За да съм различна...
Майтапя се...
Защото не гоня визия на списание. Не харесвам паркет/ламинат в кухня и коридор(заради калища, мокрене, риск от протичане на тръби) , което вече "раздребнява интериора", а за винила все още съм със смесено чувство и не съм сигурна колко ми харесва, въпреки че сега има далеч по-смпатично, отколкото преди няколко години.
За стаите... Така и така са ми зад затворени врати и за мен са самостоятелен обект, всяка от.. до си е и обзаведена според целта, нуждата, визията и вкуса на ползвателя... Защо не това да включва и пода... Ако аз искам един цвят в спалнята, който съвпада с моята визия, защо да го натрапвам същия и на детето или в кабинета, където предимно пребивава мм... Същото е и със стените, различни са ни навсякъде... Който както му е уютно...
Аз например никога не бих купила и осветлението, което синът ми си поиска, нито бих искала гардероб с плъзгащи врати, но след като той се кефи - негово право да си ги избере.
Баните така и така също са различни.... Даже между двете не съм гонила сходство и подобие, което не пречи всяка от тях да ме радва по различен начин...
Да кажем в къщата поне етаж по етаж има единство някакво на цветова гама... С разлики..
Ако обзавеждам за под наем например, там може би бих го направила еднакво за по-лесно, но понеже си е наше - нека всеки си се кефи...
Никога не съм виждала такова нещо. При мен реално няма врати много - от входната можеш да минеш през коридова, кухнята, трапезарията и чак до дивана е open space, но спалните си ги затварям редовно, иначе ми изглежда неподредено и разтурено. Това макар настилката да е еднаква.