Как да пренесем аромата на лятото у дома?

• 9 153
  • 521
  •   1
Отговори
# 315
Ползвам омекотител с аромат на морски бриз и разглеждам с носталгия снимките от морето през лятото. Ние обаче си имаме море в Бургас и винаги като ми за липсва, отивам да го видя. 🌊

# 316
Обичам да си събирам мидички и камъчета от плажа, с които после украсявам терасата и градината. С тях запазвам спомена за лятната ни почивка.

# 317
Събирам снимки, магнитчета и спомени.

# 318
Винаги правя снимки и купувам някакви сувенири или магнити.

# 319
Правя снимки и си купувам магнитчета за хладилника.

# 320
  • Пловдив
Запечатвам хубавите моменти на снимки, които после разглеждам. Колекционирам и красиви магнитчета, които да ми напомнят за местата, които сме посетили. Обичам свежите морски аромати, които да напомнят за отлитащото лято.

# 321
Винаги ползвам максимално дълго парфюми, които ми напомнят на морския бриз. И ми мирашат на море. В тях често има лимон или лайм, смокиня, морска сол и т. н
Тази година си купих лосион от о. Тасос. Ухае точно на лято и море.Края на септември още си го ползвам 🙂

# 322
Снимки,парфюм или нещо мъничко като магнит.

# 323
Правя много снимки обичайно, които разпечатвам и физически в албум.

# 324
Спомените от лятната почивка на морето пазя с много снимки и клипчета на семейството, винаги купуване на сувенир или магнит за спомен от мястото.

# 325
Моите малки тайни за удължаване на спомена от лятната почивка са няколко – винаги си запазвам миди и малки камъчета от плажа, които после подреждам в стъклен буркан. Често слушам любимите си летни плейлисти и гледам снимките от пътуването. Ароматите също ми помагат – избирам свежи парфюми и продукти с морски нотки, които ме връщат на брега, дори когато съм у дома

# 326
Правя  много снимки и си купувам по някое сувенирче от всяко място на което съм била. Спомените са важни 😊

# 327
Спомените от лятната почивка удължавам като правя много снимки и видеа.

# 328
правим снимки, а освен това слагане събраните мидички и камъчета в подходящи съдинки.
когато имаме желание и време, приготвяме някое любимо ястие с 'морски дарове" и все едно пак е лято и сме на 'ваканция'

# 329
Разглеждам често снимки,купувам си сувенири!Спомените топлят!

Общи условия

Активация на акаунт