Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 68 970
  • 830
  •   1
Отговори
# 825
На мен не ми овлажняват устните качествено, даже ми ги изсушават. Особено този с лекия блясък.

# 826
  • Козлодуй
И аз не харесвам балсамите за устни Simple Smile

# 827
Dolce, кои миришат най-хубаво?

Ползвала съм и трите и за мен най-добри са тъмно сините. Розовите бяха най-гадни.

# 828
Dolce, кои миришат най-хубаво?

На мен сините ни миришат добре. Нямам забележки и към балсама като усещане върху устните. Другите видове скоро не съм използвала и не знам как са. Такива розови с шимър (и на други марки също) обикновено не са толкова хидратиращи, а са по-скоро за цвят. Но аз нямам нужда от супер хидратация, просто не ми е комфортно без нещо на устните. Сензитив варианта не съм го използвала. Но преди години имаха един друг балсам със слънцезащитен фактор- с аромат на мед и мляко уж - в жълта опаковка. Той не ми харесваше - нагорчаваше (вероятно заради слънцезащитния фактор), отделно че ароматът на мед и мляко ми е един от най-неприятните и натрапчиви по принцип. Т.е. звучи ми добре като идея, а като купя такъв продукт...все ми мирише на някаква химия, не на мед и мляко. Та, ако някой е пробввл балсамите в зелената опаковка, ще се радвам за мнение как са (по принцип и сравнени с тези в синята опаковка), дали нагорчават от фактора...🙂

# 829
Много ми хареса изварата на "Родна стряха". "Мое, твое, наше" я правят за "Лидл". Съвсем подходяща е за сладки неща, защото е безсолна. Препоръчвам!

# 830
  • Бургас
Дами и господа, преди да  ни заключат седянката, нека се преместим в НОВА ТЕМА  Flowers Evergreen Tree

Общи условия

Активация на акаунт