Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 48 194
  • 692
  •   3
Отговори
# 675
В какъв срок се връщат продукти?
Никога не съм връщала, но се ядосах за спиралата, увита и моята с тиксо, суха и неизползваема, както и с неподходящ цвят на един Миша.

# 676
В какъв срок се връщат продукти?
Никога не съм връщала, но се ядосах за спиралата, увита и моята с тиксо, суха и неизползваема, както и с неподходящ цвят на един Миша.
45 дни, с касов бон и само в магазина,, където е направена покупката.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:42 от Пролетно цвете

# 677
  • София
Ако е онлайн поръчка (дори и взета от магазин) се връща по Спийди - има формуляр на сайта им. Доставката е за сметка на dm и е много по-лесно - няма какво, защо....

# 678
Мен никога не са ме питали във физически магазин защо връщам дадено нещо. Последно вчера върнах.

# 679
  • Mostly in my mind
За устни може да видите и нощните маски. Подхранват и овлажняват.

# 680
Не съм предполагала, че сок от алое вера може да има толкова ужасен вкус... За съжаление не прочетох коментари преди да го купя и май ще трябва да го изхвърля. Има кошмарен вкус на лекарства, и то такива, които използват в стоматологията, дори добавен в плодов сок вкусът е натрапчив. Ще потърся информация дали може да се използва с друга цел, защото за пиене определено не става.

# 681
  • Mostly in my mind
Пропуснах първите дни на календара. Имало ли е отстъпка на всичките дм марки досега?

# 682
За всичко на ДМ марките досега е нямало.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 08:24 от Moderator1

# 683
Само на ДМ био имаше.

# 684
  • Пловдив
И Професимо.

# 685
Да, тях ги забравям като марка на ДМ 😃

# 686
Здравейте!
Някой може ли да се включи с отзиви?
Искам да взема за обем в корените на средно дълга коса,отделно детето на 11 и то ще я ползва...Отмива ли се лесно от косата и придава ли обем наистина?
Благодаря!

# 687
  • пустинята Гоби
Благодаря, че сподели за тази пудра, ще я взема да децата. Аз въртя ножицата из нас и гледам много клипове на фризьори да се уча, там редовно я ползват и се чудех откъде да се сдобия с такава. Виж, че има доста висока оценка.

# 688
  • София
Благодаря за споделената пудра на Балеа. Аз съм ползвала само тази на got2b https://www.dm-drogeriemarkt.bg/got2b-stilizirashta-pudra-za-obe … 000100652919.html. Слагам в корените за обем и ми харесва. Но следващия път ще потърся балейската за проба. ✌🏻

# 689
Благодаря, че сподели за тази пудра, ще я взема да децата. Аз въртя ножицата из нас и гледам много клипове на фризьори да се уча, там редовно я ползват и се чудех откъде да се сдобия с такава. Виж, че има доста висока оценка.
Има висока оценка,да,но както за всичко има и недоволни клиенти,отделно пише,че може всеки да коментира качеството на продукта,дори и да не го е ползвал,та затова реших да се допитам до вас.😊

Общи условия

Активация на акаунт