Осмокласници 2025/2026 - тема 3

• 31 181
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Направиха вече входно по БЕЛ и по мат...чакам резултатите. А и по музика правиха входящо Simple Smile
По английски е яко зубрене, писане на думи, диктовки и всякакви сладости Simple Smile
Снощи не го знам до колко е писал /втора смяна е/ Аз си легнах в 22ч, но сутринта видях, че е написал всичко

# 121
С четенето на литературата винаги е било мъка. Лятото едва избута Илиада. Цяло лято само това.
На входните и по мат, и по бел има 6-ци, явно е останало нещо в тимберицата все пак.

# 122
  • Куциндрел
Зверът каза, че са на някакви гръцки богове и изпрати домашното си по математика в чата на класа....
Теглих лекция за преписване, даване да преписваш, четене, учене... а той каза - ох, добре.

# 123
Един въпрос имам. Върху платимата на 2 пъти помощ от 300 лв. има ли някакви удръжки?

# 124
150 ми преведоха точно.

# 125
  • Бургас
Не би трябвало да има!
До колкото си спомням с батко му, не са ми удържали нищо.
Бях забравила за тях. Трябва да ги получа сега октомври месец. Така си мисля.

# 126
Няма данъци и удръжки върху социалните плащания.

# 127
  • Куциндрел
Аз още чакам превода. На 17 съм пуснала искане, имам входящ номер. Пише до 14 дни, та да видим.

# 128
Моят  успя да изкара петица по физическо - нито знае кога, нито защо.

# 129
Нормативи имат...по физ фъз..

# 130
  • София
Физ г..з му казвахме навремето. Joy
Нормативи са имали и нашите за входно ниво, още не си знаят оценките, но госпожата им казала, че не са високи. 
По ИТ на входното на 3 или 4 се надяват, било "гадно". Такива неща не бил учил досега. Компютърното май беше малко проформа в предното училище, само 6-ци имаше и не съм се интересувала много.
Утре е входното по мат, сега се сети да търси линия и молив, добре че беше брат му да му услужи. Използвал е линия само на пробни изпити и на НВО-то, иначе всичко на ръка и с химикал. И на контролни и класни си чертаеше на ръка, та се изненадах сега.

# 131
Набора се отчете с 4 на входното по история - като знам, че не му е любим предмет, даже добре се е справил, щом помни неща от миналата година. Точно се чудех защо нямат още никакви оценки (сестра му има вече 3, че даже и някаква похвала по география Laughing). Чакам да видя какви ги е свършил на останалите входни.

# 132
150 ми преведоха точно.

В какъв срок след подаването ги преведоха?

# 133
Август ми преведоха, подадох след записването след второ класиране когато ни дадоха и бележките.

# 134
  • София
Би трябвало да ги получите в месеца след подаването, около 15то число.
Входните при набора минаха, нормативите и те чакаме оценките. Още не мога да свикна със смотания дневник на новото училище, Школо ми липсва направо.

Общи условия

Активация на акаунт