На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 354
  • 368
  •   6
Отговори
# 300
След потвърждение от моя страна на резервация за Дриймс, от Съни турс ме "изненадаха", че има останали само стаи от preferred club фронтално море за този период. Естествено цената е около 500лв отгоре и съм пас. Ще търся друга агенция за същия хотел, да видим там с какви наличности разполагат.

# 301
За кой период е това?

# 302
За кой период е това?

22.06.-28.06. Точно вчера ми изпратиха офертата и аз я потвърдих. Резервирах през Новотон, това което исках.

# 303
  • В.Търново
Сега ми направи впечатление, че Рена Клуб Сл.Бряг имат минимален престой от 7 нощувки за пик сезон. Доста хотели са си променили условията в техен плюс и минус за клиента.

# 304
Някой да има резервация за Дриймс със Съни Турс? За колко време след потвърждение ви изпратиха линк за плащане. Аз в понеделник приех офертата, но все още нямам линк за плащане. Обаждах се и ми казаха да изчакам понеже някой хотели сега бавно обработват заявките.

# 305
Здравейте,
Имам ваучер на стойност 744 лв ,валиден до октомври 2026 г за Албена,доколкото разбрах за целия комплекс.
Платено капаро за море,на което не можахме  да отидем.
И май ще се ориентираме към Гърция тази година.
Въпроса ми е мога ли да го предоставя на друг?

# 306
Коя агенция? Кой хотел?

Бих си питала в ТА или хотела.

За Съни турс съм чела, че може да прехвърлиш резервация на трето лице.
Правиш на твое име, после прехвърляш.

Всяка ТА предполагам на сайта си има изписани условия на резервации, промени, и т.н
Просто се запознайте с тях.

# 307
  • край голямата локва
Благодаря ти за споделеното, но при мен не е 4-5 дни, а 16 дни или половин месец. Накрая ако се изчерпат местата ?
Въпросът е защо други ТА потвърждават за този хотел веднага, а само Съни турс - след половин месец?
Това се чудя.
Възможно е другите агенции които сте питали да имат контингент. Тогава те могат веднага да потвърдят. А агенция която работи с този хотел на заявка ще трябва да изчака потвърждение от хотела. Като се има предвид че ноември е отпускарския месец , то понякога потвържденията може да се забавят..
Другият вариант е да потвърдят, като разчитат че хотела няма да откаже, което не е особено коректно.

Аз лично имам впечатление от  Съни турс като коректна агенция /поне до сега/

# 308
  • Beyond the stars
Резервирахме Марина сендс с 35% надолу за апартамент.
Проверих - имат шатъл до Обзор, само цена още не могат да кажат за сезона, но важното е че има опция за разходка без кола.

# 309
Благодаря ти за споделеното, но при мен не е 4-5 дни, а 16 дни или половин месец. Накрая ако се изчерпат местата ?
Въпросът е защо други ТА потвърждават за този хотел веднага, а само Съни турс - след половин месец?
Това се чудя.
Възможно е другите агенции които сте питали да имат контингент. Тогава те могат веднага да потвърдят. А агенция която работи с този хотел на заявка ще трябва да изчака потвърждение от хотела. Като се има предвид че ноември е отпускарския месец , то понякога потвържденията може да се забавят..
Другият вариант е да потвърдят, като разчитат че хотела няма да откаже, което не е особено коректно.

Аз лично имам впечатление от  Съни турс като коректна агенция /поне до сега/

Не намирам за коректно да обявиш на сайта си че хотела има ЧП от 4.11....а реално да не може да резервираш .
Съжалявам. Не ми е ок.

# 310
  • край голямата локва
Просто отговорих на въпроса ви - защо е възможно.
Извинявам се че се намесих.
Все пак темата е за такива като вас, не за такива като мен..
 Аз разбира се съм за директни резервации.

# 311
Коя агенция? Кой хотел?

Бих си питала в ТА или хотела.

За Съни турс съм чела, че може да прехвърлиш резервация на трето лице.
Правиш на твое име, после прехвърляш.

Всяка ТА предполагам на сайта си има изписани условия на резервации, промени, и т.н
Просто се запознайте с тях.
През сайта на Албена запазих по- принцип за Калиакра Бийч.
Ще им пиша имейл,за да съм сигурна
Благодаря

# 312
teta75 какво стана с анулацията на Съни Турс?
На мен чак днес ми потвърдиха резервацията и платих депозита. В allinclusive.bg сега са пуснали Черен Петък на Дриймс, но пак ми излиза повече отколкото през Съни Турс.

# 313
На мен чак днес ми потвърдиха резервацията и платих депозита. В allinclusive.bg сега са пуснали Черен Петък на Дриймс, но пак ми излиза повече отколкото през Съни Турс.

И с 6-те процента отстъпка ли е така ?

# 314

И с 6-те процента отстъпка ли е така ?
Какви 6%? От Съни Турс офертата ми е 3882лв за средата на август 2ма възрастни и 2 деца/7 и 12г/, но имам % отстъпка понеже съм резервирала и друг път та крайната ми цена е 3740лв за двойна preffered стая.
На allinclusive с черен петък цената ми я дава 3805лв. Без ЧП ми е 4005лв. Не съм пускала запитване към тях това е само изчисление от сайта им. Навсякъде където проверих ми излизаше над 4000лв.

Общи условия

Активация на акаунт