Клиники в Истанбул- тема 20

• 13 832
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
Не знам какъв ще ви бъде плана, но oт този сайт доставят турски лекарства в бг, с куриер за 3-4 дни е при вас - https://verutol.net/produkt/progestan-200mg-progestan-200mg/

# 256
Здравейте,
Някой, който съвсем скоро е правил пункция, чакахте ли много преди уговорения час и колко време след това трябваше да останете в болницата.
 Има ли и такива ендометриоза, притеснявам се, че може да се обостри при мен, защото при стимулациите започна да ме боли повече :/ надявам се да се нормализира след пункция, но не знам дали е възможно

# 257
  • София
Скоро бях на пункция. Да, чака се преди пункция, ние отидохме по- рано дори и нямаше никой в отделението. Към 8 почнаха да идват. Първо плащаш, после те ностаняват в стаята,  после чакаш в една друга стая.... След пункцията останах някъде  към 4 часа и лежах, спах, гледахме филм, ядохме. При мен имаше болки и въобще не ми се тръгваше от болницата. Останах 2 допълнителни дни в Турция, понеже си ме болеше и не ми се пътуваше.

# 258
Здравейте,
Някой, който съвсем скоро е правил пункция, чакахте ли много преди уговорения час и колко време след това трябваше да останете в болницата.
 Има ли и такива ендометриоза, притеснявам се, че може да се обостри при мен, защото при стимулациите започна да ме боли повече :/ надявам се да се нормализира след пункция, но не знам дали е възможно

Правих преди 2 седмици пункция в Мемориал. Съветвам те вечерта до 12 плътно да пиеш вода. Сутринта в 8 тно трябваше да съм там. Взеха ми кръв, после ме настаниха в стаята ми. Чаках около половин час да ме вземат. Качиха ме на масата, 10 мин упойка и после веднага те кват в стаята. Съпругът ти те придружава почти навсякъде без в операционната, но мака пред нея и се качва в стаята с теб. Дават ти закуска и на него също 😂 стойте максимум 2-3 часа. Прибираш се на ход. За България ти казват, че можеш да тръгнеш на другият ден. Успех!

# 259
Здравейте ! Нова съм в групата . Бих искала да ви попитам за мнения относно Проф. Башар и д-р Лале Бакир . Ще се радвам да разбера как са преминали прегледите при тях и дали сте изпитали трудности с комуникацията.

# 260
Parjolka, моята стимулация беше в началото на годината, с ендометриоза съм и не се повлия добре от стимулацията. Включително, шоколадовата киста, която имам на десния яйчник, порасна доста вследствие от стимулацията.
Ако имаш някакви други въпроси, винаги можеш да ми пишеш на лични.
Успех!

Здравейте,

# 261
Дид, предполагам си чела моите мнения за дуото Лале+Башар. С две думи адски доволна съм. Прочети в темата назад ако искаш или пиши ако имаш конкретни въпроси.

# 262
Аз минах на 11.11 пункцията. Всичко е наред, мъничето, утре 4-ти ден,  е планувано и го вкарваме обратно.
Единственото ми "златно яйчице". Реших, че няма да го замразяваме.
Доктора ми каза на 4-ти ден.
Дано всичко е наред, с Диабет, и на 46 съм, първо истинско инвитро, единствена извадена и оплодена яъцеклетка (било е 5 нещо си в делене вчера).

# 263
@izina, само кураж и доколкото е възможно спокойствие. Стискаме палци!

Цитат на: izina [b
[/b]link=topic=1815324.msg50461615#msg50461615 date=1763108273]
Аз минах на 11.11 пункцията. Всичко е наред, мъничето, утре 4-ти ден,  е планувано и го вкарваме обратно.
Дано всичко е наред, с Диабет, и на 46 съм, първо истинско инвитро, единствена извадена и оплодена яъцеклетка (било е 5 нещо си в делене вчера).

# 264
Мерси. Спокойна,колкото мога. Притеснява ме факта ,че неделя вечерта трябва пътуваме към Бг с влака кушет, или да остана сама няколко дни? (Мъжа се прибира е е на работа). Не знам кое е най-добре за след транфера.

Още не съм питала доктора и за документа за болничния , а съм от 30.10 пътуваща за и в Турция.
[/b]quote author=Меркулина link=topic=1815324.msg50461643#msg50461643 date=1763108611]
@izina, само кураж и доколкото е възможно спокойствие. Стискаме палци!

Цитат на: izina [b
[/b]link=topic=1815324.msg50461615#msg50461615 date=1763108273]
[/quote]

# 265
@izina, в деня на трансфера ще Ви кажат дали може да пътувате, но обикновено дори на замразен трансфер не препоръчват да се пътува в същия ден. Презастраховат се максимално с цел да няма прекалена умора, стрес и т.н. Реално пътуването няма как да намали шансовете за имплантация. Съобразете се с това и вие как се чувствате физически и как ще сте по-спокойна.

# 266
Момичета, не боли, струва си, следвайте мечтите, и вътрешните си усети и трепети. Само от 28.09.25, две идвания, 8+(12+5) турски нощувки, без бг лекари, и без бг изследвания до миниум (по здр.каса от АГ и Ендо). Турска спермограма, турска цветна снимка , хормони (моя мъж в Бг го изкарваха къв ли не азоосп.).
Една единствена яйцеклетка след стимулация (46 г.съм), пункция, оплоди се, трансфер.
Д-р Айгюн Мелих (повярвах му безрезервно) се справи блестящо.
 Утре вечер си се връщаме със спалния вагон. Дадоха бележка от Мемориял (!от датата на рег.там). Посредник в София - "Унимед" с Анифе.
Въпрос:  Коя поликлиника в София -17-та ли за болничния през ЛКК, и как се казва АГ-то там?

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:17 от izina

# 267
Преди време една дама беше писала за 25 ДКЦ в Младост д-р Кукуряшкова.

# 268
Здравейте, на всички, преди 3 години бяхме в Мемориал с една туроператорска агенция, само на първичен преглед. Тази година исках да отида отново, но ми казаха че щом веднъж съм била с агенцията, значи пак трябва с тях. Това така ли е? Миналия път много бавно се получаваха нещата с тях и исках да сме си сами сега...

# 269
Кой ви го каза? Не би трябвало да е така. Знам за случай, недоволен от координатора си и продължават със следващи посещения сами.

Общи условия

Активация на акаунт