Miraland - благодаря и на теб за снимките на Налан! 
Наистина снощи той беше и на концерта на един от любимите си певци Мерт Демир - дори пусна няколко клипа от там.
Най-вероятно Берил също е била с него на концерта, но не съм сигурна, защото Ерсин беше снимал само изпълнителя на сцената - дори не беше снимал себе си, а Берил нищо не пусна снощи!
Знаем обаче, че и двамата обичат да ходят заедно по концерти и културни мероприятия, но често се спотайват!
Ако излезе нещо ще го споделя веднага

По време на престоя си в Америка те се бяха видяли за малко и с Афра и нейните роднини, които живеят там!

Чудесно е, че ни споделиха толкова много снимки от престоя им в Америка - дано скоро ни пуснат и снимки от почивката си в Севиля тези дни! 

Във видеото показва само пейзажи и хората на улицата - не е показал себе си!
Берил веднага коментира клипа на съпруга си, казвайки че той - Ерсин е най-красивата гледка, после Ерсин отговори на Берил, че неговата най-красива гледка е в Истанбул - т.е. това е тя - Берил! 

Двамата направо си флиртуват - големи сладури са и си личи че много се обичат! За Берил най-хубавата гледка е Ерсин, а за Ерсин най-хубавата гледка е Берил! Това е истинска и уникална любов 

Пускам видеото, както и превод на съобщенията на Берил и Ерсин един към друг!!! 

Понеже не искат да показват личицето на бебчето, защото е новородено са го скрили, но красотата на тази снимка е огромна! 

Бебенцето ще носи името на чичо си Ерсин и ще се казва Ерсин Арен! 

Не мога да се нарадвам на тази снимка - чичо Ерсин и леля Берил направо греят.
Толкова сладки, усмихнати и прекрасни са Берил и Ерсин с бебе на ръце - дано скоро си имат и свое бебче и семейството им да се разрастне. Сигурна съм, че ще бъдат прекрасни родители 

Да, за щастие проектите и на двамата продължават!
Според мен и "Ревност" с Берил и "Измамници" с Ерсин са много интересни. Следя ги с интерес!
А 8-ми епизод на "Ревност" достигна най-високия рейтинг сред всички 5 сериала във вторник вечер - знаете, че конкуренцията тогава е голяма и много се радвам, че сериала на Берил стана първенец там! 

Тя играе невероятно, а историята доста се оплете и става все по-интересно - изплуваха и доста тайни от миналото на героите!

Пускам и още снимки на Берил с бебчето на ръце - тя лично ги пусна в сторито си! Как хубаво го е гушнала и му се радва! Ерсин също се е снимал с други деца и членове на семейството си. Ходили са на пица. Явно Берил и Ерсин са им били на гости тези дни! 

Пожелавам на Берил и Ерсин в бъдеще да си имат и свое бебе, плод на тяхната голяма любов! Прелестни са - невероятна двойка! 

Препоръчани теми