Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 764
  • 574
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Мъже, които просто си умират да "свършат вътре", независимо от обстоятелствата и изискванията на жената, са леко ...психо.
Казах.

Аз бих казал, че без значение жени/мъже, който иска да прави секс без презерватив е леко мръднал или му липсва средна интелигентност. На фона на някои болести едно забременяване не изглежда страшно.

Снощи изслушах едно интервю на проф. Дидие Раулт - вероятно най-известния вирусолог за момента (откакто ковидистите усмъртиха проф. Монтание). Интервюто най-общо бе върху РНК, ДНК, еволюцията, Дарвин, и малко логически заключения по-скоро върху що е то информация, код, комуникация.
Та в тази връзка искам да попитам нещо просто  ей такива предупредители/лки и алармители/лки като Боре Перника:
- Как аджеба тоя ужасен фон на страшни болести (особено тези на репродуктивната система на човека) е позволил удвояване !!! на населението на Земята за 35 години само? От 4,5млрд на над 9?
И също - българите като етнос намаляваме, да. Това означава ли, че болестите на репродуктивната система са по-разпространени и с по-силен ефект в България, отколкото в Азия, и даже отколкото в Африка?
======================
Човека е създател на ваксини и каза много интересни неща за ваксините (и за инжекциите), но не е за тази тема, та ще го подмина. Подсетих се заради папилома-вирусът, който тук често се изтъква от женската част. Щото мъжете само го пренасят.

Аз нямам нищо против да споделя моите възгледи, но темата е достатъчно разводнена с други коментари и няма смисъл да добавяме и това. Но ако имаш желание, може да направиш друга тема и да поканиш желаещите да дискутираме там.

# 571
Ама съвсем петъчно сте я подкарали в последните мнения Grinning
И за да сме в духа на темата - за да не стават сакатлъци или компромати, и двамата любовници трябва да вземат мерки за това, а в зависимост от настроението и за да не попадне върху косата, жената може да поеме инициативата накрая Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 13:53 от Тутанкамон

# 572
На някои много скъпи кремове си пише, че е от таралеж.
Като намеря, ще ви снимам съставките.
Само че са от тези, които първо се плащат и след това се разглеждат Wink

# 573
  • Обран бостан ;)
Пази бошке да ти попадне на косата!
Освен това /да се върнем на темата/ - ако попадне на косата, а си с любовника, е сигурно, че ще те хванат.

За косата ми е трудно да повярвам, но виж ако е на роклята, може и импийчмънт да си докараш. Trollface

# 574
Здравейте,
Наскоро получих доста сериозен шамар от жената до себе си, който дълбоко ме разтърси и вдигането е доста трудно.
Вероятно ще потърся и специализирана психологична помощ за да се справя с това, но все пак ми е любопитно вашето мнение. Та какво е за вас изневярата? Тук ясно трябва да поставя първоначалното условие , че става въпрос за сключен  брак с половинката. За някого може това да не е от значение, но за мен има.
Та нека се върна на въпроса. Само сексуалната забежка ли се смята за изневяра. флирт, среща с друг мъж ? Какво е това? Има ли ментална изневяра съпроводена от лъжи ? Предателството по това направление изневяра ли е? ..

Общи условия

Активация на акаунт