Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 434
  • 681
  •   2
Отговори
# 330
Под носа? Къде точно и с каква цел?

# 331
  • в 1001-та нощ
Вероятно в двете ямки зад ноздрите. Там се поставя точково за назолабиалните - има wow ефект.

При мен не е имало такава реакция. Може да има оток вътрешно.

# 332
  • гр.София
И като сме на тема ботокс и Дерма акт... да попитам вас, защото аз забравих- знаете ли марката на ботокса, който беше в промоция?

На мен ми сложиха Вистабел

# 333
Алена, тя пише под носа?

# 334
  • София
Филърите са поставени в брадичка и тази част на лицето, като втората зона е по настояване на доктора. Не съм сигурна какво е точното наименование, не е директно в назолабиалните ( по тяхната дължина надолу)
Целта беше оптически носа да изглежда по малък.  

# 335
Аз бих се свързала с доктора ми.

# 336
Някой правил ли е процедури с medik8 в Дермаакт? Ползвам почти изцяло тази козметика и се чудех дали мога да направя нещо допълнително като терапия. Кожата около очите ми е доста дехидратирана, а ми се струва един пилинг няма да се отрази зле. Приемам препоръка и за друга локация.

# 337
  • София
Някой да е пробвал новата безиглена мезотерапия Novojet?

# 338
Аз да се оплача..септември сложих ботокс в трите зони в Дерма акт, последваха два ретуша и вече ботокса  ме пуска 😒
И аз така само дето при мен не е имало ретуш.
😞

# 339
Планирам да се възползвам от намалението за рожден ден в Дерма Акт следващия месец. Никога не съм посещавала клиниката, много консервативно подхождам към естетичните процедури, но съм на 40 и е време вече за нещо разкрасяващо, затова моля за препоръки при кой лекар да се запиша. Ботокс няма да слагам (Георгиевски отпада в такъв случай), Трендафилова е в майчинство доколкото знам, колебая се между останалите. Мислех 0,55 мл за устни и нещо хидратиращо/лек филър за лицето.

Аз също наближавам 40 и изключително внимателно подхождам към всяка процедура, която си правя и уверявам те има изключителни специалисти в дерма акт и може да си сигурна, че ще получиш най-доброто казвам го, защото съм обиколила всички клиники и съм оставала доволна от много от тях, но досега единствено в дерма акт, никога не съм имала забележки. Ползвала съм няколко доктори, не бух препоръчала Георгиевски, а може би Хаджийска и Клаклова.
Ще се радвам потвърдиш след като използваш. А ако си недолна, в което се съмнявам, моля те не ме мрази Simple Smile

# 340
Във връзка с мненията по-назад - е, чак никога да не сте чакали, пък да сте редовни клиентки на 'Derma-Act', ми е странно. 3 пъти съм ходила там до момента - в единия случай чаках около час, което за мен принципно не е проблем, защото съм отвисявала пред лекарски кабинети и по 3-4 чАса. Просто го отбелязвам. При такова текучество, не е реалистично да няма закъснения.
А иначе - ми, мен също засега от 'Derma-Act' никак не ме впечатлиха. Прехвалени са ми отвсякъде. Ще споделя в детайли съвсем скоро за какво иде реч. Не е нищо скандално, разбира се, просто е възможно да е и защото нямам никакъв опит с други клиники (освен за апаратни процедури на тялото), обаче, впечатленията ми са по-скоро посредствени.

И като сме на тема ботокс и Дерма акт... да попитам вас, защото аз забравих- знаете ли марката на ботокса, който беше в промоция?
'Vistabel' ми сложиха и на мен. Аз също него си го исках.

# 341
Истината да ти кажа, не ми харесва как наричаш лекари, отдали 10 години от живота си в учене " Инжектори ". Също като най-търсени бих добавила и доктор Клаклова, Присадажка и Костуркова, но нека не ги превръщаме в търговци. И понеже имам информация, ще ви споделя, че има само един собственик на Дерма акт и той е наистина грък- д-р Пагидас, няма партньори, хора в сянка и други глупости.
Напълно съм съгласна за стиснатостта на гърците и все пак всеки, който като мен и обходил всички клиники, нека ми покаже някоя по-скъпо оборудвана или обзаведена клиника в България, та в тая връзка, да стиснати са гърците, но в тоя случай клиники на Нестиснати българи изглеждат евтини или като от Тему.
Напълно нормално е в такава среда понякога някой да реши да поеме по свой път, но това не означава непременно, че има конфликт или че нещо „се разпада“. Напротив — дерма акт си остава стабилна клиника с богат екип и всеки пациент, има богат избор.

Промените са част от развитието, а не знак за проблем. В това вярвам аз.
Всичко пиша с уважение към чуждото мнение!

Освен, ако не са се скарали нещо и да е станало от днес за утре.
[/quote]
Нещо такова е станало според мен, защото той, като бях последният път, ми каза да си запазя час за ноември и коментирахме какво ще правим. А и фактът, че е изтрил всичко с Дерма акт. Според мен няма са напускат страната. Той е популярен тук, в чужбина или Македония не е познато име и ще е трудно. Той доста клиенти спечели. Вероятно ще отвори нещо свое.

Вероятно е искал дял. Те са трима инжекторите там - той, Хаджийска и Трендафилова. Трендафилова излезе майчинство, Хаджийска ходи с ограничени часове и той изнася целия бизнес. Едната е жена на собственика, другата му е партньор. Нормално е, при условие, че той "движи" бизнеса да иска нещо. Гърците, обаче са супер стиснати и сигурно са му отказали. Сега, да не правя слухове де. Но си мисля, че това е вероятният сценарий. А че Хаджийска и Трендафилова не са харесали публикацията е показателно.
Обаче пък Трендафилов и Чилингирова са коментирали. Трендафилов е брат на Трендафилова.

Каквото и да е, чакам с нетърпение как ще продължи. Писал е за мечти, вероятно ще реши за негово място.
[/quote]

# 342
Абсолютно не вряно:) Собственик е Костас Пагидас, на акционери са и Трендафилова и други лекари, гръкът беше първият, който въведе тази политика в такъв тип бизнес, а именно да дава проценти на лекарите, с които е започнал, да залага изключитело на реклама с популярни лица, доста от които ползват безплатни услуги. Работеща му е схемата. И да вериятно доктор Георгиевски, който беше вторият по заетост след Трендафилова, в един момент е покискал също да има някакво участие и не са се разбрали. Бизнес, нормално. Можеха по добре да се разделят според мен … но явно е ескалирало напрежение.
Познавам собственикът по друга линия и никак не ми е приятен, та не се учудвам. Но е добър в бизнеса си не може да се отрече.

# 343
Планирам да се възползвам от намалението за рожден ден в Дерма Акт следващия месец. Никога не съм посещавала клиниката, много консервативно подхождам към естетичните процедури, но съм на 40 и е време вече за нещо разкрасяващо, затова моля за препоръки при кой лекар да се запиша. Ботокс няма да слагам (Георгиевски отпада в такъв случай), Трендафилова е в майчинство доколкото знам, колебая се между останалите. Мислех 0,55 мл за устни и нещо хидратиращо/лек филър за лицето.

Аз също наближавам 40 и изключително внимателно подхождам към всяка процедура, която си правя и уверявам те има изключителни специалисти в дерма акт и може да си сигурна, че ще получиш най-доброто казвам го, защото съм обиколила всички клиники и съм оставала доволна от много от тях, но досега единствено в дерма акт, никога не съм имала забележки. Ползвала съм няколко доктори, не бух препоръчала Георгиевски, а може би Хаджийска и Клаклова.
Ще се радвам потвърдиш след като използваш. А ако си недолна, в което се съмнявам, моля те не ме мрази Simple Smile

Това в черното не го разбрах. Бихте или НЕ бихте препоръчали тези лекари. Аз доста се колебая и се насочвам вс е повече към д-р Клаклова за Скулптра и засега само положителни отзиви срещам.

Първоначално помислих, че д-р Георгиевски си е планувал всичко и се е подготвил (направил си е кабинет, оборудвал, заредил с продукти) и след това е напуснал, но както разбирам действието му е супер емоционално, което е доста странно особено за мъж, защото знаем, че те не действат импулсивно. Поискал е да стане съдружник, да, отказано му е да, това много го е заболяло, но според мен трябваше да преглътне егото и обидата. Да се събере, да изчака, да си направи кабинет и накрая да си изтегли всички пациентки до една. Да видят хубаво ли е Simple Smile

# 344
Че той и сега ще ги изтегли ,даже може и да има ранни записвания и лични уговорки с най-близките си клиенти ...може  временно да е гостуващ лекар в друга клиника ,както правят другите ,пък може и наистина да си даде почивка и да почне фреш ...но който е ходил при него пак ще ходи ...

Общи условия

Активация на акаунт