Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 528
  • 684
  •   11
Отговори
# 270
Писах за цената нагоре, има и в Дерма  акт цена в ценоразписа(4000лв)
Виждах перфектно , да.

# 271
Писах за цената нагоре, има и в Дерма  акт цена в ценоразписа(4000лв)
Виждах перфектно , да.
Страхотно, благодаря за инфото (пропуснала съм някъде нагоре за цената)
Бързо възстановяване Yellow Heart

# 272
Аз например имах замъглено зрение след като си слагах капките, които ми изписаха до махането на конците. После слагах изкуствена сълза, но ме държеше към половин - един час замъгляването. Не съм имала кръвоизливи и почнах да поработвам на компютър от втория ден, но постепенно. То, повече аз се пазех, отколкото имаше някакви проблеми. Не са ми налагали никакви ограничения за четене, гледане на телевизия или компютър.

# 273
  • София
ДХЗ, супер си, погледът много се променя като се вдигнат клепачите. Аз мислех че е по-скъпо, както и не знаех, че от Дермаакт правят подобни операции. Бях се замислила последните години, но май като не слагам ботокс, нямам нужда, а като слагам пък, то ще има какво да си пада така или иначе, та засега ще си трая.
И в тази връзка, ако нещо не дочакам Трендафилова, а само тя ми е често споменаван лекар в списъка за филъри, от Чилингирова сте доволни, така ли? В чудене съм.

# 274
Аз ходя при нея и няколко пъти при Здравкова, защото имаше Радиес, след като в Дерма го спряха, а и заради цените на някои други неща, но вече
и тя ги вдигна.

# 275
ДХЗ, супер си, погледът много се променя като се вдигнат клепачите. Аз мислех че е по-скъпо, както и не знаех, че от Дермаакт правят подобни операции. Бях се замислила последните години, но май като не слагам ботокс, нямам нужда, а като слагам пък, то ще има какво да си пада така или иначе, та засега ще си трая.
И в тази връзка, ако нещо не дочакам Трендафилова, а само тя ми е често споменаван лекар в списъка за филъри, от Чилингирова сте доволни, така ли? В чудене съм.
Аз лично мисля да изчакам поне до към  45-48 г, за операцията, за да падне каквото още има да пада, иначе след някоя година пак ще се наложи да се реже там. Въпреки, че клепача си тежи при мен и не се вижда нито очна линия нито сенки, като слагам. Окото ми изглежда тъжно, а на ДХЗ направо и просветли погледа! Резултата е страхотен!
По-добре си направете консултация с един двама лекари и тогава го решавайте.

# 276
Zanet, папулите по шията на 2 ри ден изчезнаха, но под и около очите жестоки отоци, шията нагъната като пергамент, което много ме учуди, то преди боденето не беше така зле ...увериха ме, че е от отока и ще спадне, то като, че ли цялото лице отекло!
По това, което виждам спадне ли отока, ефект 0. Дали и какво ще се развива, не знам.

Много благодаря!
Какво развитие, то алергична реакция сигурно и ти и аз сме направили. Нали е от сьомга, а и сложено повърхностно.

# 277
Виждам че тук предимно се обсъжда Дерма Акт, какво ви е мнението за д-р Битолска, а за другите клиники - Беьлисимо, д-р Григорова, имате ли отзиви

# 278
  • София
Георгиевски вече няма да работи в Дерма акт. Публикувал е в Инстаграм профила си току що.

# 279
  • Варна
А, ясно, явно подготвя собствена клиника,няма какво друго да е.

# 280
Аз звянах в дерма акт и те разбрали от инстаграм ... аз съм декември за ботокс , не знам къде ще слагам ,не искам при друг.

# 281
Аз и преди съм писала. Слагала съм ботокс на 3 зони при д-р Битолска. Много добре се получи, но траеше едва 4 месеца. След това сложих при д-р Георгиевски. Резултатите при мен бяха идентични. Само не мога да коментирам във времето, в което държи, дали ще има разлика.
Преди това бях при д-р Григорова в Белисимо. Сложих ботокс само в 1 зона-пачи крак, но се получиха торбички, не се харесах.
Харесвам промоциите в Дермаакт, затова и натам се насочих, в Белисимо нямаше чак такива намаления.

# 282
Аз звянах в дерма акт и те разбрали от инстаграм ... аз съм декември за ботокс , не знам къде ще слагам ,не искам при друг.
Много странно, как така са разбрали и те от инстаграм? Той, ако напуска, трябва да е в предизвестие.
Губи много Дерма акт, повечето пациенти ще се изнесат с него. Аз вероятно също, въпреки че Дерма акт си е моето място. Не ми се иска да ги напускам и аз, но ще видим. Виждам, че той си е изтрил и всички постове и видеа, свързани с Дерма акт. Това също ми е странно.
А както и Трендафилова е в майчинство, догодина ще им е доста сътресение.

# 283
Много странно, как така са разбрали и те от инстаграм? Той, ако напуска, трябва да е в предизвестие.

Отначало не са искали да кажат, че напуска, пък после какво друго да кажат?
Аз пък си представих, че със семейството си напускат страната...

# 284
Освен, ако не са се скарали нещо и да е станало от днес за утре.

Общи условия

Активация на акаунт