Панелни радиатори за нов дом

• 770
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Нямам си идея с какви марки работи. Обади се и разпитай. Ние тъй като бяхме и сме все още неориентирани за разлика в марките ни беше все тая. Сложиха някакви, топлят, нямаме авария вече 4-та-5-та година. Може и ти да си ги купиш. Помня, че за едната баня аз си купувах лирата а те ми я монтираха само.

# 16
чурекш - страшно много ти благодаря! Ще проверя с тях по телефона и ще се разберем.
Страхотна информация!

# 17
Здравейте отново. Включвам се с малко информация по темата, тъй като след доста обикаляне по магазините и консултации с хората там, както и много четене в Интернет, успях да си завърша накрая сметките и да избера радиаторите (вече закупени и очакващи да бъдат доставени и монтирани). По-долу споделям малко данни, които се надявам да бъдат полезни на някого в бъдеще, който се сблъсква със същите проблеми (и е малко по-луд като мен).

Пресмятания за нужна мощност:

Спрях се на радиаторите по-долу, като накрая закупих тези маркирани в зелено:
  • KORADO RADIK KLASIK: 400 × 1600 × 66 mm, Тип 21, 1,499.00 W (ΔT50), 290.52 лв - от Топломаркет Амиго
  • COMRAD: 400 × 2400 × 100 mm, Тип 22, 4,344.00 W (ΔT50), 325.06 лв - от Топломаркет Амиго

Благодаря на всички за съдействието и безценните съвети.
    Хубав и усмихнат Петък и страхотен уикенд след това!

Общи условия

Активация на акаунт