Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 482
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Снежи, честита ти принцеска   bouquet И аз се надяам на следващия преглед вече да разбера  Praynig Днес времето е страхотно и аз мисля да се възползвам пълноценно  Grinning - след малко изчезвам имам записан  час за козметик и за фризьор   Mr. Green Поздрави на всички мами - неработещите и нележащите марш навън да се понапечат малко  Mr. Green

# 166
Здравейте мамчета, първо да си кажа, че при първият си пост се записах като V_78, защото докато се усетя то времето ми свършило  Embarassed
Аз съм от Плевен и съм на 29 г.
Да споделя - открили са нов магазин за бременни в Плевен- срещу РДВРто в новата сграда. Още не съм ходила там но на снимката изглеждаше интересно.

# 167
  • гр.Варна
Абе, Веси, какво е това слънце в Пловдив? newsm78 newsm78 newsm78
Знаеш ли във Варна какво е гадно? Cry Cry Cry
"Марш навън" , ама е мокро и гадно... ужас!!! Cry Cry Cry

# 168
  • Sofia
Ааа Людмила и тук е слънчево и доста по- тихо от вчера.. абе хубаво временце. Sunglasses

# 169
  • морето и сините вълни :)
ехо върнах се от преглед и съм с кофти  новини
Моето пътуване се отлага сигурно до чааак докато родя 4е и след това
На бебо всичко му е наред-беше голямо швъргалче въртеше постоянно  и не спираше да шава
Нооо- плацентата ми е ниско долу застанала и е почти превия-май така се казваше.Доки ми каза никакъв секс,никакво пътуване и много пазене.С две думи да си натискам леглото яко ooooh!
И аз като се прибрах че кат се наревах едно хубаво ,още ме държи Cry Cry страшно съм притеснена момичета-просто съм наплашена от предния път и сега това ми дойде в повече нещо Cry Cry
Та ще си налягам парцалите в леглото-вкъщи нищо няма да правя и никъде няма да ходя Cry Cry Cryе бахти и кошмарът  #Crazy

Докторът каза ако евентуално прокървя да тичам веднага в болницата без да отлагам- и аз вече ви казвам изперках от всякъде #Crazy #Crazy #Crazy

още съмв ревливо състояние-и аджаба се ччудя на таз мойта докторка дето ми води консултацията-за нейния кратък преглед от 2 минути констатира накрая плацента горе в ляво newsm78
аджаба как може такова нещо незнам-другата седмица съм на 3Д ехограф и ще видим какво ще стане тогава-но аз момичета съм адски ошашкана #Crazy #Crazy и от епикризата на предната ми бременност установи доктора 4е ми била отлепена плацентата ......
и аз сега съм в 6ок от всякъде #Crazy Cry Cry Cry Cry

# 170
  • гр.Варна
Ani-bani, съжалявам за новините, които носиш.
Искрено ти съчувствам! Пази се , миличка!
Сигурно не е приятно да лежиш вкъщи по цял ден, но си заслужава.
В името на малките създания се налага да се лишим от някой неща.
Поплачи си да ти олекне,усмихни се и почивай!
Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Завиждам на Пловдив и София за хубавото време! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 171
  • Бургас
Ани,
успокой се мила.  Силно те прегръщам. Не се разстройвай, защото е вредно за теб и бебо. Не е казано, че това, което е станало предния път ще се случи и този. Напротив, трябва да си с положителна нагласа. По-добре да вземеш предпазни мерки разбира се. Те докторите обичат да се презастраховат понякогя, но е за наше добро. Много се надявм всичко при теб да е нормално и да нямаш неготивни емоции до септември. Стискам палци, много прегръдки и целувки  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 172
ani-bani, е как досега плацентата е била на едно, пък сега на друго място  newsm78 Кой от докторите те пързаля?  newsm66 #2gunfire А бе що не идеш на трети доктор, за да видиш той кво ще ти каже?  newsm78 почивай си вкъщи - чети книги и списания, гледай филми и така. Но според мен "вземи" и още едно лекарско становище. А засега - само споко  Hug Hug

# 173
  • Sofia
Анич Hug Heart Eyes...споко мила!
Това ми каза док и на мен миналия път- ниска плацента, да не нося нищо по- тежко от себе си, дом. работа, която не изисква някакви усилия или напрягане, да не гоня транспорта ... с две думи спокийствие братче и аз  спазвах стриктно .... секса сама си го забраних, защото четох тук за плацента превия( която аз нямах де, но нали ниска). Кофтито е, че ако тръгне да става белята на мен док ми каза, че е по-вероятно да тръгне тихо, без болка, което си е гадория, че нали човек като го заболи поне ще се усети да легне, да вземе но-шпа... та това ти го разказвам да си поготвена, не да се шашкаш, щото карай по- леко и всичко ще е ок... ето, виж мен как ме зарадваха онзи ден на ФМ, че се е вдигнала цели 4см  и ти ще мръднеш нагоре, няма друг начин! Naughty  Hug
Та ние даже и кекса подхванахме и докато нямам контракции - няма проблем Flutter .... снощи единствената последица беше, че събудихме бебката Crazy , която преди това си кротуваше.

# 174
Ани-Бани, мила, не се притеснявай толкова много. Първо едно хубаво си поплачи, като знам какво е да те шашне лекаря, последното, от което имам нужда е някой да ми каже да не плача и да се успокоя  Hug Обаче, плацента превиа е доста честичко срещана и всичко е било наред, но трябва наистина да се пазиш и да не се претоварваш. А това да те предупреди за кървенето, е напълно в реда на нещата. Чувала съм, че в много от случаите има кървене, даже Инчето разправяше как докторката й се учудила, че е без кървене. Това в никакъв случай не означава, че ще прокървиш. Ти за съжаление имаш тежък опит и те разбирам какви ужасии ти се въртят в главата, но недей така!!! Опитай се да мислиш, че всичко ще е наред.

Ето например на мен какво ми каза докторката на първия преглед, като ми констатира бременността: "Ако те заболи много, те приемам болница, ако прокървиш - те приемам болница, ако еди какво си - те приемам болница." То да не дърпам дявола за опашката, но засега всичко си е наред. Те се презастраховат докторите, а и малко почивка при всички случаи ще ти дойде добре.

Ето, нали с бебчо всичко е наред. Сега от теб зависи да го пазиш като пазиш себе си и най-вече се пазиш от лоши мисли.
Прегърщам те  Hug Hug Hug

# 175
Ани -Бани, аз лежа вече почти 3 месеца, като се храня и  в леглото. Препоръчвам ти да идеш на още един лекар да ти отвърдят диагнозата за плацента превия, защото и на мен в началото ми казаха това, но след това се оказа, че не са довидяли нещо. Изтегли си филмчета, отвори широко прозореца, не се къпи за повече от 2 минути, не позвай горещав вода, лежи предимно наляво(незнам защо, било добре за бебчето), и не плачи. Аз плаках два пъти и след това получих контракции и кръвоизливи, та се наложи да прекарам доста време в болницата. Колкото по-ведро гледаш на нещата, толкова по-добре.

Не се притеснявай, колкото си по-спокойна, толкова по-бързо минават дните. Накарай мъжа ти да ти купи шезлонг на терасата, и се остави да те поглезят известно време, че после няма да можеш да си почиваш изобщо Simple Smile.

# 176
Ани мила не се притеснявай...........Много често се случват тези неща.Аз със първата бременност също в петия месец ми падна плацентата, е няма да ти кажа по колко лекари ходих ,но както ми бяха казали че има вероятност с нарастването на плода плацентата да се изтегли нагоре.Така и стана и след това нямах никакви проблеми. Peace
И сега пак се страхувам да не се получи същото,но доки ми каза че не е задължително да се повтори същото нещо.Всяка бременност е различна така че недей да славняваш с предната си.Това все пак е друго бебче, друга личност. Party
Само бъди спокойна и всичко ще се оправи.Почивай си и дано всичко мине бързо. Hug

# 177
  • София
Ани-бани, поплачи си и се успокой. Може все пак да е сгрешил доктора. Ти се пази и вярвай, че с бебо всичко ще е наред. Peace Със сигурност е тревожна такава новина, но не мисли само за това. Пази се, спазвай препоръките и си почивай.

Снежана, много се радвам за теб! Hug Да ти е жива и здрава сега принцеската и леко раждане! И на всички ни! Ние с таткото много искаме момиченце (нали си имаме момченце Wink), но и двамата сме с някакво предчувствие (при мен особено силно напоследък), че е пак момченце. Simple Smile Но ще видим наесен, да ми е само живо и здраво.

FEMININE, ето линка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74975.0

# 178
Ани, успокой се, тя половината бременност мина! Плацента превия е наистина толкова често срещана, жените пак си износват бебетата, а при теб дори не е превия. Няколко месеца без пътувания и без натоварвания, за бебето си струва нали? По-важната новина е била че бебчо се развива добре, ето това е важното.

# 179
Благодаря ти много, Ваня  Heart Eyes
Сега ще си почета, че съм сама в офиса  Hug
АНИ, преди всичко гледай да си спокойна. Емоциите не са за предпочитане (не, че много разбирам де, но доколкото го усещам). Не дей да се предаваш на отчаянието!!! Легни, отпусни се, вземи погледай или почети нещо или си поспи. Но се УСПОКОЙ преди всичко. Нищо не е свършило, просто трябва да се пазиш. Което е най-лесното, щом имаш хора, които те обичат!!!
Няма друга фурия като тебе, не се спираш.  Hug Няма притеснения никакви!
Нали бебо е добре, шавливо е. Какво по-хубаво!
Не дей да си пълниш главата с черни мисли!!!
УСПОКОЙ СЕ и се усмихни на човечето!

Общи условия

Активация на акаунт