КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 13 (Сезон 4)

• 24 666
  • 586
  •   1
Отговори
# 570
Аз попаднах на нейно видео с Веско (така ли се казваше гаджето?), обясняваха, че ще заминават на околосветско пътешествие за 2 г. И на мен са ми много неприятни.

# 571
Малко от бекстейджа:
Скрит текст:

# 572
Влади след Къщата:

Скрит текст:

# 573
Пуснах си 2-часовото видео бекстейдж от Къщата, интересно е. Имат планове да пускат още риалитита освен Зона Х, а за следващата година имат интересна идея за финала, която не е Арена 8888 или стадион Васил Левски. Доста голям екип.

# 574

Ми, не е зле. На моменти ме губи, но пак е добре. Хайде признавам ѝ го, има някакви таланти.

# 575

Ми, не е зле. На моменти ме губи, но пак е добре. Хайде признавам ѝ го, има някакви таланти.
Тя и Грозденка на едно място..Дали е за слава и на двете  страни не знам. 😀

# 576

Тя и Грозденка на едно място..Дали е за слава и на двете  страни не знам. 😀
Със сигурност, да яхнат вълната докато все още (но все по-малко) се говори за тях..

# 577
Биляниш гостува на Коцето от предния сезон
Скрит текст:

# 578
Бубето Николова (жената на Ицака) е гостувала при Ивка Бейбе, като стана дума за Къщата на инфлуенсърите каза, че работи като "общак" и покрива където има нужда от човек, както ни беше ясно. Но каза, че основната ѝ функция е да поддържа социалните мрежи.
Което потвърждава нашите подозрения кой репостна онова расистко стори на Стефани...

# 579
В Нова Плей са пуснали сериала, в който участва Лина (Цветелина Роскин) - "Следвай ме".
https://play.nova.bg/tvshow/sledvaime/650241
А чалга певицата Тита говори на якия си силистренски диалект. В сериала е още на 16 г Grinning

# 580
Тита е била хубаво дете, нямам думи сега какво се е направила....То и Биляна и Илиян бяха участвали в следвай ме

# 581
В "Шоуто на Венелин" гостуват: Памеца и Антонио от "Къщата на инфлуенсърите", Киара от "Ергенът", Иван Димов от "Мистър Кеш" и "Инфлуенсърски лагер" и Гери Никол. Темата е за музикалните тийн идоли.
Скрит текст:

И пак в същото предаване по тема "Има ли цена титлата Мис?" гости са: Веселка от "Къщата на инфлуенсърите", "Биг Брадър" и "Мис плюс сайз", Нора Недкова от "Биг Брадър", "Черешката на тортата" и "Муха в супата", Анна-Мария от "София ден и нощ" и Марина Цветанова
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:22 от diziler

# 582
Николас и Стефани от първия сезон са участници в Зона Х

# 583
аааа затова било лансирането на Стефани през последния сезон на къщата

# 584
Тя даже говори за Веско във визитката.

А водещ е … бащата на Димана. Все “случайности” 🤣

Общи условия

Активация на акаунт