Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 349
  • 680
  •   5
Отговори
# 300
  • София
Не, аз просто не ги разбирам тия- да му лайквали пък да не му, понеже моето мислене е млко различно за социалките, за мен просто еден лекар, който е решил да напусне, едва ли ще разберем истинската причина, а и ми е все едно. Аз лично така или иначе не знам как издържат на претоварването там, както и на много други места в много сфери- един след друг, без секунда почивка, все в закъснение, не знам кога, как ходят до тоалетна, за обедна почивка пък да не става дума. човек рано или късно прегрява. Последният път се биеха за кабинети, сменяха нашия, пък влизаха да ни питат, да ни местят, после ни помолиха пак да чакаме отвън, мисля че 40 мин продължи това шоу. Пък на един му трябвали еди кви си апарати, пък за какво сме били ние, пък колко време сме чакали, можело ли още, голяма суматоха беше.

# 301
Не, аз просто не ги разбирам тия- да му лайквали пък да не му, понеже моето мислене е млко различно за социалките, за мен просто еден лекар, който е решил да напусне, едва ли ще разберем истинската причина, а и ми е все едно. Аз лично така или иначе не знам как издържат на претоварването там, както и на много други места в много сфери- един след друг, без секунда почивка, все в закъснение, не знам кога, как ходят до тоалетна, за обедна почивка пък да не става дума. човек рано или късно прегрява. Последният път се биеха за кабинети, сменяха нашия, пък влизаха да ни питат, да ни местят, после ни помолиха пак да чакаме отвън, мисля че 40 мин продължи това шоу. Пък на един му трябвали еди кви си апарати, пък за какво сме били ние, пък колко време сме чакали, можело ли още, голяма суматоха беше.
Аз да си призная, въпреки всички доволни тук, имам съмнения за качеството на процедурите, предвид тази постоянна промоция и претовареност на лекарите.
Затова според мен са и разнопосочни мненията. Аз не бих се чувствала в сигурни ръце при таква суматоха и напрежение и претоварен график на лекарите.
Само се замислете, един специалист колкото и да е добър, колко време ще може да бъде адекватен на такъв претоварен график?
Та честно казано, по-добре е този Георгиевски да си се отдели и да си действа по свой си график и преценка, така ще може да отделя необходимото внимание на всеки един пациент, а не по преценка.
Ще има за цел хората да имат супер впечатления за професионализма, та дори и да не работи на промо цени.
Така че, по-скоро е за добро.

# 302
Никога не сме чакали в Дерма акт. Дори отивам по- рано и питам как се движи графика и дали да изчакам. До минути съм в кабинета.

# 303
  • София

Това в Дерма-акт ли? Сякаш говорим за различни клиники! Никога не съм се натъквала на подобни ситуации. Лекрите винаги са свежи и любезни, изчаквала съм, да, но това е нормално в повечето клиники, все пак се работи с  хора.

# 304
И аз нямам такива наблюдения за Дерма акт.Супер си ми е спокойно там.Не лекарите им е лудница покрай промоциите, обаче тогава се замислете: не плащате за консултация, консултират ви на момента, ама вие имате нужда от време за решение, пък  лекарят ви изчаква, пък ви обяснява, повтаря , потретва, обмисля…
И нормално да не се спази часът.Няма да ви изтикат от кабинета.
В Дерма акт ходя от 2018г. През 2017г беше открита клиниката и сестра ми я бе открила и я бр посетила.След добри нейни отзиви и много добри цени и промоции, започнах и аз, още доста мои близки приятелки покрай нас.На д-р Чилингирова съм пациент( случайно) от 2019г.Оттогава съм си с нея.Преди това съм била
при Райкова( не е там вече), Битолска за СО2, при др- Пагидас за СО2, при Трендафилова за филър в назо, при един Ивайло Стефанов, който ми окепази устните и трябваше да ги разграждам( не работи вече там), но да кажем, че се случва.
Та…след като съм била при този-онзи за разни неща там, си избрах окончателно д-р Чилингирова.
Писала съм за Здравкова, ходех там заради Радиес и цените.Доскоро имаше много ниски цени, вече не.Там при нея всичко е на конвейр- много изчакване и текучество, иначе си работи добре жената.
Була съм и в едва клиника Jewel , забравих как се казва лекарката.Казваше ми неща, дето после се оказаха не баш така за моето лице.
Била съм и при Валянова- за нея също съм писала, че
не ми допада.
Та не се пише само за Дерма акт, просто активните потребители , които ходим там, явно сме повече.
Но понеже следя темата отдавна, то имам инфо за още доста лекари покрай нея.Ето, д-р Петкова е хвалена, също д-р Найденова за ботокс съм си записала.
В Дерма промоциите бяха много хубави, вече не е точно така, но като имаш доверие на един лекар, продължаваш
при него.Аз така реших за блефарото.Иначе 6-7г обмислях при кого да ида.
Разбира се няма как да са ни идентични мненията, всеки има ниво на очаквания.
А Георгиевски си беше лекар при Денкова, ако помня, не е походил в Дерма акт.Желая му успех.

# 305
Аз също никога не съм имала такива случки в Дерма Акт, винаги е било много спокойно. Наистина все едно говорим за различни клиники, което е много странно.

Декември месец имам рожден ден и искам да се възползвам от промоцията за месец на рождения ден. Знаете ли как се процедира? На място си показваш личната карта или предварително като се записва час. Също какъв процент е намалението? Може би ще се реша на втора Скулптра при д-р Клаклова Simple Smile

# 306
Нищо не показвах, само казах, че
имам рожден ден и намалението беше 30%.

# 307
Ще върна за малко темата на моя CO2 лазер. Обелих се вчера финално, но това което виждам не е някакъв уау ефект въпреки че беше комбинация лазер + мезотерапия. Лекарката беше споменала, че пълния потенциал се разгръща във времето, но може би очаквах за толкова пари нещо по-видимо още от обелването на обгорената кожа.

# 308
Болезнен ли е CO2 лазера? Имам някакви образувания, които ми казаха, че могат да се махнат с такъв лазер, но се чудя дали ако направя на цяло лице ще бъде с един куршум 2 заека Simple Smile Но срещнах мнения, че е доста болезнен и още не се решавам...

# 309
Аз лично едвам издържах до края. Бяхме с уговорката за цяло лице + горен и долен клепач, но до горен изобщо не стигнахме и се наложи да ми приспадат от цената. Така че да за мен беше доста болезнена процедура за не малко пари та си оставям с надеждата, че във времето ще се разгърне поне някакъв резултат, но за момента не виждам и за това реших да попитам във форума да чакам ли бъдещи резултати, това ли ще е всичко…

# 310
Ами боли си…
Само при Трендафилова се е налагало да чакам, но не мрънкам, щото заради мен други са чакали, 2 пъти съм и писала че съм в София и ме е вмъквала в графика за ретуш извънредно. Та случва се, до 30 мин не ми е драма.
Георгиевски при мен е бил точен.
Освен двамата съм била при Ванеска - още в Хил Клиник, там съм висяла много..
При Каляшева, точна, обяснява, харесвам я.
При Валянова веднъж- надменна, груба- не повторих.
Но тъй като правя само Скулптра и скинбустер за тях се доверявам на Трендафилова и ботокс при Георгиевски , другите отпаднаха.
Сега имам 500 лв които не ползвах от промоцията, мислех март ботокс, но като го няма моя лекар не знам какво и кога ще сложа… ще чакам Трендафилова за Скулптра май за РД може би…

# 311
Мрн СО2 не ме боли, боли ме няколко часа след процедурата, пия обезболяващо.

# 312
  • в 1001-та нощ
Ще върна за малко темата на моя CO2 лазер. Обелих се вчера финално, но това което виждам не е някакъв уау ефект въпреки че беше комбинация лазер + мезотерапия. Лекарката беше споменала, че пълния потенциал се разгръща във времето, но може би очаквах за толкова пари нещо по-видимо още от обелването на обгорената кожа.

Какви очаквания имаш?

# 313
Дами, има ли някакви процедури подходящи за бременни? За известно време ще трябва да замразя всякакви по-сериозно интервенции, но все пак бих искала да се поддържам…

# 314
Честито, Joy!Мисля, че няма такава, освен масажи на лицето само и то ако няма проблем с бременноста( дай боже всичко да е наред)

Общи условия

Активация на акаунт