Запознанство с непознат

• 19 843
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
Бъркаш темата с тази за телетата.

# 706
Демек, ако нямаш интернет си обречен на вечна самота. Wink
Скрит текст:
Явно за това потребителките не могат да се оттърват от обожатели-милионери. Trollface

Който не обича самотата, той не обича и свободата - АРТУР ШОПЕНХАУЕР

# 707
  • София
Самотният човек няма свободата да изживява и върши доста неща.

# 708
Сам и самотен са 2 различни неща.
Нямат общо – обичам да съм сама, да си чувам акъла дето се вика. Самотна съм се чувствала и във връзка.

# 709
Напротив! Да се отдадеш доброволно на самотата, за да оцениш всичко, от което тя те лишава. И когато и биеш шута, да се усетиш отново жив, свободен, и щастлив Heart Лолbagger, ти си един зле прикрит романтик
Ех, ако и Фройд бе си признал тази парадигма, вместо да я пречупва през призмата на собствените си липси, комплекси и недостатъци - светът би бил едно много по-добро място Joy

Mandy, какви са тия телета?

# 710
Не съм се и съмнявал, че бгмамата слага Шопенхауер, точно както и Ницше, а вероятно и много други херои на капиталистическата мисъл в малкото си джобче. Или пък на някое друго място?
Представям си как ще изригнете ако вкарам някой цитат от Метафизика на любовта Simple Smile Wink

# 711
  • Обран бостан ;)
Не съм се и съмнявал, че бгмамата слага Шопенхауер, точно както и Ницше, а вероятно и много други херои на капиталистическата мисъл в малкото си джобче. Или пък на някое друго място?
Представям си как ще изригнете ако вкарам някой цитат от Метафизика на любовта Simple Smile Wink

Да не говорим, че в Дрийм Уъркс, четат и плачат, че нямат такива сценаристи, като потребителките тук. Trollface

# 712
Ти отде знаеш, че не сме сценаристКИ.
Великите умове затова са велики, защото са самотни.
Ние сме просто бг-мами. Joy

# 713
  • Обран бостан ;)
Ти отде знаеш, че не сме сценаристКИ.
Великите умове затова са велики, защото са самотни.
Ние сме просто бг-мами. Joy

Ами няма екранизации. Wink

# 714
Затова е то въображението.  С екранизации всеки може.

Общи условия

Активация на акаунт