Звездни Компромати - Октомври'25

• 310 920
  • 3 743
  •   4
Отговори
# 2 550
Има - защитени са били експонатите, рязали са  точно подготвени ,не е работил Лувъра, облечени като работници са били. ФБ има някаква статия с изтекла информация. Докато са реагирали ва  системата /задействала се  е/ за охрана , вече са били изчезнали. намерен е още един артефакт освен   изгубената корона, не споменават какъв, на тротинетки са   се оттеглили.

# 2 551
И в кой ресторант е?

# 2 552
  • Glasgow
Тази софра ми харесва 😋

# 2 553
Мисля, че е L’avenue.

# 2 554
От толкова стриди тези ще се натровят. От единия зор Венета да е интересна, ще стане друг (голям) зор.😄😄😄

# 2 555
Кой е казал, че са само двама и въобще, че това е тяхна храна. Тетка е жалка, не е смешна вече

# 2 556
  • Glasgow
Туй афродизиак, ще има фън тази вечер 👩‍❤️‍👨

# 2 557
И разхлабително. Ще се чакат трепетно пред тоалетната.

Бюти, в София ли?

# 2 558
Да. В сградата на бившия на Мария - Миро.

# 2 559
  • Sofia
Не знам дали е коментирано, попаднаха ми снимки на мис България 2011 Ваня Пенева и мъжът й - бившият депутат и настоящ собственик на Nexo - Антоний Тренчев.
Снимките са от бала, който са направили в Монте Карло
Скрит текст:

Оказва се, че са много близки с Доналд Тръмп младши. Огранизирали са специално и много скъпо събитие. Всичко това година след скандала, когато прокуратурата обвини Nexo в не-помня-вече-какво, но всичко ще се окаже скалъпено и към момента всички обвинения са отпаднали, а Nexo съди България за 3 милиарда.
Ваня изглежда е попаднала на много богат мъж, живеят в Швейцария в момента.

# 2 560
Може да е почнала работа в някоя кухня... Само манджи снима. Все пак трябва някак да си плаща сметките за басейна. Trollface

# 2 561
Сега излезе нещо като анонс-реклама по тв с водещия (забравих му името, съжалявам) на Преди обед, който каза : “Очаквайте “Преди обед” с Деси Стоянова.”
Да не би отново тя да е  водещата на предаването или ще бъде гост?

# 2 562
Сега излезе нещо като анонс-реклама по тв с водещия (забравих му името, съжалявам) на Преди обед, който каза : “Очаквайте “Преди обед” с Деси Стоянова.”
Да не би отново тя да е  водещата на предаването или ще бъде гост?
Сигурно гост покрай Трейтърс

# 2 563
  • в 1001-та нощ
Тези кадри с Мелания са от 10 октомври, но не съм ги мяркала тук. Съобщава за постигнат успех по каузата за събиране на украински деца с техните семейства - поне 8 деца вече са се върнали при семействата си:

Скрит текст:

# 2 564
Ми отвлечените украински деца са хиляди.

Общи условия

Активация на акаунт