Обичам да ми ухае на кокос, пина колада, ванилия, цветя. Избирам летни парфюми и нежни аромати за прането.

# 306
  • София
Всяко лято се опитвам да запазя спомена за аромата на липите и песента на щурците.
Те ми носят онова спокойно и свежо чувство на свобода!

# 307
Летните почивки са нещо прекрасно, което е винаги дългоочаквано и носи заряд за цяла година! Успявам да запазя спомена за почивката с хубави снимки и събрани мидички от плажа.Animal ShellNature Sunny

# 308
Събираме си мидички и магнити от местата, на които ходим.

# 309
  • Пловдив
Затворих лятото в буркан, обсипах дъното му с пясък,и сложих мидички безброй
с черупки пъстри и огромна  раковина -в миг се превърна в  прекрасен малък плаж.
Тъй ценен спомен, с аромат на морски бриз !
 Запазих си чадърче от коктейл
  с дъх на
 лято, мечти и синьо-жълта красота.

# 310
Ако искате дрехите да запазят ярките си цветове по-дълго, опитайте да перете на по-ниска температура с Ariel Pods. Формулата им е създадена да действа ефективно дори при кратки програми, като щади тъканите и помага за спестяване на енергия. В комбинация с омекотителя Lenor и парфюмните перли Lenor от новата лимитирана серия на Ariel и Lenor – Fresh Breeze of Greek Island, ще получите безупречна чистота и дълготрайна свежест вдъхновена от бриза на гръцките острови.

# 311
Правим снимки, видеа, взимаме си магнитче или сувенир/ децата играчка и така се връщаме към хубавите спомени и емоции 🤗🫶🏻

# 312
Правя снимки и много често пак си ги разглеждам,спомням си за тези моменти с усмивка,също обичам да купувам разни неща от местата на които ходя.

# 313
Летната почивка е едни от най-хубавото и прекрасно време прекарано със семейството , което е винаги чакано с нетърпение  и ни дава заряд за цяла година!
 Запазвам спомена за почивката с хубави снимки,събрани мидички от плажа,посетени нови места  и прекарани щастливи мигове с любими хора.

# 314
Откакто имам дете, ми останаха само спомените от отминалите летни почивки 🥲 наслаждавам се на снимки и това е нещото с което мога да се “поглезя” към момента.

Общи условия

Активация на акаунт