Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 16 976
  • 299
  •   2
Отговори
# 270

Елхата ми от Тему вече официално готова и коридора. Имам да купувам още коледна украса- по скоро сама да си я изработя.

# 271
  • София
Тази вечер продължавам с украсата:

В коридора има кътове и в синьо и бяло:

Започнах да добавям и по нещо с червено:

А днес в един магазин просто се влюбих в този голям елен и си го взех:

# 272
  • Враца
Картината от къде е ?

# 273
  • София
Картината мисля беше от Тему. То беше само платно, аз си взех рамка от Икея.

# 274
  • София/Севлиево
Последните няколко страници ми напълниха душата.И аз лека-полека почнах като мисля на 1.12 да извадя голямата елха, засега само малката метална сложих,че дребното още в началото на месеца видя една украсена в Кауфланд и все мрънкаше кога ще му сложа елха вкъщи.А пък ММ хич не иска да вадя всички щуротии ,но лека полека Коледа се промъква в къщи (до към 20.01,после ще е нещо зимно,в кухнята още ми е есенно-тая година стана много свежо и понеже за пръв път се заиграх там да украсявам още не мога да се нарадвам на кътчето)...

# 275
  • Някъде там
Радвам се, че темата се раздвижи. Аз декорирах някои неща, но не съм украсила изцяло, а и не съм сигурна, че няма да пренаредя декорациите.  Flushed
Laughing.
За сега изглежда така.

Последното ще го пренаредя и ще измисля нещо друго, но за сега  е така.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 11:48 от Искрица

# 276
  • София
Еха, Искрица, много красива картина. А такава възглавничка бастунче сега ме подсети, че и аз имам, но още не съм я извадила явно от запасите с декори. Simple Smile

# 277
  • София
За дамите от София - красиви и евтини елхи има в магазин Рая.
Преди години си купих една на 160 см, изглежда много достоверна, беше за никакви пари и няколко години не е мръднала!

# 278
След бърза разходка в Jysk и Pepco, първа проба за декорация ). Елхички от Jysk, къщички и лампички от Pepco. По-високата къщичка всъщност е кутия за бисквити, вътре в нея сложих малка светеща къща)).

В Кик имаше въртележка, възможно вече е показвана. Ако някой търси за селцето си.

# 279
  • София/Севлиево
От преди малко-импровизирано селце на секцията на малкия(къщичките са от Немски център от едно време и една съфорумка, голямата елха от Пепко,малките фигурки също от там).Сега ще мисля как да му сложа някакво осветление...

# 280
  • Някъде там
La_Valletta, тези свещички от Юск и аз ги загледах. Много са хубави, а както си ги съчетала Heart Eyes.

Елислава, лампички на батерии Simple Smile

Нищо ново не съм декорирала, но пък имам нови придобивки Simple Smile

От Бриколаж за голямата елха

Отново за голямата елха - от dims-92(физическият им магазин), но ги има и онлайн.

От moemax

плюс подложки за хранене

# 281
Много хубави неща видях. И аз се каня на луните като наbilqna, но нещо не успявам да стигна до тях. За коледен базар ето такива гномчета правя.

Тези обаче ги подарих. За базара има други.

# 282
Димис, големи сладурковци са🤩

# 283
  • Бургас
Големи сладури са, Дими! Особенно синият ! Страхотен!

# 284
Има ли някакъв tutorial за точно тези гномчета? Много ми харесват! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт