Търся електронна книга - 53

• 72 708
  • 552
  •   9
Отговори
# 330
  • Местожителство: Веларис
Здравейте! Издирвам „Безкрайните ни съдби“ - Лора Стивън, „Божествени съперници“ и „Безмилостни обети“ - Ребека Рос, „Глициния“ - Адалин Грейс. Моля, ако някой ги има, да изпрати на helphelper125@gmail.com . Благодаря предварително!

# 331
Здравейте, търся добра книга за
Български митове и легенди

# 332
Здравей,

честит празник на всички и специално на тези грижещи се за преводите и достъпността на разнообразна литература! Heart
Много благодаря за линка, мисля че това бяха книжките! Супер сте!

Хубав и слънчев ден!

# 333
  • душевно във вселената на Сара Дж. Маас
Здравейте и честит празник! Търся следните книги: на Брин Уивър „Касапина и Черния дрозд“, „Кожаря и Чучулигата“ и „Косача и Врабчето“, също и на Колийн Хувър „Твърде късно“. Имейлът ми е yoana_341@abv.bg . Благодаря предварително!

# 334
Здравейте,някой да има книгата на Марк Уолин - "Не всичко започва от теб"?Намерихме я на английски,но ни трябва и на български.Благодаря.

# 335
Търся учебници по френски език за възрастни ниво В2 или по-високо.
Благодаря предварително!

# 336
Ехе, сега ако се появи и "Моите приятели" на Фредрик Бакман, равни няма да имате
Дайте ми мейл, ще Ви я изпратя.

Може ли и на мен да я изпратите?
osmi4ka@abv.bg

Благодаря предварително Purple Heart

# 337
Изпратих Ви я.

# 338
  • София
Здравейте,някой да има книгата на Марк Уолин - "Не всичко започва от теб"?Намерихме я на английски,но ни трябва и на български.Благодаря.

# 339
Здравейте, търся добра книга за
Български митове и легенди
Днес в замунда са качили
Зоя Барболова - Енциклопедия на персонажите в българската митология (2020)

# 340
Здравейте, търся добра книга за Български митове и легенди
Не мога да измисля друг критерии освен съдържанието на митове и/или легенди в заглавието: митове и легенди

# 341
Изтеглих я, форматирах бележките под линия и замених безкрайно дразнещото "напът" с "на път", въпреки малоумните промени в правописа от 2012-та Wink Още не съм чел книгата, така че всички други грешки не са отстранени, но мога да я кача в FB2.ZIP, MOBI, AZW3, EPUB и PDF, ако има интерес.

# 342
  • Сливен
Търся Лечителят медиум: Спасение за мозъка

От: Антъни Уилям

Благодаря,предварително.

# 343
Търся Лечителят медиум: Спасение за мозъка
От: Антъни Уилям
Антъни Уилям

# 344

Заповядайте!
https://dox.abv.bg/download?id=4ccb022fdf# - Линк за сваляне

Общи условия

Активация на акаунт