🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 96 359
  • 1 165
  •   3
Отговори
# 1 125
  • Русе
Приемам препоръка и за хубав нож. Бюджет и за двете до 100 лева.

https://www.emag.bg/kuhnenski-nozh-tefal-ever-sharp-16-5-sm-stoj … 488/pd/DG225PMBM/
От този нож миналата година купих на черен петък за цялата рода и всички са доволни. Имаше го и в Технополис, Техномаркет и др. подобни

# 1 126
+1 за ножа на Тефал, много е хубав.

# 1 127
И аз съм почти готова с подаръците.
Покрай черните петъци направих поръчка от Зален,Нотино и Дъглас - ще правя кошници,както всяка година за по-възрастните.😁

В Амазон Stanley  термосите са намалени на 70лв,поръчах три за подаръци на дамите около мен.От Дъглас бяха намалени и комплектите на Sol De Janiero, момичетата са тийн-до 25г,така че гледах да съм изцяло в тренда.

За господата-шофьори,
персонализирани протектори за колан.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:35 от rusevavv

# 1 128
  • софия
Здравейте. Тази година съм доникъде с подаръците, особено затруднение изпитвам с дъщеря ми, която е на 10 и не знае какво иска.

# 1 129
  • Бургас
Хващам се за последния пост и идеята за шофьори. Поръчах за имения ден на ММ, а покрай него и за мен Simple Smile, такива възглавнички https://autogroup-s.com/%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0% … 1%87%d0%ba%d0%b8/
Ще ги подарявам другата седмица, така че сега мога да кажа единствено, че като изпълнение са ок.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 20:39 от selleste

# 1 130
Моля, дайте идеи за подарък на мъжа ми, искам да е нещо по различно, нещо като преживяване.Но изключвам кино, театър, екскурзия, някакъв спорт, тези стандартните.....не си пада и по екстремни преживявания....

# 1 131
  • под тепетата
Надявам се да не се сърдиш, че първото , дето ми дойде на акъла ще ме баннат за него  Satisfied Но след толкова не-та...ми хрумна това
https://www.sommelier.bg/bg/%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE … D0%BE%D1%82%D0%BE

# 1 132
Моля, дайте идеи за подарък на мъжа ми, искам да е нещо по различно, нещо като преживяване.Но изключвам кино, театър, екскурзия, някакъв спорт, тези стандартните.....не си пада и по екстремни преживявания....
Вечеря в Тенебрис.

# 1 133
Това бих го класифицирала като леко екстремно Simple Smile

# 1 134
Моля за помощ! Преди време някой беше показал кутии с козметика за момиченца с козметични продукти, но бяха натурални. Моля ако някой си е запазил линк да сподели. Благодаря!

# 1 135
Дано са качествени възглавничките за автомобил, но като прочетох това "Умишлено работим само с еко (изкуствена) кожа, тъй като е по-екологична от естествената и по-издръжлива." в сайта им, ме отказаха да поръчвам при тях дори и от плат. И двете твърдения са неверни и загубвам доверие на мига, за жалост в такива случаи дори не искам да дочакам да видя дали е било изгубено основателно или не.

# 1 136
  • Пловдив
Моля за помощ! Преди време някой беше показал кутии с козметика за момиченца с козметични продукти, но бяха натурални. Моля ако някой си е запазил линк да сподели. Благодаря!

На бгбокс аз бях споделила детска кутия, може да погледнете дали за нея става въпрос.

# 1 137
  • Бургас
Кубратова, ти си подходила доста сериозно, аз действах импулсивно. Нямах никаква идея за подарък, случайно се сетих за нещо такова и тази фирма ми излезе в търсенията с добри отзиви. 40 лв са двете, колкото издържат, файда.

Някой беше споделил тук за палитри с червила на Pupa, имат много готини дизайни, но ми се иска да видя на живо цветовете. Дали се предлагат във физически магазини?

# 1 138

На бгбокс аз бях споделила детска кутия, може да погледнете дали за нея става въпрос.
Точно тази беше. Сърдечно ви благодаря!

# 1 139
Кубратова, ти си подходила доста сериозно, аз действах импулсивно. Нямах никаква идея за подарък, случайно се сетих за нещо такова и тази фирма ми излезе в търсенията с добри отзиви. 40 лв са двете, колкото издържат, файда.

Някой беше споделил тук за палитри с червила на Pupa, имат много готини дизайни, но ми се иска да видя на живо цветовете. Дали се предлагат във физически магазини?
А, и аз имам неща, от които не съм търсила да са издръжливи, нито скъпи, но много мразя да ме лъжат и манипулират и особено да ми внушават чувство за вина, ако избера (а ще избера винаги) естествена кожа. От такива избягвам да пазарувам, знам ли за какво друго са способни да излъжат, и въобще, накърнено ми е чувството за етика.

Общи условия

Активация на акаунт