Американски колеж- тридесет и втора тема

• 3 763
  • 33
  •   2
Отговори
# 30
  • софия
Що за сегрегация, школи за частни и държавни училища. Как е възможно да му хрумне на човек…

# 31
  • София
Амели, мисля че съм уточнила какво имам предвид. Децата в държавните училища, които не са проявявали интерес към състезания, а са само със знанията от училище е почти невъзможно да са с едни и същи знания, като деца, които са учили 8-10 часа математика на седмица. Едните имат да попълват пропуски, а другите имат да свикват с формата просто.

# 32
  • София
Няма такова деление на школите нито за изпита в АК, нито за НВО. Пълно е с деца без пропуски и в ДУ, както и с такива, ходещи по състезания.

# 33
  • София
Амели, мисля че съм уточнила какво имам предвид. Децата в държавните училища, които не са проявявали интерес към състезания, а са само със знанията от училище е почти невъзможно да са с едни и същи знания, като деца, които са учили 8-10 часа математика на седмица. Едните имат да попълват пропуски, а другите имат да свикват с формата просто.
Не е така - подготовката в школите не е само за свикване с формата. Изпитът по математика е основно върху материал от 7 клас, който през март не е взет дори в най-извънземното частно училище. Школите (и Лого, и Вяра мисля) имат подготовка от 6 клас, ако някой има нужда да попълва пропуски.

Общи условия

Активация на акаунт