Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 434
  • 681
  •   5
Отговори
# 285
100% така е станало.
Той губи. Дерм акт ще наемат нови способни лекари.

# 286
Георгиевски беше скапан, те го съсипваха! Какъв беше свежарка в началото като започна в ДермаАкт, а в последните месеци- посърнал направо.
Много се радвам, че се маха оттам.

# 287
  • София
За последния месец два пъти ходя при него, въобще не ми се видя посърнал. Нещо са се скарали от днес за утре за да стане всичко толкова бързо и тн.

# 288
Аз лично бих избрала него пред другите лекари в Дерма акт .🙌🏼

# 289
Аз също мисля, че нещо са се скарали и наистина им го е сервирал в последния момент. Публикацията му не е харесана от д-р Хаджийска, нито от д-р Трендафилова, а е пусната преди 7 часа. Това също ми говори, че нещо не са се разбрали. Ами неприятно е, защото Дерма-Акт го изградиха като професионалист според мен, но всеки желае най-доброто за себе си. Най-вероятно ще отвори собствен кабинет. Каквото и да е, успех му пожелавам. На мен лично няма да ми липсва в Дерма Акт Simple Smile

# 290
  • София
А защо пък тр да бъде харесана от тях. Напуска в крайна сметка.
Аз харесвам дерма акт заради промоциите, другите просто явно не могат да си позволят такива намаления. Иначе резултатите им са спорни и както сме коментирали във времето, един е доволен, друг не, от един и също лекар. Псвен това всеки път ксто отида, там се разхождат над 10 такива, а ние тук коментираме винаги 3. Ето ся изведнъж и чилингирова ще почне да се споменава и хората ще се юрнат като ги няма другите, споменавани, макар че реално и другите може да са добри. Например водих дъщеря ми при д-р миткова за лазер там и ми направо мн добро впечатление. Уговориха се с нея да се видят след седмица и да и занесе козметиката си,за да отсеят коя става и коя не. Няколко пъти го повтори. На следв ден се обадих да запазя час и ми съобщиха- о, тя излезе майчинство. Ми супер тъпо ми стана. Какво се уговаряш с хората, дъщеря ми имаше големи очаквания, много се развълнува, че и се обърна персонално внимание, и изведнъж- а, ми тя си излезе в планирано майчинство. При друг мас след 2 седм. Да, ама тази каза макс след седмица да идем. И така и не се разбрахме и ги отсвирих.
Няма да я водя на втория лазер. Ще ги преживея тия пари.
Та тва че не са знаели, глупости, знаели са ест. Ама какво да кажат на пациентите. Не се записвайте при него. Нали ще загубят пари.

# 291
А защо пък тр да бъде харесана от тях. Напуска в крайна сметка.
Аз харесвам дерма акт заради промоциите, другите просто явно не могат да си позволят такива намаления. Иначе резултатите им са спорни и както сме коментирали във времето, един е доволен, друг не, от един и също лекар. Псвен това всеки път ксто отида, там се разхождат над 10 такива, а ние тук коментираме винаги 3. Ето ся изведнъж и чилингирова ще почне да се споменава и хората ще се юрнат като ги няма другите, споменавани, макар че реално и другите може да са добри. Например водих дъщеря ми при д-р миткова за лазер там и ми направо мн добро впечатление. Уговориха се с нея да се видят след седмица и да и занесе козметиката си,за да отсеят коя става и коя не. Няколко пъти го повтори. На следв ден се обадих да запазя час и ми съобщиха- о, тя излезе майчинство. Ми супер тъпо ми стана. Какво се уговаряш с хората, дъщеря ми имаше големи очаквания, много се развълнува, че и се обърна персонално внимание, и изведнъж- а, ми тя си излезе в планирано майчинство. При друг мас след 2 седм. Да, ама тази каза макс след седмица да идем. И така и не се разбрахме и ги отсвирих.
Няма да я водя на втория лазер. Ще ги преживея тия пари.
Та тва че не са знаели, глупости, знаели са ест. Ама какво да кажат на пациентите. Не се записвайте при него. Нали ще загубят пари.

Е, и какво като напуска. Бяха толкова близки, какво лошо има, ако си тръгне с добро да му харесат публикацията и да му пожелаят успех в новото начинание. Нормално е и възпитано най-малко. Така показват, че остават в добри отношения въпреки че вече няма да са колеги.

# 292
Има нещо гнило… така изведнъж. Те си знаят, ни Дерма акт ще затвори, ни той ще остане без работа, такива като мен ще го последват, щото нямам алтернатива, жалко за промоциите, ма квото такова. Ако се бяха разделили с добро нямаше да си махне всичко свързано с тях. Скандалът няма да е бил малък и най- вероятно ще е бил за пари …

# 293
Освен, ако не са се скарали нещо и да е станало от днес за утре.
Нещо такова е станало според мен, защото той, като бях последният път, ми каза да си запазя час за ноември и коментирахме какво ще правим. А и фактът, че е изтрил всичко с Дерма акт. Според мен няма са напускат страната. Той е популярен тук, в чужбина или Македония не е познато име и ще е трудно. Той доста клиенти спечели. Вероятно ще отвори нещо свое.

Вероятно е искал дял. Те са трима инжекторите там - той, Хаджийска и Трендафилова. Трендафилова излезе майчинство, Хаджийска ходи с ограничени часове и той изнася целия бизнес. Едната е жена на собственика, другата му е партньор. Нормално е, при условие, че той "движи" бизнеса да иска нещо. Гърците, обаче са супер стиснати и сигурно са му отказали. Сега, да не правя слухове де. Но си мисля, че това е вероятният сценарий. А че Хаджийска и Трендафилова не са харесали публикацията е показателно.
Обаче пък Трендафилов и Чилингирова са коментирали. Трендафилов е брат на Трендафилова.

Каквото и да е, чакам с нетърпение как ще продължи. Писал е за мечти, вероятно ще реши за негово място.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 20:33 от KPP

# 294
  • София
Георгиевски беше скапан, те го съсипваха! Какъв беше свежарка в началото като започна в ДермаАкт, а в последните месеци- посърнал направо.
Много се радвам, че се маха оттам.

И аз съм със същото впечатление. Беше много претоварен и посърнал напоследък. Не беше с онова добро и слънчево настроение, в което бях свикнала да го виждам. Личеше, че е напрегнат и неудовлетворен на това място.

# 295
Харесва ми и д-р Клакова от Дерма акт,внимателна ,обяснява .Правих скулптура и профайло при нея, нямаше синин.

# 296
Др Присадашка ли е главната в Дерма акт? Може би с нея не са смелили брашно.

Тепърва да тръгне да прави клиника ме съмнява, може би известно време ще си почине докато реши накъде да хване, поне така ми звучи от публикацията.

# 297
а за Хаджийска се споменаваше горе, аз не съм била при нея.Тя има подкаст в ютюб, бях я гледала и от там мнението ми за нея е леко негативно, защото изглежда доста незапозната с много неща и дори концепции от естетичните процедури, имаше и подкаст с Георгиевски и изглеждаше все едно тя е стажантка и той и обяснява какво е ботокс едва ли не, а не като двама професионалисти които обсъждат неща от тяхната експертиза.

Също имаше и епизод със собственика на Дерма Акт, някъде споменахте че са двойка. Изобщо нула химия между тях в това видео а и не знам какво може да му е харесала Grinning

# 298
Клиника едва ли ще прави, по-скоро някакъв кабинет, тип Каляшева

# 299
Аз я харесвам Хаджийска как работи , но з с Ботокс ще си ходя при него.

Общи условия

Активация на акаунт