Азиатска козметика и грим - тема 32

• 22 979
  • 235
  •   3
Отговори
# 225
През този линк с NSHALF18  дава 50 %  на продуктите .
medicube - Age-R Booster Pro Mini - White  го има и ще излезе 78 лв.

https://www.stylevana.com/de_DE/promotion/half-price-sale-2.html … mc_eid=c42e102be1

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 12:23 от iliana__

# 226
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Момичета, благодаря ви! Flowers Hibiscus Златни сте!

Напълно бях забравила за Ceramidin на Dr. Jart – благодаря, че ми го припомнихте. А предложението на Tanya M по описание е точно това, което търся. Поръчах и двата, и се надявам поне един да ми пасне за целта, за която ми трябва.

VanessaDE, благодаря и на теб! Описанието на крема, който предложи, звучи страхотно. Мисля също да го поръчам, но по-скоро като нощен крем, а не конкретно за след процедури.
Тук обаче бих помолила Каталано да се включи с мнение за състава, защото виждам, че има малко ретинол. Аз използвам третиноин и се чудя дали няма да ми дойде в повече като нощна грижа след трета.
https://www.yesstyle.com/en/numbuzin-no-4-full-nutrient-firming- … ml/pid.1136288388
Няма да дойде в повече, тъй като е в хомеопатична доза.
Кремът съдържа Elaeis Guineensis (Palm) Oil, което е естествен източник на Palmitic Acid.
В Ceramidin има Palmitic Acid и Stearic Acid. В Barr има само производни.

# 227
  • Бургас/Пз
Каталано, много благодаря за мнението. Ще го помисля, защото съм доволна от корейските. Май не ми се дават толкова пари за вит.С 😂

Получих си доставката от Стилевана, този път доста бързо дойде.
Нямам търпение да пробвам лилавичките.
Тонера и ретинола бяха подаръци с код, надявам се и те да са добри.

# 228
  • Бургас
Каталано, благодаря за мнението.
Серамидина го видях, но реших, че за шията и деколтето ще стане. Идеята е да оставя Purito re-barrier само за лицето, а на останалото да слагам другите. Така може и да изкарам зимата, ако Barr се окаже недостатъчно оклузивен. За другата зима ще мисля като дойде.

# 229
Здравейте,

Да споделя опит с testerkorea.com - и аз не издържах на изкушението и поръчах special edition-a на Bichup Youth Serum-a и ампулата, за която не обърнах внимание, че е с друга опаковка и в мен се е зародило съмнение, но ще видим.  Направих поръчката на 07.11 (миналия петък) и сега получих обаждане от непознат номер да попитат дали в понеделник ще съм на адреса, защото имам пратка (дадоха ми тракинг номер и той съвпада с този от акаунта) и казаха, че дължа 3 лв.
Изненадана съм, че толкова бързо - само седмица след поръчката ми се обадиха. Ще споделя дали всичко е наред с пратката другата седмица.

Rallitzа, мисля, че от Вас се вдъхнових да поръчам от там, за което искрено благодаря! С Вашата пратка има ли движение?

# 230

Rallitzа, мисля, че от Вас се вдъхнових да поръчам от там, за което искрено благодаря! С Вашата пратка има ли движение?

Здравей, Таня!
Най-напред искам да помоля, ако нямаш нищо против разбира се, нека да се обръщаме на "ти"! Някак по-близко ми звучи, с най-добри чувства го пиша!

Моята пратка от testerkorea.com от 10.11. е на митница, поръчана и шипната на 4.11. Като патила от fedex, избрах доставка с поща. Преди ден получих съобщение от бг пощи, че ще ме представляват пред митница и се настройвам, че ще платя и ДДС. Ти, предполагам, си избрала fedex, които явно са подобрили услугата си. Когато получа нещата си ще добавя информация.

# 231
Каталано, много благодаря за мнението. Ще го помисля, защото съм доволна от корейските. Май не ми се дават толкова пари за вит.С 😂

Получих си доставката от Стилевана, този път доста бързо дойде.
Нямам търпение да пробвам лилавичките.
Тонера и ретинола бяха подаръци с код, надявам се и те да са добри.

За колко време дойде вашата. Аз моята я чакам от 12 октомври. Тогава пише, че са я шипнали, но още няма никаква информация. Това е последното което виждам.

# 232
  • Prismatica Aerie
Здравейте,

Да споделя опит с testerkorea.com - и аз не издържах на изкушението и поръчах special edition-a на Bichup Youth Serum-a и ампулата, за която не обърнах внимание, че е с друга опаковка и в мен се е зародило съмнение, но ще видим.  
Таня, какво съмнение?👀
Аз не съм отворила моята още, чакам си серума да ги съчетая.

# 233
Catalano, нямам търпение да споделиш как ти се отразява на теб. Аз имам и first essence, обаче старата версия, та ще поръчам и новата, защото нали ..Satisfied
 Относно съмнението - може би снимката на сайта не е много добра, но ми изглежда малко по-различна:

Скрит текст:

От сайта сякаш самото шише е бяло и текстът е с червени букви, докато на официално рекламираната опаковка текстът е с черни букви и има червено подчертаване, а самото шише е в преливащи цветове. Не съм ровила и търсила за имитации или лимитирани колекции, така че най-вероятно е в моята глава само Simple Smile Ще споделя.

Ralitza,  разбира се Simple Smile Всъщност аз избрах доставка с Korea Post - EMS и очаквах и аз да е с пощите. От StyleJolly също идват при мен с куриер, въпреки, че пак избирам пощи.  Сега започвам да се замислям дали наистина човекът ми е казал 3лв или аз просто не съм чула добре. Ще споделя какво е станало в понеделник.

# 234
  • Prismatica Aerie
Аз имам и first essence, обаче старата версия, та ще поръчам и новата, защото нали ..Satisfied
Нали, как иначе!😄Олеква ми, че не съм сама, от седмица избирам сет с есенцията и не мога да реша!

Ето снимки на моята ампула, самостоятелен продукт e:
Скрит текст:

Надписите са в кафяво.
Рано е за имитации, тя излезе на 20.10.

# 235
Наистина е хубаво да има с кого да споделиш лудостите си Relaxed

Много благодаря за снимките и успокоението. Нямам търпение да дойде!

Общи условия

Активация на акаунт