Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 641
  • 685
  •   4
Отговори
# 240
  • Варна
ДХЗ ходеше при Чилингирова,да.

# 241
Даже отивам да ми маха конците на очите😄.

# 242
Сетих се и записах при нея, да.

# 243
Моля, като имате инфо- споделете го! Обмислям третата Скулптра.

# 244
Преди и след.Още има оток и реакция към лепенките, така че нещата само трябва да се подобряват и очите още да се отворят, но усещането да не ти тежат клепачите е “уааау”.Много съм доволна, белегът е като косъмче и много бързо ще се махне според д-р Чилингирова.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:54 от ДХ3

# 245
Прекрасен резултат! Много ми харесваш❤

# 246
  • в 1001-та нощ
Страхотен резултати и все по-добре ще става 💫 Поне 3 месеца се отбъбва зоната ✨️

# 247
Уау, наистина е много добре ДХЗ, като все още е твърде рано. Аз имам няколко операции на други части на тялото и поне месец, два са ми трябвали, за да спадне отокa и да се прибере хубаво кожата. Сега те разбирам идеално какво е да ти тежат клепачите, след злополучния ми ботокс. Особено на едното око е страшно и непрекъснато с пръст надигам веждата, за да усетя за секунди облекчение.

Аз започвам да виждам ефект от Скулптра. Кожата освен, че е с подобрено качество, имам съвсем лека промяна и аз си я виждам в зоната под очите, където ми беше много хлътнало. Почти три месеца станаха от първата и единствена засега Скулптра. Ще изчакам д-р Трендафилова да се върне, надяваме се да е най-късно след година и ще си поставя втора.

# 248
Скрит текст:
Аз да се оплача малко... Имам вече 8 поредни сесии Дженезис с Cutera и кожата ми е спокойна няколко дни след процедурата, но след това розацеята си е все едно нищо не съм правила. А се опитвам да спазвам хр. режим, изключила съм кажи-речи всички дразнещи храни, домати не съм яла под никаква форма не помня откога... Доста обезсърчаващо ми действа. Ако имате идея, какво още може да се предприеме, ще съм благодарна.
А изяснена ли е причината за розацеята? Изглежда лазерът временно дава ефект, като повлиява изявата, но не и провокатора 🤔
Алена, не съм пускала никакви изследвания засега. При мен има генетична предразположеност. Преди години минах през няколко дерматолога и ми назначаваха IPL, гел Метроза и още нещо за мазане (тип мед. козметика), но не от тези, които *Hellena* спомена. Което ми напомня да попитам, Соолантра-та специално предписана ли е или мога да го закупя свободно, също ако са правени изследвания за демодекс, дерматолог ли взема пробата или мога да го направя във всяка лаборатория? Въпросът ми е както към Хелена, така и към всички, които имат подобен опит, благодаря!
Иначе засега съм много доволна и от Скулптрата, и от Полифил. Особено околоочната ми зона щеше да е направо перфектна с малко ботокс, но предвид че обмислях да пробвам при Георгиевски, май ще си походя още неизвестно време с мимиката.

# 249
Соолантра ми беше предложена от дерматолога, който ми прави процедурите с лазер. Написа ми рецепта и я закупих от аптеката, някъде около 60 лв струваше. Имаше период, в който освен паренето и обрива ми се получаваха доста дълбоки подкожни пъпки, които боляха. С този крем изчезнаха за около две -три седмици. Спря паренето и ситния обрив се скри. При мен има отличен ефект. Важно е да се поставя на изцяло суха кожа и да се има предвид, че в началото има леко влошаване на симптомите за около 4-5 дни. Половин час след като нанеса Соолантра вечер , слагам върху нея  крем на д-р Алтеа 147, от който съм супер доволна също. Подобрява кожната бариера и устойчивостта на кожата, не дразни и е много подходящ за кожа с розацея.

https://moiatakozmetika.com/products/krem-za-litse-dr-althea-147 … JVTxoCzXoQAvD_BwE

# 250
ДХЗ, прекрасна си, всъщност както винаги.♥️

# 251
ДХЗ, три пъти влизам в темата да те видя и все нещо изскача и не успявам да напиша коментар.
Страхотен резултат!!! Браво за решението и бързо възстановяване. Много, много свеж вид има погледът и още по-добре ще стане. Благодаря, че споделяш с нас.

# 252
Браво ДХЗ, не знам на кого по-първо, на теб или на операторите! Великолепно!

Mmalika$ - Потребител
# 23527 окт. 2025, 22:37 ч.
Вчера правих Rejuran около очи и шия, включително подвижния клепач. Засега има оток и много обещания, че ще уплътни кожата там, което респективно ще отвори и освежи леко окото.
Скрит текст:
Също правих и ботокс в масетрите с очаквания, че ще повдигне малко контура и ще обере лекия булдог, който имам.

Кажи кога премина всичко, че аз ходех 3 дни в най-голямата жега като препхапана от комари.
Правих лице, без чело,без темпорални области, без шия.

# 253
Zanet, папулите по шията на 2 ри ден изчезнаха, но под и около очите жестоки отоци, шията нагъната като пергамент, което много ме учуди, то преди боденето не беше така зле ...увериха ме, че е от отока и ще спадне, то като, че ли цялото лице отекло!
По това, което виждам спадне ли отока, ефект 0. Дали и какво ще се развива, не знам.

# 254
ДХЗ, прекрасна си, всъщност както винаги.♥

Съгласна съм напълно, Bowtie
Прекрасна!
Бързо възстановяване, за Коледа ще си топ Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт