Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 221
  • 679
  •   1
Отговори
# 450
Аз да похваля пак лазер Генезис. Дъщеря ми направи 3 броя през около месец и лицето й не е било по-чисто откъм пъпки и комедони никога. По принцип не страда от акне, но лятото беше пламнала от пъпки, а сега няма никакви. След първата процедура направи  почистване, после продължи само с лазера.
Аз също направих един път, ей така - за общо освеждаване на кожата. Мисля да направя още два пъти.
Относно Хармониката, която слагах в края на август - развива се добре, определено лифтира контура, но даде и малко обем в скулите при мен. Не ми пречи обаче и оценявам резултата като положителен.

# 451
Аз да похваля пак лазер Генезис. Дъщеря ми направи 3 броя през около месец и лицето й не е било по-чисто откъм пъпки и комедони никога. По принцип не страда от акне, но лятото беше пламнала от пъпки, а сега няма никакви. След първата процедура направи  почистване, после продължи само с лазера.
Аз също направих един път, ей така - за общо освеждаване на кожата. Мисля да направя още два пъти.
Относно Хармониката, която слагах в края на август - развива се добре, определено лифтира контура, но даде и малко обем в скулите при мен. Не ми пречи обаче и оценявам резултата като положителен.

А една или две Хармоники направи? Гледам, че в момента е в пакет с 1мл филър в Дерма акт и се чудя дали да не я направя и аз тази хармоника, а й да освежа устните леко. Не искам да започвам да пълня лицето с филъри на 35, бих пробвала Хармоника или скулптурата.

# 452
ДХЗ, страхотен резултат, браво на Чилингирова! Ходих при нея за устни, тъй като ти си я хвалила тук в темата, има много лека ръка. Радвам се, че явно и с оперативните интервенции й се получава, а тя тепърва ще трупа опит.

# 453
Само една Хармоника сложих.

# 454
Аз бях сложила 2 бр Хармоника (толкова каза Георгиевски) и така се напомпах в скулите. Особено на 5-6 ия месец. Беше доста грубо и изкуствено. За слабо, плоско лице 2 броя са ужасно много, имайте го предвид. Иначе е добър продукт Simple Smile Има лифтиране, няма сраствания никакви или пък други странични ефекти.

ДХЗ, много си хубава и имаш много интересни, различни черти Simple Smile ! Да те питам ти беше ли слагала Скулптра или само Радиес?

# 455
Само Радиес и Хармоника.Но д-р Чилингирова смята, че Скулптра ще е ок, обаче 4бр.Но аз искам лифтинг в средна част и май нищо няма да слагам, а ще чакам няколко години до операция.

# 456
Момимета, препоръка за читав Генезис в Пловдив, с добър апарат и човек който знае как да работи с него?

Каприс, не съм сурова, а ме е яд, защото аз полагам зверски усилия наистина, на режим съм в 95% от времето, спортувам по активно от преди, а качвам, кожата на краката не ми е добре. Аз разбирам да си хапвам и лежа, ок. Ама тва мойто не е честно. И по зле ще става, знам го, ще гледам да се държа колкото мога. Щото ако отпусна телешката си лакомия ще се търкалям🤣😅

# 457
Момимета, препоръка за читав Генезис в Пловдив, с добър апарат и човек който знае как да работи с него?

Каприс, не съм сурова, а ме е яд, защото аз полагам зверски усилия наистина, на режим съм в 95% от времето, спортувам по активно от преди, а качвам, кожата на краката не ми е добре. Аз разбирам да си хапвам и лежа, ок. Ама тва мойто не е честно. И по зле ще става, знам го, ще гледам да се държа колкото мога. Щото ако отпусна телешката си лакомия ще се търкалям🤣😅
И аз ще следя за такава препоръка за Пловдив.
Също така, ако ти имаш препоръка за добър дерматолог, който разбира добре от какви процедури се нуждае лицето, ще съм ти благодарна?
Ходила съм само в Еlini, но там задължително ме обвързват с серия от процедури, които ми идват доста скъпи. Например ходих на хидрафешъл, уж с включени пептиди и витамини за зряла кожата, ми освен усещане за чиста кожа, не намерих друг ефект. Една процедура е между 160-180 лв...трябваше да направя 4 за месец.. Не ги завърших всичките.
Сега си мисля да пробвам biorepeel, чета че е подходяща за есента, но прочетох за Генезис и ми стана интересно.

# 458
  • Варна
Някой слагал ли е ботокс в Ян Палах Clinic –Варна и доволен ли е?
Мисля, че има двама дерматолози мъж и жена.

Или друга препоръка за ботокс, предпочитам да е на единица.
Колежка при момчето (мъжа), губи ми се сега фамилията му, но не ботокс, а филър в устните.

Преди това доста години й ги правеше Заякова и не ставаха хубави. Тя също не ги харесваше, но ходеше при нея.

Момчето й ги направи много хубави и тя приключи със Заякова.

# 459
Някой слагал ли е ботокс в Ян Палах Clinic –Варна и доволен ли е?
Мисля, че има двама дерматолози мъж и жена.

Или друга препоръка за ботокс, предпочитам да е на единица.
Колежка при момчето (мъжа), губи ми се сега фамилията му, но не ботокс, а филър в устните.

Преди това доста години й ги правеше Заякова и не ставаха хубави. Тя също не ги харесваше, но ходеше при нея.

Момчето й ги направи много хубави и тя приключи със Заякова.

Ботокса и филърите са специфични сами по себе си и двете изискват определена техника, затова търся отзиви конкретно за ботокса. Но благодаря за отзива.

# 460
  • Варна
Тук имаше потребителка, която беше  сложила ботокс и филър в устните, обеща снимки на устните в темата,но не е пускала. Тогава беше писала, че лекарката ,която е пластичен я е разчертала много внимателно. Но за резултата после не е писала. Аз в една група във Фейсбук бях прочела един негативен отзив за ботокс при нея… Не знам какво да кажа, и от Clinic не са активни в страницата си.

# 461
Момичета, дайте съвет за апаратна процедура и филър, които да имат ефект при доста отпусната кожа на шията. От две години не съм правила нищо освен ботокс. Радиеса имаше някакъв ефект, но при сегашното състояние се съмнявам, че ще има, освен това искам да избегна сраствания, защото планирам лифтинг след 2-3 години. Мислех си за Bivace, но лекарят ми каза че ще работи само лице и частта под челюстта, защото имам възли на счетоводната жлеза, но не ми се стори много убедителен за ефекта от процедурата при мен.

# 462
  • в 1001-та нощ
Можеш да помислиш за хибриден колагенов стимулатор - тип Juvelook -- защото съдържа и колагенов стимулатор и хиалуронова киселина за хидратация (неомрежена). За прием също - пептиди, АК, ХК Simple Smile

# 463
Момичета, може би съм единствената недоволна от Хармоника. Дали изтеглих къса клечка или докторката нещо оплеска, не знам. Почти три месеца след поставяне съм с асиметрия на лицето, която мм потвърди (след като му я показах) - имам  хлътване в средната част на лицето, само от едната страна. А от другата страна се е получило срастване, което върви по марионетната и я подчертава. Качеството на кожата като че ли има подобрение. Не знам дали срастване може да се оправи по някакъв начин, поне да се замаскира или няма такъв шанс.

# 464
Здравейте, много съм бос по темата, но четох че дермалните филтри са подходящи за nasolabial fods, така ли е? Или нещо друго да ми препоръчане неинвазивно? И къде в БГ са най-евтини подобни процедури?
Благодаря предварително на отговорилите. Heart

Общи условия

Активация на акаунт