СНБМ - инициативи - VIII част

• 11 469
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
свидетелството е писала Доли, че ще го прави, аз затова питам за грамотата. Освен това тя е по-спешна, защото е добре да се прави заедно с наградата  Peace

ми нали и аз за грамотата писах  Laughing
значи ще има 2 варианта за свидетелство тези дни и 1 (засега) за грамота утре-другиден
+ това има още една награда за тази рисунка и ще изпратим всичко заедно (подаряващият наградата ще пише сам, ако има желание)

Абе Хриси, ти като писа вчера най-официално за неплатения отпуск какво точно имаше предвид  Wink

# 151
Цитат
Доли, Пепи, Наси, ще ни трябва точен отчет от кого какви пари сме получили:

От билети -
От дарения -
От спонсори -
От кутията за дарения -
От рисунки -

От Наси и Пепи отчета е даден. Изчакай малко може би Доли ще го изпрати на общия мейл.
От дарения и кутия за дарения според мен е едно и също нещо.

Наси, за ФРГИ това са два различни способа за набиране на средства, а те толерират използването на повече методи Wink Затова предпочитам да ги разделим.

# 152

И ми се иска това да стане наша традиция. Да си правим всяка пролет по една такава приказка. И разбира се конкурс за детски рисунки.  Heart Eyes

Това ме попита и почти всяко дете  Hug ... кога пак ще има празник  Sick
прекрасните балони, цветенца и въбще цялата зала беше много весела и детска. на мен и на мойте момчета много ни хареса.

Залата беше действително невероятна
Поздравления за майсторките на красотите и за тези , които ги поставиха
Майка ми ми каза , че на нейни колежки много им е харесало , децата били във възторг и всички искали по една пеперудка , ама ги било срам да ми се обадят да поискат  Wink
Простете , че моето диване не слезе от сцената , явно идеята за детска дискотека е добра ... всъщност как не сме се сетили  newsm78

Поздравления и за всички нови членове , страхотни сте момичета , много сте лъчезарни   bouquet

Наси ме попита - Женка , `що пак си толкова тъжна
Пепи и отговаря - Ми това на нея си и е перманентното състояние  Joy Joy Joy

Ето че хората , които ме виждат в ежедневието не са учудени , тъй че спрете да ме питате какво ми е , по-скоро нещо ми е имало преди това , че съм била по-весела  bowuu Joy Joy Joy

# 153
Момичета, може ли някой бърз да ми каже колко беше еднократната помощ в Приморско? 2000 лв.? Или повече от тази година?

# 154
Момичета, може ли някой бърз да ми каже колко беше еднократната помощ в Приморско? 2000 лв.? Или повече от тази година?
ето тази статията по темата:
http://www.dnes.bg/article.php?cat=64&id=33501

# 155
Пращам да четете за малко чужд опит по нашите въпроси http://www.snbm.org/shared/
файла е: monitor_2007_02_01

# 156
  • София

В Несебър е 2000 лв. + безплатни детски градини и ясли.

Пращам да четете за малко чужд опит по нашите въпроси http://www.snbm.org/shared/
файла е: monitor_2007_02_01

Доли, който иска го е чел още на 1 февруари, когато беше публикувана статията. Дала съм линк към нея.

# 157
  • София
Цитат
3000 чакат за детска градина в София
3000 деца, или 8.8% от малчуганите в София, не ходят на детска градина заради липсата на достатъчно сгради. Проблемът с липсата на места в детските градини е особено тежък в Красно село, Възраждане, Оборище, Триадица и Люлин. Някои от групите се помещават в дървени бараки, а половината от басейните не се използват. Това са част от изводите в проекта на стратегия за развитие на столичното образование за периода 2007-2015 г. Документът ще се обсъжда от СОС в четвъртък.
През учебната 2006/2007 г. в общински детски градини и училища са записани 36 000 деца и около 100 000 ученици. 18% от учениците не са обхванати или са отпаднали от училище на територията на София. Според стратегията към 2010-2011 г. ще има система за рейтинг на столичните училища. Предвижда се столичното образование да се развива чрез публично-частни партньорства и чрез реализация на проекти.
3000 чакат за детска градина в София

Болните българчета - специална селекция на прехода

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:50 от Mrs April

# 158
Благодаря ви, момичета, съвсем друго ме бяха подготвили, че ще ме питат и аз си подготвих отговори, но ме питаха основно за близнаците.

Според мен не се справих много добре, доста запецвах, но се бях подготвила да говоря разгорещено за обещанията на БСП Confused

Кундурджиева, благодаря за бързата реакция  bouquet

За детските градини възмутени родители предложили общината да плаща по 100 лв на месец на децата, които не са приети в детско заведение. Идеята много пи допадна Laughing

А Масларова нали искаше децата да бъсдат приемани от 3-месечна възраст в ДЗ hahaha Само се питам къде ще ги сложат бебетата, щом за големите няма място Joy

Айла, браво за интервюто, скъпа Hug

# 159
# 160
Момичета, свалих записа от камерата и тази вечер ще го кача.

Лили малко трепери записа, но иначе си се справила страхотно.

Доли, видях само три снимки от празника. Няма ли повече?

Момичета снимал ли е някой друг празника?

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 20:00 от Nasinda

# 161
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/25/6071_055.JPG
Това са 5 от наградените деца от Бургас  Hug
  bouquet

# 162
aq_kiara благодаря много за снимката   bouquet, ако има още прати ги на bg_maiki@abv.bg
твоето хлапе хареса ли си наградата, че ние не сме я виждали  Rolling Eyes

Деси, тази стратегия за образованието онази за която вие работихте преди ли е?

Момичета, дайте да подготвим едно писмо относно искането на МОН да се въведе райониране при записването в училищата  #2gunfire Съгласни ли сте?

Влади, взе ли фактурата?

# 163
Изпратих още няколко снимки малко са , но фотоапарата се оказа без батерия  Embarassed
Наградата на сина ми беше конструктор   bouquet
Всички деца много си харесаха подаръците  Hug
Благодарим   bouquet

# 164
Ето тук съм качила записа от празника "Пролетна Приказка"

http://video.google.com/videoplay?docid=1760455452609057372&hl=en

Общи условия

Активация на акаунт