Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 45

• 27 491
  • 803
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
А ако не са "спящи", ще печелят още по-добре.

# 736
  • София
Днешните студенти пък са съвсем претенциозни.

Всеки е точно толкова претенциозен, колкото може да си позволи. Моята наемателка пък (много чиста и нормална млада жена) е живяла първа, ако не и втора година студенство точно в стая с хазяйка (не бабка, лелка) тук, в София, представете си. Скандално. Едва след намиране на постоянна работа е търсела самостоятелна квартира, по-бюджетна, и така си попаднахме, от което аз съм изключително доволна. Защото съм дребна риба и имам за отдаване само едно имотче, и то съсобствено, а не лично, и то наследствено, а не инвестиционно. Така че моето търсене и сметки са съвсем различни от тези на Танграта, а на моето момиче търсенето и сметките са съвсем различни от тези на митичните айтита, дето не си слагали задника на диван от 2023 г. За всяка нужда и за всяка ситуация си има пазар, просто страните трябва да се засекат и намерят. Което понякога е трудно, аз не отричам това. И има голяма доза късмет (понякога много лош).

# 737

Някой със свободни пари за инвестиция?

# 738
Леле тва е от някой готик хорър филм:-)

# 739
Стига да не е пропито с влага и мухъл..и цената да е съответсвуваща.....всичко се изрива до тухла.

# 740

Някой със свободни пари за инвестиция?
Локацията е важна. Горното със едни 80-100К евро ще стане кукла.

# 741
Локация, разпределение и цена. Това са важните неща. Всичко друго може да се поправи, ако имаш пари, време и желание.
Не знам защо, но интуицията ми казва, че това не е в България, а някъде в Русия (или бившия СССР). Не мога да дам разумни причини, но такова чувство имам.
Може би "форточката", която не е на отваряема врата към балкон, както и прекалено широката баня - има голяма вана и тя пак не покрива цялата ширина на банята. А кухнята/кухненския бокс май е тъмен. Не се сещам да съм срещата подобни помещения и разпределения у нас.

# 742

Не знам защо, но интуицията ми казва, че това не е в България, а някъде в Русия (или бившия СССР). Не мога да дам разумни причини, но такова чувство имам.
Може би "форточката", която не е на отваряема врата към балкон, както и прекалено широката баня - има голяма вана и тя пак не покрива цялата ширина на банята. А кухнята/кухненския бокс май е тъмен. Не се сещам да съм срещата подобни помещения и разпределения у нас.
Мивките.
В толкова старо жилище наше строителство, трябва чешмите да са стенни.
И ваната като модел не мисля че е срещана тук.

# 743
И на мен не ми прилича на българско, по скоро от републиките. Ваната е нетипична за нашия соц модел, както и полилеите и матрака. У нас бяха разпространени едни дюшеци и пружини отдолу, или енолицев мартак с дървени рамки.

# 744
Беше обявено за 365 хил. евро. Предполагам, че или снимките са генерирани с AI, или просто са от някой хорър филм. Няма как да не е шега Simple Smile

# 745
Определено е някакъв майтап. Снимки изровени от Интернет, примерно от някой вече ненаселен град.

Ето примерно кухня в Чернобил - точно с такава форточка на прозорец, а не на балконска врата. Има логика, заради мразовитите зими - не отваряш цялото крило на прозореца, че вън е -30/40, а само "форточката" за малко, просто да влезе въздух.
https://www.istockphoto.com/ru/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE/%D0%B7%D … 1039021-357780120

Определено подобни вани видях на други снимки от Чернобил.

# 746
Беше обявено за 365 хил. евро. Предполагам, че или снимките са генерирани с AI, или просто са от някой хорър филм. Няма как да не е шега Simple Smile
Според мен са реални снимки. Стари. Възможно е да са от Чернобил.

ето чернобилска снимка за сравнение:

# 747
Може да е било коммуналка. Ако е в идеален исторически център - защо не.

Кухненски шкаф като идея е по-ново виждане.
Паяжините са се формирали нелогично.

Клоня към ИИ. Работено е върху стари снимки.

# 748
Излезе ми обявата във фейса.
Пусната е като майтап. Снимките са много хубави.

# 749
  • Бургас
И на мен ми излезе, майтап е.
Особено такива паяжини по тавана, трябва да минат десетилетия. А това уж било в "Младост".

Общи условия

Активация на акаунт