Лазерна епилация и електроепилация – 13

• 2 355
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Ами, на мен са ми се пръскали малки капилярчета от лазер, но чак разширени вени - не.

# 31
  • Варна
Здравейте, дами.
Интимната област ми е най - терсене за бръснене и се чудя за лазерна епилация. Никога не съм била на такова нещо и нищо не знам.

Има ли дами които ходят на такъв тип епилация за тази зона?
През колко време се ходи? Колко големи трябва да са космите като ида? По колко време държи? Колко долу - горе струва? Къде във Варна да ида? Боли ли по време и след това? Как са сексуалните отношения след епилация (може ли да ги има или трябва да се изчака някакъв период)? Струва ли си изобщо? Как се оправяте със срама да се разкрачите пред някой? Ако нещо пропускам, коетл трябва да знам, ще се радвам да ме посъветвате.

Ходя в SkinLine Варна срещу Черно море. Графикът на процедурите го определят от самото студио.
Бръснеш се вечерта преди часа ти. Болка при мен няма освен тук таме усещане за обождане с игла.По-силно усещане има около влажните зони, но е търпимо.
Не трябва да се къпеш, миеш или каквото и да е ( освен тоалетна ) 2 часа след продедурата.
Аз правя интим+подмишници за 120лв. . Имам 5 направени процедури и имам само лек мъх, косми не.
Нямам срам пред специалиста, това му е работата.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 14:11 от viksdesire

# 32
Защо не се мие 2 часа след процедурата?

# 33
За да няма раздразнение на кожата.

# 34
На мен са ми казвали без спорт/изпотяване и да не се мия с топла/гореща вода, не изобщо да не се мия 😃

# 35
Здравейте, имам 7 процедури на цели крака и интим като от началото на лятото започнаха да ми се появяват разширени вени. От години имам 1 на сгъвката на единия крак, а вече се появиха и на двата кратка, включително и над колената. В последните 9 месеца качих разко 6-7 килограма, чудя се дали на лазерната епилация се дължи проблема с разширените вени или на друго (килограми, жегите през лятото, работата ми в постоянно седнало положение и т. н.) Някоя от вас имала ли е такъв проблем?

Не знам да има връзка между разширените вени и лазера. Вероятно е от заседналия начин на живот, когато има фамилна обремененост.

Има и лазерно лечение за разширени вени

# 36
Аз определено имам увеличение на разширените вени след 7 процедури с диоден лазер. Преди него имах две видими, сега там зоната се е увеличила и имам още малко паяжинки на други места. За себе си съдя, че е от това, защото и при самата процедуре усещането там е друго, а и нямам други промени в режима и теглото. Ако не завърша с нещо фрапантно не ме притеснява, според мен лазера засили процеса, които така или иначе ме очаква.

# 37
Привет! Имам дилема и колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Бих помолила за вашето мнение за лазерна епилация конкретно за Nirvana или Bellissimo. Моля без предложения за други ВАРИАНТИ. Nirvana са пуснали много изгодни  предложения за черен петък, но в Bellissimo цената и без намаление няма аналог и срещам положителни отзиви. Вие имате ли опит с тях и какво бихте препоръчали? С тъмна матова кожа съм и тъмно косми.

# 38
  • При елфите ...
Моля, за практически насоки, тъй като нямам никакъв опит с този вид епилация...
Използвам козметика с активни съставки в резултат, на което косъмчетата над горната ми устна вече са доста забележими. Какво трябва да направя, за да бъдат премахнати? Thinking

# 39
За косъмчета по лицето - електроепилация. Погледни първия пост.

# 40
Можете ли да споделите отзиви за Gpoint салоните в Манастирски ливади - изток и запад, както и този в Борово?

# 41
Здравейте! На 20 години съм, подходящо ли е вече да се насоча към лазерна епилация, искам най-вече на подмишниците? По принцип там ми е леко проблемна зона, кожата ми е чувствителна и много лесно се раздразва. Преди ползвах епилатор, сега кола маска, но ми се ще вече да премахна окосмяването значително. За тези с по-чувствителни кожи, много ли е силна болката? Имам и един упорит враснал косъм, ще помогне ли лазерната епилация? Благодаря предварително!

# 42
Ако има студио на G Point във Вашия град, регистрирайте се с код Summer  и пробвайте Simple Smile
Със сигурност болката е много по-малко от кола маска и епилатор..

# 43
Да, вече можеш да правиш лазер. Болката е нищо сравнена с кола маска или епилатор.

# 44
Mi568, дъщеря ми е на 18 и от миналата година ходи на александритен лазер на цялото тяло. Няма болка, много леко боцкане,което е търпимо. Още повече,че едновременно се впръсква студена струя въздух (доста лаишки го обясних), но въобще не боли. Аз като се сетя едно време с първите лазери преди 20 години каква мъка беше. Определено има ефект. При нея имаше и доста врастнали косъмчета,които много си личаха,защото кожата й е много бяла. Но всичко е наред вече. Тази есен й предплатих още един пълен пакет.

Общи условия

Активация на акаунт