BIG BROTHER 7 - тема 4 (13.10. - 19.10.)

• 22 365
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  • Между гори и планини
Получи си го Котов! Ще цака той ББ с топла бира 😂

# 256
  • София
Дреме му на фара...Ще напусне и точка.

# 257
Дали ББ ще го изгони? Каза му само, че няма да е галеник на ББ, но епизодът свърши...

# 258
  • София
Дали ББ ще го изгони? Каза му само, че няма да е галеник на ББ, но епизодът свърши...
Малко се чувствам прецакана, мрън, мрън. Ще видим утре как ще продължи и какво се случва. Реално от кой ден е ситуацията?

Котов си се прецака, сигурно ще е и сред номинираните.

# 259
Не вярвам да го гонят.  Най -много да е номиниран служебно или да му вържат онея топки за краката

# 260
Прави ми впечатление, че нито един от тях не може да чете гладко. Всички сричит като първокласници.

# 261
Да, и аз предполагам, че ще има служебна номинация.

# 262
Заслужено! Ако реши да напусне, няма да е загуба…

# 263
Аз пък нямам против да остане.  Виж една трета от останалите вече ги искам вън Joy

# 264
За ВИП-овете помня, че имаше някакви неустойки, а тук дали дължат пари на продукцията ако напуснат по собствено желание?

# 265
  • Между гори и планини
Дреме му на фара...Ще напусне и точка.
Че да не беше влизал! Голям смешник!

# 266
Котов получи един полезен урок - подбирай битките си.

# 267
За ВИП-овете помня, че имаше някакви неустойки, а тук дали дължат пари на продукцията ако напуснат по собствено желание?
И аз се замислих след излизането на Михаела 🤷🏼♀ Би трябвало да имат.

# 268
И аз се замислих след излизането на Михаела 🤷🏼♀ Би трябвало да имат.
Достатъчно неустойки са платили да живеят затворени с Лена Иван и гаджето му Joy

# 269
Цветелина е права… решил да отстоява принцип? И влезе точно в Биг Брадър?
Е, стига. За кое е права? Като беше мисията на Сияна се биеше в гърдите как ТЯ такава мисия нямало НИКОГА да приеме, а сега било игра и трябвало да се играе. И тя не знае какво приказва.

В тази ситуация според мен беше права. Не може да имаш такива големи претенции и “принципи“ — не изпълнява мисия “Десислава“, нарочно не яде, опитва се да надиграе Биг Брадър, но ББ бързо го постави на място. Като имаш такива големи принципи и приятелката ти гледа, не влизай в такъв тип предаване.

Общи условия

Активация на акаунт