Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 33 196
  • 679
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Благодаря за темата. Рутината ми вкъщи включва серуми и кремове сутрин и вечер и масажи на лицето.
Мисля до края на годината да сложа ботокс на челото и се чудя за малко устни и това е.

# 481
  • UK
За намаляване на обиколките не работи нищо освен калориен дефицит + силови тренировки за визуално подобрение и по-стегнат вид. Не съм чула някой да се е отървал от целулит с масажи.

# 482
Здравейте, чували ли сте за Longevity room  и д-р Славян Тъмнев? Попаднах на него в Инстаграм и пуска доста добри промоции, най-вероятно тепърва развива клиниката си. Преди малко ми се мерна промоция ботокс три зони 360 лв. 😮 , случайно някоя дама да го е посещавала?

# 483
Доктор Трендафилова е родила Момчил:) Изравни ги 2 на 2:) Да им е жив и здрав юнака 😻

След 45 дни ще е на работа, доколкото я познавам Simple Smile

# 484
Да е живо и здраво бебчето! Simple Smile
Прекрасна новина!
Не вярвам толкова скоро, но на пролет със сигурност Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Някоя лекувала ли е розацея? Имам в съвсем ранен етап, но искам навреме да взема мерки. И от коя клиника в Пловдив сте доволни?

# 486
  • София
оф, пак изпуснах всички снимки...болната ми тема- коремът. аз по ген винаги съм била с плосък корем и като го тренирах, беше много хубав, след първите 2 деца, успях някак да го върна, но остана малко кожа. След 3-тото...не мога да се гледам Sad Но опитвам да се приема и да си го харесвам. Не бих направила на този етап процедура за обиране на кожа (че май основно е кожа).
Иначе другите забелязват скулптрата, казват, че лицето ми сияе. аз разлика не виждам.
Трендафилова каза февруари март, но те нещата се променят в движение.

# 487
Първо това е дългогодишна трансформация и не е въпрос на поддръжка, даже да не се бърка с това.
Второ на първата снимка Богданска е много млада.Лицето търпи промяна с възрастта, в някои случаи( като моя) към по-добро и балансирано излъчване.
Така че нещата са комплексни.
Нос, промяна във веждите, устните, брадичка, филъри в скули, челюст, вероятно поддържа кожата си със скинбустъри и биостимулиращи филъри.

Да, така е. Но мисля, че на снимките това са 6-7 години разлика. За тези години очевидно формата на лицето й се е променила, съответно и излъчването. Преди е овално, сега е скулптурирано, лифтирано и стои като изписано. Не знам как е на живо, но промяната е впечатляваща и бих искала и аз нещо подобно. Явно ще трябва да се захвана сериозно и да започна да ходя на процедури през няколко месеца….
За мен няма нищо впечатляващо. Преди е имала индивидуалност и собствена красота. Сега е поредната Николета Лозанова. Даже на втората снимка я помислих за нея. Тази мода с клонинги изобщо не ми допада. Сигурна съм, че си много по-красива от тази мода на еднаквите лица. Не се съсипвай.

Иначе, при нея има операции, знам, че освен нос и някакви други неща беше правила (това публично, кой знае какво още е правила задкулисно Simple Smile ), филъри - това е основното за промяната. Тя е супер изкуствена и в тяло и лице. Преди и на мен ми харесваше, вкл.и други подобни на нея, сега не ми допадат. Например - Адриана Лима също не я харесвам вече, защото в тялото и няма нищо естествено. Не прилича на себе си. Много по-хубава щеше да е ако беше отслабнала здравословно и се поддържаше естествено или с минимални процедури. За сравнение с Кандис, която е богиня буквално, а си е даже с естествения нос. Тялото и е магия.

# 488
Здравейте, чували ли сте за Longevity room  и д-р Славян Тъмнев? Попаднах на него в Инстаграм и пуска доста добри промоции, най-вероятно тепърва развива клиниката си. Преди малко ми се мерна промоция ботокс три зони 360 лв. 😮 , случайно някоя дама да го е посещавала?
От 2 години го посрщавам. Изключително доволна съм. Правила съм ботокс , Каризма и Хармоника при него.

# 489
Kanari, колко Скулптри направи? Станаха ли три? Къде се поставя? И колко време след последната се вижда този ефект на сияние Simple Smile
Днес гледах Галя Симеонова, че е при д-р Чилингирова и каза, че ще сложат Скулптра около горната устна и на цялата брада, което супер ме изуми. Трендафилова я поставя в три зони - слепоочие, бузи и от брадичката отстрани до ъгълчето на устата.

Аз също вече не харесвам Богданска. Премина здравословната граница и вече е част от масовката. Преди с леко гърбавия си нос ми харесваше повече, имаше индивидуалност и чар. Сега е Галена, Преслава, Алисия, Николета и сие

# 490
Някои продукти имат голямо поле за поставяне, други не.Зависи от нуждите.

# 491
Alena, какъв ефект видяхте от Juvelook, защото аз направих 3 и не видях абсолютно никакъв ефект в зоната под очите - нито ми се стегна кожата, нито тъмните кръгове се повлияха..

Някоя лекувала ли е розацея? Имам в съвсем ранен етап, но искам навреме да взема мерки. И от коя клиника в Пловдив сте доволни?

Да, аз в Дерма акт с Генезис лазер

# 492
  • в 1001-та нощ
Относно тъмните кръгове - имала съм само веднъж - след първото раждане - най-вече от недоспиване и т.н. и тогава се заличиха от 1 процедура IPL, но при мен IPL дава много, много добри резултати за избистряне на кожата.

Сега Juvelook даде това, което исках и очаквах - уплътняване на кожата. Не запълва хлътнатини, защото не е обемен филър, който да остане и да се задържи. Напротив ... трябва да "изчезне", но да си свърши работата - да хидратира и да стимулира синтеза на колаген.

И като стимулира този синтез - има още няколко условия, които са необходими, за да се осъществи целта:

1. Да има от какво да се синтезира този колаген
2. Да има клетъчна енергия за синтеза (ток)
3. Да има спомагателните елементи за синтез

В моя случай - приемах много, много добър колаген - ударно голяма доза - 2 месеца преди първата процедура. Защо това е важно - защото, като започнем с прием на колаген - тялото не хуква да го влага в кожата, а първо там, където му е най-нужно в момента - там, където има най-големи дефицити. Това може да са кости, вътрешни органи, мускули ... Където му е нужно там ... и каквото остане, ако остане - за кожа, коса, нокти ... Последните са на последно място.

За клетъчна енергия - пак от няколко месеца бях започнала прием на триглицеридна форма. Това е като да пиеш течна риба с всичко сурово. Гадно звучи, но не е гадно, защото е в зехтин и концентрациите са големи. Усвояемостта е над 90%, спрямо класическите капсули (етилови естери), които се усвояват до 30%, защото след прием трябва да се преработят обратно до триглицериди. Пуснах си и кръвни изследвания, за да следя прогреса (най-вече за хроничното нискостепенно възпаление), но в случая е важно, че имах достатъчно клетъчна енергия (АТФ).

При мен - всички нужни условия бяха на лице и колагеновият стимулатор си свърши работата.

Разбира се - не е като след филър. След филър, ако е поставен правилно - има и запълване на хлътналото, а в случая го няма.

Аз си продължавам с колагена и омегите и за периода, в който стимулаторът ще работи - ще са налични условията, за да се разгърне ефекта.

Понеже правя и лице и шия и ръце - ефектът започна да бъде видим след 2 месеца. Не мога да кажа обаче как би било, ако бях правила само под очите или без колаген и омеги. Нямам такъв опит.

# 493
Здравейте отново! Масово наблюдавам, че когато се постви филър в устните се уголемяват и подчертават назолабиалните бръчки? Това нормално ли е?

# 494
Според мен се получава като временен дефект, защото има оток в областта над устната, който подчертава назолабиалните. До месец в зависимост от спецификата на всяка кожа, трябва да премине.

Общи условия

Активация на акаунт