Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 481
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Снежана, честита ти принцеса - Дядо Боже си е знаел работата - дал ти е момиченце, след като е взел предното момиченце за ангелче Hug
Анич, няма да се плашиш Naughty С теб съм Simple Smile
Когато искаш и имаш възможност ще ти идвам на гости и ще ти правя компания HugТака няма да си самичка и няма да мислиш за глупости...Бебчо си знае работата и септември ще ти оглася къщата с пълна сила...А сигурно и много други твои приятелки ще те посещават, за да не ти е трудно самичка Simple Smile

# 181
Ани, една силна прегръдка и от мене  Hug Аз също смята, че трябва да вземеш 3-то мнение. Не мога и аз да си обясня, че другата докторка преди няколк дена ще види плацентата на съвсем друго място  Confused Недей свързва веднага всичко с предната бременност, тази е съвсем различна и съм сигурна, че ще завърши различно  Hug Heart Eyes

# 182
Страхотна новина от Снежана! Честита новина за мамиченце със "сърчице като по учебник" Hug
Момичета, аз откакто прочетох че каквото намажеш на кожата минава в кръвта, вечер започнах да си мажа лицето само със зехтин (ама мисля да пробвам и други натурални мазнини, а за през дена дяма как - още съм на крем че попива) и съм 100 процента сигурна че ще мажа бебето си също само със зехтин. Никакви бебешки козметики - като им видя съдържанието, ами че то сума ти химия в тях. На бебчо не му трябва тази химия в кръвта, ще се разминем и без хубавия аромат. По-хубаво за кожата от зехтинчето няма. За подсичане ще кажа на майка ми да приготви един много ефикасен мехлем от мас и невен и първо с него ще опитвам, а ако той не може да оправи подсичанията - чак тогава ще мацам Пенатени и т. н.

# 183
  • гр.Варна
И аз прочетох историята на раждането на Емко!
Все още сълзи се търкалят по бузите ми!  Cry Cry Cry
Припомних си историята на раждането на моята дъщеря. То не се различава много от това на Ваня - само дето аз родих момиченце!
не мога да кажа, че съм забравила за болката, която изпитах, но желанието ми да имам второ дете е по - силна от нея!

# 184
  • гр.Варна
УРАААА!
И ВЪВ ВАРНА ГРЕЙНА СЛЪНЦЕ!!!! Hug Hug Hug

# 185
Ани успокой се мила и наистина иди и на трети лекар  Peace

И в Русе изграя слънцеееееееее Party Party Party

# 186
Ани, с теб сме миличка . Пази се и се посъветвай с още един лекар за да не се укаже  че е фалшива тревога и ти пожелавам точно фалшива да се окаже   bouquet

# 187
  • София
И аз прочетох историята на раждането на Емко!
Все още сълзи се търкалят по бузите ми!  Cry Cry Cry
Припомних си историята на раждането на моята дъщеря. То не се различава много от това на Ваня - само дето аз родих момиченце!
не мога да кажа, че съм забравила за болката, която изпитах, но желанието ми да имам второ дете е по - силна от нея!
Аз пък съм позабравила болката, а хем не беше толкова отдавна. Всъщност спомням си всичко, но не така с ужас колко много и как силно боли (особено гадните шевове след това). Но така е, заслужава си и се забравя! Дано пък този път е по-леко!

# 188
  • гр.Варна
Ваня, всички твърдят , че второто раждане е по-леко и по-бързо.
На всички го пожелавам, независимо от поредността на раждането!
 Peace Hug Peace

# 189
УРАААА!
И ВЪВ ВАРНА ГРЕЙНА СЛЪНЦЕ!!!! Hug Hug Hug
Къде бе мила го видя това слънце newsm78 ???

# 190
  • София
Здравейте, момичета!   bouquet
Бързам и аз да се отчета, че днес ходих на ЖК. Гледаха ме на ехограф, лекарят остана видимо доволен, аз особено не мога да различавам кое какво е на този допотопен апарат, та доста въображение ми трябваше да разпознавам това, което той показваше. Та като цяло и аз съм доволна, че бебчето е добре и се развива нормално.
Ходих и на БХС, ще видим след 5 дни резултатите, дано да няма нищо смущаващо.  Praynig
Ядосвах се само, че се отвисях да чакам, а за транспорта не ми се говори, щяха да ме смачкат в рейса.
 #Cussing out #2gunfire
Тъкмо се каних да питам доктора за 4-те килограма, които съм качила и за огромния ми тумбак и той пита: "А ти храниш ли се изобщо?" Shocked Е как де не се храня, та апетитът ми е ужасен и без храна не оставам, а той само се хили и вика "Ха, ха,  hahaha 49 кг..." 
И много тъпо ми стана, щото какво като са 49, нали тръгнах от 45, та си се притеснявам...  newsm78
Иначе и гърдите ми са попорастнали, ама с моите яйца на очи това доста ме радва. Embarassed Нося си старите сутиени, че и в тях има мегдан.  Joy

Ани, успокой се, я гледай колко виртуални приятелки имаш.  Hug Няма да те оставим да ти доскучее.

# 191
Привет на всички бъдещи  септемврийски мамчета !Пожелавам на всички лека бременност и по малко да се ядосваме с мъжете си!Аз очаквам бебчо на 23.09 и за сега съм (да чукна на дърво) добре ,с изключение че съм се изпъпчила като някакво пубертетче -макар че ме тресат моите 27 години.
А казват че бременните се разхубавявале -май при мен ефекта е обратен Grinning  Grinning  Grinning

# 192
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
ani-bani, още едно приятелско рамо имаш от мен! Почивай си и изхвърли лошите мисли от главата! Всичко ще е наред, само бъди спокойна! Hug

Добре дошла, poliaa! И аз съм се подредила като някой пубер, пък хем бебето е мъжко, мъжко-мъжко, ама явно Убавец ще излезе. Wink Живи и здрави да сме ние и бебковците, другото са ни бели кахъри. Laughing

# 193
  • морето и сините вълни :)
ох моми4ета благодаря ви з аподкрепата-ама толкова се спекох  Shocked че направо мъжо ми подлудя с мен
Само ми вика да н е мисля изобщо за глупости и т.н.-малко ми е на тръни бременноста и затова такъв спек ме е обзел...но ще си лежа ,ще си почивам и другата седмица съм на 3Д да видим там доки какво ще каже..
Надявам се новините да са добри
А относно на ЖК дето ме гледаха -ами там момичета прегледа траеше 2 минути и изобщо не  ми обръщат внимание. Мери му главата  и казва отговаря си на седмицата поглежда горе дали е плацентата,записа че е горе и това е.А днес като ми я видяха плацентата е под формата на банан,тръгва от горе минава по стената на матката отстрани и минава отгоре на д родилния канал точно. Затова ходя още при двама доктори...днескашния и при Давидков (с 3Д апаратурата)
Ами ще си натискам леглото и толкова-макар че да ви кажа изобщо не ме свърта в леглото-просто немогада седя и да мързелувам цял ден- #Crazy

Надявм се всичко да е наред този път и да си гушам бебчето септември месец Praynig Praynig
Добре дошла и на новото мамче  bouquet
целувки на всички и извинявайте че ви натоварих с мойте мрачни мисли и гадни новини  bouquet

гадно е но няма как-ще се трае....от време на време ще ви хвърлям по едно око Shocked че мъжо и на компа не ми дава да седя вече след днескашния доктор #Crazy

# 194
  • гр.Варна
Samorasli4e , на центъра грее супер слънце! Hug Hug Hug

Добре дошла на новата майчица! Лека бременност и много щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт