Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 4 044
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета!

7 ноември 2025 г. 🆕🎇🎇 Шедьовър. Нова реклама на Garanti BBVA за Деня на паметта на Ататюрк, честван в Турция на 10 ноември.
П.С. Никога не е умирал, никога няма да умре. С уважение и копнеж почитаме нашия велик лидер, Мустафа Кемал Ататюрк.

✅ Превод:
☁ Какво се случи, Ихсан?
✉ Учителю...
☁ Какво казваш, Ефенди?........
☁ Трябва да ти прочета телеграма. Нашият Велик Лидер... Нашият учител... Нашият Прародител...
👩‍🦰 Нашият Прародител? Той толкова искаше да дойде в нашето село и да ни види. Но... трябваше да си тръгне, да отиде много далеч. Ами ако можеше да дойде и да ни види така? Нямаше ли да попита: „Защо не сте на нивите си?“... „Защо не сте на работа?“ „Тази страна е поверена на теб. И така, ще се грижиш ли за нея?“ „Защо не си на училище, учителю? Има толкова много деца за отглеждане.“ Не би ли го казал?
☁ Щеше да го каже, каза Айше.
✉ Какво ще кажеш, учителю?
☁ Той не е мъртъв. Той никога няма да умре.

Ти никога не си умирал

Само триминутно рекламно видео за един ден 🔥:
17 милиона гледания в Instagram
8 милиона гледания в X
6,5 милиона гледания в YouTube

# 166
# 167
Добро утро!

# 168
Честит празник на Свети Мина!
Нека той бди над  всички ни – да ни дарява здраве, сили и вяра, да закриля домовете ни и да осветява пътя напред.
А денят нека бъде спокоен, светъл и добър, да поднася усмивки, топлина и малки поводи за щастие!
Добро утро приятели!

# 169
Здравейте, момичета!

✅За Арас: GarantiBBVA
Заместник-изпълнителният директор Сирен Къзък каза: „Избрахме Арас Булут Ийнемли, защото той най-добре отразява новия подход на нашата банка. Той е естествен, искрен, енергичен и предава посланието ни директно на нашата аудитория. Нашата цел е да улесним живота на нашите клиенти и с Арас това е ясно.“

Историята на Толга Яшар в Instagram

IG стори от Мелис:

"Отново и отново заедно🤍😍 🧿"

Честит празник Свети Мина!
Закриляни и окрилени Бъдете!

# 170
Здравейте, момичета!🫶
 Да ви се похваля с новите  ми придобивки:

Скрит текст:
Поръчах си гръбче за телефона със снимки на Арас, ключодържател с любимата ми песен.
Новата ми тениска фаворит за вкъщи, на която освен любимото ми послание от Чукур, сложих и мои снимки до тези на Арас... 🤭
Не се смейте много, моля ви!🫣🤭
Освен вас и домашните, никой няма да знае за нея.🫣🤭

Послание от стените на Чукур:

"Не съм единственият, който изпитва болката от любовта. Всички я изпитваме по различни начини."

# 171
Добро утро!

Бебенцето ми да си ги ползваш с здраве.

Общи условия

Активация на акаунт