Клиники в Истанбул- тема 20

• 13 865
  • 339
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз също препоръчвам Звезделина.

Leda, препоръчвам ви да направите една специализирана консултация със Звезделина Лютви (www.medikara.bg). Има много добър поглед над специалистите от различни болници, с каква техника разполагат, с кои ембриолози работят.

# 331
Аз също. Ние бяхме с друга координаторка, но моя позната беше със сложен случай и нашата й препоръча Звезделина. Знам че има опит с комплексни случаи от всички медицински области

# 332
Знае ли някоя за д-р Емре Тургут къде сега 11-13 декември записва за консултация в София?
Този д-р Калчев как може да записва за 10.03 2026 г.(първичин 280 лв.) не разбирам, нещо като Щерев...?

# 333
Не ви се разбира въпросът.

# 334
Здравейте, момичета❤Някой скоро правил ли си е цветна снимка в Екомар (Echomar Şişli) в Истанбул? Изпращат ме от Мемориал и имам записан час, но никога не съм ходила в тази лаборатория.Как се разбирате с тях, колко време ви отне процедурата и дали е с упойка? Благодаря предварително 🥰

# 335
Здравейте, момичета❤Някой скоро правил ли си е цветна снимка в Екомар (Echomar Şişli) в Истанбул? Изпращат ме от Мемориал и имам записан час, но никога не съм ходила в тази лаборатория.Как се разбирате с тях, колко време ви отне процедурата и дали е с упойка? Благодаря предварително 🥰
Здравейте! Аз правих този ноември. Момичетата в центъра говорят английски и няма проблем в комуникацията с тях. Процедурата отнема не повече от 15 мин с подготовката, без упойка е. След като мине процедурата изчаквате пак максимум 15 мин да ви дадат резултата, не забравяйте да си поискате и диск.

# 336
  • София
Здравейте, може ли да споделите какви са стъпките при трансфер в Мемориал?

# 337
Какво по-точно питате? Аз правих ЗЕТ на естествен цикъл. Прегледи в бг, таймиране на ову, уговаряне на ден за трансфера, на място вече и за час. Отиване в уговорения час на инвитро етажа, те ви водят в стая, седите там и не пишкате. Ако много се проточи може да пишкате по малко, без да изпразвате мехура. После ви свалят за трансфера, гледат на ехограф как е мехурът, мен ме пратиха да пишкам още малко и ми направиха трансфера. После лежах колкото исках в стаята и си тръгнах. Път към Бг на следващия ден.

# 338
  • София
Какво по-точно питате? Аз правих ЗЕТ на естествен цикъл. Прегледи в бг, таймиране на ову, уговаряне на ден за трансфера, на място вече и за час. Отиване в уговорения час на инвитро етажа, те ви водят в стая, седите там и не пишкате. Ако много се проточи може да пишкате по малко, без да изпразвате мехура. После ви свалят за трансфера, гледат на ехограф как е мехурът, мен ме пратиха да пишкам още малко и ми направиха трансфера. После лежах колкото исках в стаята и си тръгнах. Път към Бг на следващия ден.

Интересува ме периода преди да се отиде в Турция. След като ви дойде какви са стъпките?

# 339
Отново - зависи от типа протокол. При мен бяха 3-4 прегледа в бг и 2-3 пускания на хормони в бг, всички снимки и резултати се пращат към лекарката, според тях - таймиране и това е.

Общи условия

Активация на акаунт