❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 17 825
  • 704
  •   2
Отговори
# 675
Д-димер като самостоятелен показател не е индикатор за проблем. Това реално са вече разградени тромбчета.

# 676
Още един въпрос за тоновете в Токуда, от другата седмица ги започвам и аз. Имам записан час при моята АГ от 10, колко по-рано трябва да отида за да мина на тонове и после през нея имате ли идея?

# 677
Не е нужно да ходиш по-рано. Отиваш си за часа и те си знаят, че има и запис на тонове преди това.

# 678
А за тоновете не се спазват часове нали? Просто чакаш като ти дойде реда или?

# 679
Преди 2 седмици като чаках пред кабинета на Атанасова и тя направи забележка на жената преди мен защо вече не е минала на тоновете.
Но не знам защо от регистратурата не са я насочили първо да отиде на тонове, при положение , че закъснението за прегледите беше поне час и половина.

Още един въпрос за тоновете в Токуда, от другата седмица ги започвам и аз. Имам записан час при моята АГ от 10, колко по-рано трябва да отида за да мина на тонове и после през нея имате ли идея?

# 680
Да, викат те като има свободно място, но май не се чака много. Аз изобщо не чаках.

Аз бях свидетел на подобна ситуация, но жената се беше записала за ултразвук, не за тонове и от регистратурата не знаеха, че трябва да я пратят на тонове. Даже мисля, че точно Атанасова й каза да отиде да го промени. Може да сме били свидетели на една и съща ситуация 😄

# 681
Тоест когато отида на регистратрурата, за да се регистрирам, че съм дошла за часа си при АГ, трябва да кажа, че преди това искам да мина на тонове и да чакам пред вратата за тонове да ме извикат?

# 682
@MariaNikolova - и аз това разбрах и ще направя.

Момичета, HiPP имат коледен календар с награди, ако искате да участвате, оставям линк -
https://www.hipp.bg/koleden-kalendar/

# 683
А на коя марка смятате да ползвате превръзките след раждане?

# 684
И моят е над 2, даже беше 2.2 май последно.. другите показатали обаче ми бяха в норма. Бях при Тончев на консултация, каза че е нормално и следящата също не го е отбелязала та... да видим.

а ти нещо пиеш ли - франсипарин, акард или друго

Днес бях на лекар и той каза, че от другата седмица като почна да ходя на тонове повече няма да ме преглежда ... а само ще обсъждаме изследванията и тоновете ... малко странно ми се видя. При вас така ли е

# 685
  • 🌊
За превръзките Канпол, не знам дали моите стандартни Always нощни биха ме издържали.
Моите тонове стават всяка седмица с прегледи веднъж месечно (то не че остана много)

# 686
И аз съм поръчала Canpol, имаше добро намаление в Озон.

annonymous 18, Подозирам, че и при мен ще стане така. Предстоят ми тонове края на 33 седмица за пръв път, но седмица след това ще съм на фетална морфология, а АГ отказва да ме гледа ако имам фетална толкова скоро, за да не става твърде често.

# 687
Тоест когато отида на регистратрурата, за да се регистрирам, че съм дошла за часа си при АГ, трябва да кажа, че преди това искам да мина на тонове и да чакам пред вратата за тонове да ме извикат?

И аз съм в Токуда. Вчера бях за първи път на тонове. Минах през регистратурата, там по егн-то си видяха часа, но и аз казах, че съм за тонове. Казаха ми къде да чакам за тях и в кой кабинет след това за моята докторка да види резултата. За тоновете извикват когато се освободи място, не по име, просто питат кой чака за тях. Вътре има 6 легла, става много бързо, не съм чакала повече от 5 мин за да вляза. След това седнах да чакам доц Атанасова да ми види резултата, тя излезе видя ме и ми погледна резулта в друг кабинет и това беше.

# 688
И аз Канпол ще си взема, но мисля само два пакета, колкото да изкарам с тях в болницата, а после с обикновени нощни на Everyday.

# 689
И аз съм се заредила с Canpool.

Общи условия

Активация на акаунт