Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 287
  • 679
  •   4
Отговори
# 345
Кой знае какво е станало, може да си е междуличностен конфликт по какви ли не причини.Желая му късмет и да е щастлив.

# 346
А откъде знаете причината за напускането или си спекулирате ?

# 347
Чак спекулираме.. гадаем си какво ли може да е станало и всяка си изказва нейното предположение. Нямаме конкретни факти или доказателства за това какво реално е станало Simple Smile

# 348
Декември д-р Георгиевски ще идва в Бургас и мисля да подновя ботокса тк съм изключително доволна от работата му.
Преди ботокса ми се иска да освежа лицето със Skin Vive или друго ?!

# 349
Аз обмислям да се свържа с него, когато ми дойде време за ботокса. Дано дотогава да има и повече яснота какво ще прави с практиката си. Но щом ще бъде в Бургас декември, явно в началото ще практикува като гостуващ лекар.

# 350
Той идва периодично в Бургас. Обадих се преди няколко дена да се запиша казаха, че декември ще идва.
Ако не ще му пиша в ИГ да каже къде ще работи.

# 351
A за къде точно в Бургас?

# 352
Тук идва : Beauty Concept Aesthetic Center

# 353
Ако разбереш нещичко, сподели Simple Smile

# 354
Тази нощ сънувах Георгиевски.... хахаха Joy
Повлияна от вчерашната дискусия тук за него.
Аз съм му дългогодишна пациентка, още когато работеше на ул. Оборище, при д-р Денкова. И после го последвах в Дерма Акт.
Много голям професионалист, старателен,  усмихнат и позитивен, желая му да си постигне мечтите!

# 355
Тук идва : Beauty Concept Aesthetic Center
Това сигурна информация ли е за м.декември?
На какви цени работи след като е гостуващ?

# 356
А някой има ли скорошни впечатления от клиника Vderm - тази на Шаркови? Пуснали са промоция Pico Genesis Fx + Rejuran S и се замислям дали да не закупя, като за д-р Петкова най-вероятно, д-р Стефанов е напуснал и е отворил свое място…

# 357
Здравейте момичета! Промоцията в дерма акт за CO2 лазера наистина ли е 2 процедури за 699 лв? Струва ми се много евтино. Бихте ли ми препоръчали доктор който си разбира от лазери , защото аз съм с мелазма и много внимателно трябва да се работи . Вчера бях при др Георгиевски за ботокс и той каза че напуска защото в много преуморен и неможе да отделя достатъчно внимание на клиентите си. Щял да си почине за известно време , но мисля че ще работи до края на месеца защото си записах и час за ретуш. Но по тона се усещаше че нещо не е както трябва. Надявам се че ще работи отново защото ми изготви план и аз се надявам да ги следвам при него този план. Желая му всичко най - добро на него и много бъдещи успехи.
И още един въпрос след като съм сложила ботокс , ако след два месеца направя CO2 лазер ще ми се скапе ли ботокса?

# 358
Като чета за какви цени става въпрос се замислям дали, ако някога се навия отново за лазер, да не взема да скокна до София. При нас 1500 лева е 1 процедура - цяло лице, горен и долен клепач.

# 359
Коя е промоцията за СО2?
Видях я.Да, пише две процедури за 699лв.

Общи условия

Активация на акаунт