🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 96 359
  • 1 165
  •   3
Отговори
# 1 095
"Коледна песен (на Мики)" я има и в детски вариант с илюстрациите от Дисни с Мики Маус, Доналд Дък и другите. Имаме нея и "Сладката Коледа на Пух" или нещо подобно беше заглавието. Най-много харесвам "Коледният мишок" на Робертино, но миналата година, когато я търсех за близко дете, вече я нямаше в тираж. Сега не съм проверявала дали са я преиздали. Имаме подарявани едни дребни 24 бр., оформени като коледен календар за закачане на елхата, на Фют. Имаме и една голяма за работилницата на Дядо Коледа, нещо от типа на "Ръководство за Дядо Коледа", като написано от джуджетата, но не ми допада много. Една за някакви бобри и Коледа, няколко с приказки...
Коледните книжки аз ги прибирам с играчките и ги вадя с тях, за да не им се загуби обаянието и малко са ми размити спомените за всички, които имаме.

# 1 096
За по-голямото дете: „Зимни приказки от цял свят“:

https://hermesbooks.bg/zimni-prikazki.html

За по-малкото: https://hermesbooks.bg/kozleto-koeto-mozheshe-da-broi-do-10-vese … urda-koritza.html

Това са 2 книжки в 1, много са хубави, особено коледната.

# 1 097
  • София
На моят 5-годишен вече са му интересни книги тип Шаро Холмс, Кало змея, Скръцльовците и подобни. Класиките хич не ги тачи, а имаме доста. Някак предпочита по-момчешки книги така да кажа. Може да видите такива, нищо че не са коледна тематика.
Малката ми е на 1г8м. и сега често разглежда коледна книга за мишлето Тип. Иначе  всякакви книги с капачета или музика са добро попадение за мен.

# 1 098
  • София
Ако ти е удобно, да направиш реална снимка?
Че и аз много им се чудя.

Ето ги. Взех едноцветни, защото шарените ми идват малко по-шарени от необходимото и не знам как ще й пасне на якето (тъмно синьо).

# 1 099
По въпроса за книгите
За 5-годишната госпожица
"Зимни приказки" на Хермес - някой вече я е писал по-назад. Интересни приказки от различни страни, повечето от които не бях чувала с по няколко думи от къде идва и с каква традиция е свързана приказката.
"Коледни хроники" - синът ми много се забавлява, защото е по-шеговита, има повтарящи се изрази, които ни влезнаха в речника като шега между нас като например "ще напиша остро оплакване"
"Уинстън и коледното писмо" - четем в момента за втори път, мила история за едно мишле, което се заема да достави едно изгубено писмо до дядо Коледа
Ако не търсим непременно коледна, може да видите "Рибка". Това е името на един котарак, който търси любовта, написана с много чувство за хумор.

За малкото момиченце - историите за зайчето Питър, а също и за таралежчето Ежко - много мили истории, в които приятелите винаги си помагат, една червена шапка е много важна , Коледа винаги е споделена и уютна и картинките са много красиви

# 1 100
Добавям книжка - Чудните приказки на баба , Таласъмчо е за по голямо детенце поне 5г. за да може да диктува развоя на събитията .

# 1 101
Оставих темата последно до 35 страница, сега наваксах

Книгата на готварска тематика по Хари Потър ми хареса и си я взимам за идея - подарък за  себе си.

Почти съм готова с подаръци, проблем са ми възрастните 70 - 80г тази година, последно елек ми хрумна. Едните си правиха ремонт и искат чаршафи - плик,  ще трябва да поровя къде да поръчам.

Децата по традиция вече получават всеки ден по нещо да не се натрупват количества наведнъж.
От тему взех интересни занимавки, които ще добавям във времето.
Там си взех и добри идеи за групова творческа дейност за градината.

С динозаврите напредваме, някои роднини им пращат предколедно.
Купих, не знам, може би за градинския дядо Коледа - диновци с дистанционно и да спазя желанието да са ходещи, страшни. Като дойде време за проба ще се разбере https://www.emag.bg/igrachka-dinozavyr-s-distancionno-simply-joy … 24755763_146601_1 - изглеждат на живо много добре, почти 50см опаковани хубаво

Една книга изрових от запасите, нямам никакъв спомен кога съм я купувала, вероятно по промоции, тематично за сезона - Вселена от зимни приказки на Пан.
Харесват се илюстрациите от децата, избирам по-кратки и разбираеми за възрастта им. Недостатък е, че тежка и я вардя в мое присъствие.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 12:23 от Щефи

# 1 102
  • София
Относно коледните книжки, цял ден ми излиза тази реклама. Не съм чувала това издателство, но коментарите отдолу за книжките са добри. Ако трябваше да купувам, сигурно щях да го направя от тях

https://eva-maria.bg/sp/taynata-na-semeystvo-myau/?utm_medium=pa … BWsxxn_iG68LOw1Qg

Издателство Ева и Мария
Спонсорирано  ·
Купуваш книга = Помагаш на бездомно коте!
🐈‍⬛„Тайната на Семейство Мяу“ е приказка за любов, семейство и силата на рода.
С всяка закупена книга подаряваш приказка у дома и втори шанс за живот на коте, което няма дом.❤️🐾
Поръчай сега и подари добрина – у дома и навън!

# 1 103
Тази последната книга ми изглежда да е генерирана от АИ, с такъв шано сайт. Гледам да ги бойкотирам и да взимам книжки,писани от истински автори.

# 1 104
Тук можете да поръчате персонализирана книга за дете. Аз съм поръчвала за внучката „Магичният свят на (името на детето)“, много красива книжка.

https://prikazkazateb.bg/

# 1 105
Как' Сийка, снимката на детето къде точно я поместват в книжката?

# 1 106
На задната корица, над посвещението.
Не си спомням добре, но май можеше да се сложи снимка или на човека, който подарява книжката и отправя посвещението, или на самото дете.
Така или иначе може да се види превю на книжката, преди да се финализира поръчката, както и да се правят корекции, ако нещо не ви хареса.

ПП Гледам, че имат и коледен вариант, но късно го видях, защото вече купих коледната книжка – зимните приказки, които показах по-горе. И те са хубаво и луксозно издание – с твърда корица, гланцирани страници и красиви картинки.

# 1 107
Аз преди няколко страници питах за нощна лампа /прожектор, проектор/ "Звездно небе", харесах я, както и една друга с луна. Работят на батерии. Питах сина ми, но той се чуди колко време издържат батериите, защото ако я оставят цяла нощ да свети, може би ще е за няколко дни /по-скоро малко/. И двамата нямаме представа за това, а батериите са постоянен консуматив. И тъй като ги виждаме само на картинка, а за момента мястото, където могат да я поставят е на около метър+ от леглото, освен като проекция на тавана, другата, която е във вертикално положение със насочена светлина дали ще бъдат достатъчни. Те сега са в процес на отделяне на детенце /3 г.+/ в самостоятелна стая и се чудят с какво да го залъжат, успокояват, ако се наложи.

# 1 108
Ние имаме два такива проектора (за двете детски, еднакви), които се включват в контакта и нямат батерии. Картинките (на галактики) се въртят със зададена скорост. Мисля обаче, че Вие търсехте да има бял шум и затова тогава не се включих с препоръка.

# 1 109
Може ли линк на проекторите с планети?

Общи условия

Активация на акаунт